proste ale kokoti sa do toho montuju, iron by ma netrapil este
ale ked tu mali hrat na minikvase behemoth, tak nejaky prijebany KDHak rozbehol akciu, ze nemozu tu hrat, zakazali im to, lebo na koncerte trhaju bibliu. by som ich oblieval kyselinami hentakych kretenov.
sa dam na satanizmus, rozbehnem tu vela ludi, spravime si vlastnu cirkev a potom budem na akcie godzone chodit s transparentami, ze mi rusia moju vieru ako oni nam, kokoti kretenski. toto ma vie fakt nahnevat
@21 jj hento bol megakokot ten poslanec co sa tam starostovi vyhrazal kuklacmi ak nezakaze behemoth, to by mohol kludne aj skapat taky clovek a skoda by ho nebola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@l1me fear of the dark milujem od nich najviac
Slovensko s Iron Maiden je Slovensko bez kokotov!
@1 tá je super. To mi hralo tak pred 5mi rokmi v kuse.
stavím sa, že aj toto sú nejakí ich pofidéerni kamaráti
Yay, teším sa na nich
Tak mi to vylepšilo deň, že sa teraz nedokážem učiť, sakra
ale ked tu mali hrat na minikvase behemoth, tak nejaky prijebany KDHak rozbehol akciu, ze nemozu tu hrat, zakazali im to, lebo na koncerte trhaju bibliu. by som ich oblieval kyselinami hentakych kretenov.
sa dam na satanizmus, rozbehnem tu vela ludi, spravime si vlastnu cirkev a potom budem na akcie godzone chodit s transparentami, ze mi rusia moju vieru ako oni nam, kokoti kretenski. toto ma vie fakt nahnevat
Ale tak kto môže za to, že je to také časté meno?
Veď predsa vidíš, že sú to rôzni ľudia, jeden býva v Nebi, druhý v Nazarete, a tretí zas v Betleheme
inak slovensko sa krasne predvadza ako predsudková xenofobma krajina nerozhladených kureniec