hmm fajn je napr. flasa vinka alebo par dobrych piv, rozpravanie a spolocenske hry stolne carcassone, bang ... alebo typu sarady, activity ... vtipky a dobry ludia, pripadne wii ak na byte, vyhlad ak vonku ... plus mozno zo jedna-dve spontanne srandy co si clovek zapise ci odfoti
alebo sport, plus kecanie, jedenie, potom oddych s cajom alebo vodnicou, ci dokopy
alebo papa, film maraton ci len jeden, vtipky, nadsenie a potom pokec
opekacky, frisbeeovacky, korculovanie, bytove akcie, koncerty, skupina v kine a pod...
co ako kedy pride...vacsinou mavam take obdobia ze ked ma nieco bavi tak nerobim skoro nic ine no a potom po case ma to samozrejme uz nebavi, tak si najdem nieco nove zas a tak dalej
ja sa už posledný mesiac stíham venovať len škole, spánku, jedlu a nadávaniu na školu
ale kedysi to bolo krásne .... knihy, koncerty, filmy, cestovanie, plávanie, žúry s kamošmi (v dobách, keď sa mi ešte o pol dvanástej nechcelo ísť spať...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo sport, plus kecanie, jedenie, potom oddych s cajom alebo vodnicou, ci dokopy
alebo papa, film maraton ci len jeden, vtipky, nadsenie a potom pokec
opekacky, frisbeeovacky, korculovanie, bytove akcie, koncerty, skupina v kine a pod...
@obliviate tiez to mam rad hlavne v noci :l
ale kedysi to bolo krásne .... knihy, koncerty, filmy, cestovanie, plávanie, žúry s kamošmi (v dobách, keď sa mi ešte o pol dvanástej nechcelo ísť spať...)
nejako to ide dolu vodou všetko
alebo len tak ísť na kofolu