mám zaracha##mám zákaz na PC, TV, ...##extra dlhánsku prednášku a potom nič##nejakú malú kázeň typu: ##niečo medzi nezáujmom a pochvalou typu: ##Absolútne nič##zbijú ma##známky si podpisujem sám/sama##Iné (koment)
ak mi na polroka alebo koniec roka vychádza 4 tak mi povedia že sa mám viac učiť, inak nič a máme elektronickú žiacku knížku a rodičia sú lenivý / alebo nemajú čas chodiť na stránku školy takže vedia o známkach len keď im poviem
mňa sa nikdy v živote nepýtali na známky posledné dva roky som už myslím ani vysvedčenie neukazovala, ale to som im povedala vždy tak týždeň - dva predtým, že aké bude.. veď to je moja vec jak sa učím, nie rodičov
a velmi zaujímavé bolo, že som tie známky vždy mala relatívne normálne, posledný rok by som povedala že fakt slušné.. a tí čo sa báli chodiť domov a mali polročné zaracha si ich beztak nezmenili a učiť sa nezačali xD
tak toto je už priveľa moja zlatá, keď donesieš ešte jednu takú známku nikam cez prázdniny nepojdeme a budeš sa učiť ! (odkedy to mama povedala, doniesla som asi 4 také isté známky a cez prázdniny sme šli na veeeľa miest )
u nás to bolo nepodstatné, i keď občas pindy boli, ale inak to bolo vždy tak, že "učíš sa pre seba, nie pre nás", no nejak extra zlé známky som nemala, najhoršie trojky, štvorku málokedy a občas 5 z diktátu (ak si vybrala nejak extra ťažký), ale v živote sa nestalo, že by som z písomky alebo z odpovedi mala 5
u mna to bolo: "Jedna patka to nie cely svet, nie cely svet, nie cely svet, kto ju nema, nie je student, nie je student, nie je student! Ja ju mam, ja ju mam, ja ju nepredam! ucim sa az mucim a vzdy prepadam!"
nic za to nemam...iba mi povedia nieco typu: boooze musis sa zacat ucit..alebo uc sa....ale nie ze by ma nejako kontrolovali aby som sa vazne ucila.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a tým to hasne.
- Ale nemala som fyziku 4 roky, prosímťa, som aj za to šťastná.
- Ale nabudúce by to mohlo byť lepšie...
- No...
a velmi zaujímavé bolo, že som tie známky vždy mala relatívne normálne, posledný rok by som povedala že fakt slušné.. a tí čo sa báli chodiť domov a mali polročné zaracha si ich beztak nezmenili a učiť sa nezačali xD
skôr teraz na výške pindá mama, keď mám E
po druhé) keď aj tak horšie ako trojku som ešte nedostala
po tretie) jedine zlý pocit
po štvrté) nič mi nepovedia max. že si to mám opraviť
po piate) opravím si to
a notebook ešte stále žije, a neviem o víkende , počas ktorého by som sedela doma.
Ale ináč ja mám stále zlý pocit... ale ten trvá len chvíľu
ale inak mam zly pocit z toho iba
ale moc zle znamky ani nenosim
- a to nemohlo byť lepšie?
- lepšie? Ja som taká rada, že som to vôbec spravila!