Tátoo diskusia je smerovaná skôr k chalanom, ale budem rada, jak mi pomôôžu aj dievčatá . Tak si to predstavte- silvestrovská noc, veľmi veľa alkoholu a vy sa bozkávate s dievčaťom, ktoré váš najlepší kamarát priam nenávidí. Ste najkrajší chalan v meste
vieš co zlato...
po 1. keby som najkrajsi chalan tak sa nebozkavam s tou,,peknou,, holkou ale hned vyfickam
po2. keby som vystriezvel tak neriesim co sa stalo s nikym ani s nicim nechvam si to pre seba
po3. keby sa mi to lubilo sa ti ozvem
kriste pane.. to je jak argentinska telenovela ... ja by som to asi nerozoberal s kamaratmi.. co sa stalo stalo sa.. nieje co riesit.. a urcite by som neprihorsoval... sak ked to robi prvy krat nemoze to byt dokonale .. a kamaratov do toho nic nie je
@1 vieš ale, on je síce najkrajší ale neni najhlúpejší a nepretiahne hocijaku babu jaka sa mu ponúkne... A hlavne nie taku, čo sa v živote anii len nebozkavala... Lebo nie je hajzel... A po druhé... Je to chalan ktorýý každý piatok ma najlepšie baby v meste, tak prečo by sa mal každej ozývať??? A chalani teda nič takého neriešia?
najkrajší chalan v meste to ma pobavilo...isto nejaký vlasatý vychudnutý pubertiačik...ale negeneralizujme že
a k téme keď som opitý nemám chuť na sex, čiže ani na bozky...a opitému smrdí z úst tak nechápem babu čo sa s takým bozkáva či robí niečo iné...
@3 tak teda chalani to moc neriešia? Aj ked všetcii jeho kamaráti tú babu dobre poznajú?? Lebo presne jako povedala @xyz666 , baby chalanov rozoberaju dosť
@6 nie nie, naozaj =D tu v našom meste je to dosť bieda a preto sa za nim nahanajú takmer všetky baby =D... no on je asi opak.. len by ma naozaj mrzelo, že čo ak mi too nešlo alebo čo, vzhladom na to že to bolo prvýkrát a že nebodaaj to rozšíri aj medzi moje kamarátky.. chápeš =D... ktorú babu by to potešilo
@6 no to je sice pravda... ale myslim ze ked si opity a bozkavas sa s dajakou babou tak je to jedno ci ti smrdi z huby... no jedno to nie je ale nemyslim si ze by to oboch v tom momenta trapilo.. ... a okrem toho mnoho slecien maju chut na sex prave v opitosti
@7 no nwm jak ostatny.. ale u nas sa to dajak neriesi.. .. akoze prehodi sa slovko dve ze jak bolo a tak.. .. ale este som nepocul chalana z mojho okolia ze by sa chvalil ze sa bozkaval s babou ktora to nevie ... proste ked je to bieda tak si to radsej necha pre seba...
suhlasim s @5 .. presne tak nechapem na co sa zastavujes nad ....
a este nieco @rulegirl ps. uzivaj si dokym mozes dokym nemas rodinu,deti a bla bla........ , ked zenu urobim za pol hodiny cca3 krat tak ma to bavi a vzdy sa jej ozvem ked to je dobre alebo ona mne DVIHA TO EGO
@11 bože no dobre tak možno je aj pár krajších aleee on aspon u mna patrí medzi tých najlepších čo poznam =D len som to proste zveličila aby to chalani pochopili dostatočne, chapeš =D
@10 a keby sa ťa spýýýtali, že jakéé to s nou bolo tak čo by si povedal?
pochybujem,zeby ju riesil aj dalej. Ako ja by som to neriesil,stal osa a hotovo,obaja ste si sprijemnili vecer.
To ze najlepsi kamarat ma predsudky a komplexy nevyriesis....
Zhadzovat ju nema peo,to je detinske a ubohe,ako to ze sa niekto bozkava prvy krat,no a?
@18 pytali naco? ake to bolo? a ze preco som to spravil ked ona je taka ..... ?
SPravil som lebo sme chceli obaja,alkohol dopomohol...
Ja som pri tom nebol,ale ak to bolo prijemne tak sa nema zaco hanbit...
A ak by doslo k tomu,ze by sa frajer vystatoval ake to bolo slabe a ze si nestala za nic,tak ho neries. Kazdy sme nejako zacinali a nie je kazdy hned skuseny a znaly len tak.
A co tak sme sa bozkavali... Je tam toho, kedze to bola silvestrovska party aj tak o tom asi vela ludi vie. Ale keby sa mi paci alebo podobne tak sa jej ozvem, ak to bola suhra okolnosti tak dalej neriesim. Ked sa ma na to spyta poviem ze hej bla bla a bude dalej sa to neriesi, ked sa kamaratovi nepaci tak zrejme hodi komentar a o 5 min po tom ani pes nestekne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
po 1. keby som najkrajsi chalan tak sa nebozkavam s tou,,peknou,, holkou ale hned vyfickam
po2. keby som vystriezvel tak neriesim co sa stalo s nikym ani s nicim nechvam si to pre seba
po3. keby sa mi to lubilo sa ti ozvem
PS: baby chalanov porovnávajú
a k téme keď som opitý nemám chuť na sex, čiže ani na bozky...a opitému smrdí z úst tak nechápem babu čo sa s takým bozkáva či robí niečo iné...
a este nieco @rulegirl ps. uzivaj si dokym mozes dokym nemas rodinu,deti a bla bla........ , ked zenu urobim za pol hodiny cca3 krat tak ma to bavi a vzdy sa jej ozvem ked to je dobre alebo ona mne DVIHA TO EGO
@10 a keby sa ťa spýýýtali, že jakéé to s nou bolo tak čo by si povedal?
To ze najlepsi kamarat ma predsudky a komplexy nevyriesis....
Zhadzovat ju nema peo,to je detinske a ubohe,ako to ze sa niekto bozkava prvy krat,no a?
suhlasim ja som tiez neaktivny ked sa nalejem
SPravil som lebo sme chceli obaja,alkohol dopomohol...
Ja som pri tom nebol,ale ak to bolo prijemne tak sa nema zaco hanbit...
A ak by doslo k tomu,ze by sa frajer vystatoval ake to bolo slabe a ze si nestala za nic,tak ho neries. Kazdy sme nejako zacinali a nie je kazdy hned skuseny a znaly len tak.