@lenkaska1@1 Bavil som sa o takýchto témach aj s mamkou ktorá bola tažko chorá a povedala, že je to okej a netreba po "tom" prestať žiť. Len ja sa cítim tak nejak všelijak
Podľa mňa je to len a len na tebe. Ak s tým nie si stotožnený, tak nechoď. Ak cítiš, že to zvládneš, tak choď. Možno by ti spravilo dobre, keby sa trochu odreáguješ..no to musíš už ty vedieť.
Podla mna by si mal ist. Asi nebudes najbavci zabavac, noaco, a mozno ti bude aj trochu smutno, ale myslim, ze je fajn trochu sa rozptylit a prist ma ine myslienky. A je to najlepsi kamarat, keby to bol niekto malo vyznamny… kaslat na to. A vztahu so zosnulym otcom to nijako neuberie ja dostojnosti.
Ja by som nešiel, nemal by som ani chuť a náladu ísť. Ale tak možno to niekto zvláda lepšie. Ja som sa po smrti otca uzavrel minimálne na rok úplne pred okolím a stretával sa jedine s rodinou. Nemal som chuť na zábavu a srandy.
@fury@12 ja som sa dosť uzavrel v poslednom čase. Akýsi som ostal zmenený a život ma inak vyformoval, ako to u iného býva zvykom. Však mi aj ľudia hovoria, že nemám prehľad o živote, aké je to žiť, starať sa a platiť, ale ja im to uznávam, že majú pravdu. Nuž, ale neviem ako to zmeniť, toto učia aj rodiča, vzťahy a ja jednak ani jedného rodiča už nemám a mama na mňa často nemá čas a už je aj neskoro.. A vzťahy tiež detto, vravia niektorí nech si babu ani nehľadám, že nesedelo by to, a opäť majú bohužiaľ pravdu, lebo vo mne sa to všetko zastavilo a ani nevítam rád zmeny, nie som otvorený zmenám a zatrpkol som v sebe. Ostal som taký zahľadený do seba a introvert, hoci babu vždy milujem a som jej ochotný dať všetko, keby ma tak ľúbila, no to som tiež ešte nikdy nezažil.. Zamrzol som niekde a ostal som stáť na mieste.
Ak sa na to cítiš, tak choď, ak nie, tak nie... Aj keby si tam išiel a necítil sa zrazu dobre, tak vždy môžeš odísť.
Ja som takto išla na začiatku šk. roka "do školy", v sobotu mi umrel tato a v pondelok sa začínala škola, bolo to na dedine a najprv sa išlo ráno do kostola na omšu a potom do školy, do kostola som nejako došla, postavila sa iba dozadu a po chvíli mi prišlo tak zle, že som musela odísť, vonku som sa skoro dovracala a išla som domov, do školy som už ani neprišla...
@priekala@14 myslim, ze na tvoje ultimatne off-topic opustanie sa by bolo vhodnejsie forum o tom, ci si niekoho obtazoval. Tam by si snad ani nebol off-topic.
Neda sa to jednoznacneposudit, pokial clovek na vlastnej kozi nezazije taku situaciu, asi by to zalezalo najma od toho, ako by som sa s tym vnutorne vysporiadal, ci by som mal naladu ist vobec niekam von, nieto este na svadbu. Pokial by to bol najlepsi kamarat, tak by som pravdepodobne isiel, lebo by som sa cez to mozno lahsie preniesol, na druhej strane by mi to mohlo aj viac uskodit, ak by sa mi vynarali neustale spomienky na otca.
Určite chod ...prídeš na iné myslienky ...ako píšu vyššie vždy môžeš odísť... skôr by viac nevhodné bolo ísť bud hneď po/ deň po pohrebe ... určite nebud doma sam... ale asi najviac záleží aký si mal vzťah z tou osobou ...a ci vôbec zvládneš ísť na tú svadbu ... záleží ako to ty vnímaš a cítiš ..a ci si pripravený sa pomaly vrátiť späť do normálneho života
@25 aj ja sa ospravedlňujem za tú @18 , mohla som ti to vysvetliť, ale ješitnosť mi nedala s tebou slušne komunikovať po tom, čo si mi nadal do kokotkov a imbecilov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a k veci..to všetko je len o pocite.. ak sa na to cítiš tak choď, ak potrebuješ viac času tak je úplne na mieste neísť
Ja som takto išla na začiatku šk. roka "do školy", v sobotu mi umrel tato a v pondelok sa začínala škola, bolo to na dedine a najprv sa išlo ráno do kostola na omšu a potom do školy, do kostola som nejako došla, postavila sa iba dozadu a po chvíli mi prišlo tak zle, že som musela odísť, vonku som sa skoro dovracala a išla som domov, do školy som už ani neprišla...