už oddávna mám v povahe bojovať za pravdu a spravodlivosť - a veľakrát som na to doplatil... takže, snažím sa to potláčať a byť zdravý egoista - bohužel...
no niekedy som fakt rada ked mam pravdu ..a hlavne ked mozem povedat ,,ja so to hovorila,,...tomu sa hovori zdrava skodoradost...ale niekedy si radsej zahriznem do jazyka -napr. v skole ked mi ide o znamku
Za pravdu sa oplati bojovat, ak z toho nieco mam... nebudem sa hadat ak ide o nejaku banalitu... a tiez nebudem bojovat za nieco co sa ma netyka, to by som bojoval proti milion veciam
Kedysi som uznavala prvu moznost. Ale po tolkych ustupkoch, ktore som musela nedobrovolne podstupit, hovi som si tym na seba nakydala spinu a nelasku z okolia, som pochopila, ze to takto nejde. Mudrejsi ustupi, ako sa vravi...
@flussica Vsak aj to je pravda,to ze je to ina veta alebo je o niecom inom neznamena ze je viac pravd alebo ze neexistuje.Vselico je pravda.Tu ide o to ze ci to nieco o com sa hovori je pravda alebo klamstvo.
za pravdu sa bojuje podla toho aky vysledok a prospech to prinesie ludom- ak by som mala bojovat za pravdu a sposobit pri tom spust, sposobit niekomu zle nasledky, radsej za nu bojovat nebudem
takze vzdy zohladnovat vseobecne dobro- aj za cenu ze sa zrieknem boja za pravdu ak nemam na vyber
a ak bojovat tak nie bojovat ale pravdu prinasat, pravdu sirit a snazit s a pravdu nachadzat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
debilovi nevysvetlis ze je debil, lebo je debil
a este na mna moze postvat celu osadu
ale akože sa chápeme, nevedel som si vybrať možnosť, lebo často sa mi nechce obranovať "pravdu" .. tak som dal poslednú možnosť
A ocenujem ze si aspon toto pochopila(uznala)
takze vzdy zohladnovat vseobecne dobro- aj za cenu ze sa zrieknem boja za pravdu ak nemam na vyber
a ak bojovat tak nie bojovat ale pravdu prinasat, pravdu sirit a snazit s a pravdu nachadzat