Určite poznáte všetci tie automaty takmer v každom tescu na plyšáky...poznáte nejaké miesta na Slovensku, kde sú automaty takéhoto typu? Bulldozer, stacker, keymaster apod....
V MA ked bol este kaufland v povodnom stave tak to tam bolo teraz vsetko prerobili vacsinou k horsiemu a tusim to tam uz neni
Alebo potom ako pise @6q66 hracie automaty ta donutia smiat sa od zufalstva
@torpedo08 Hlavne ked mas na posledne pivo, ale ty vies, ze sa z piva neopijes a chces si vyhrat na dalsie.. No a nakoniec nemas ani na jedno.. Zlata stredna, este ze som z toho vyrastol..
@torpedo08 Ja mozno ani tych 30 nie.. Ale poznam ludi, co ked pridas k tomu cislu nulu, tak to prejebu za tyzden. Ach, kolko chlastu by som si za to kupil.
@6q66 nj asi tak minule som pocul jedneho v senku ze "700 € som prejebal celu vyplatu na automatoch" a za 300€ aj pol roka sa da chlastat dpc aj rok ked sa setri
@6q66 no to aj ja len tu v senkoch neni vyber iba bazant a corgon a aj za to chcu euro dpc to muselo byt super to ta nutilo tam ist kazdy den okostovat
@torpedo08 Ved toto, ze som tam bol kazdy den... Take piva, co som v zivote nevidel nepocul a ani neuvidim uz.. bazant bolo prve co som pil, to som mal mozno 10 rokov.. U nas kde som vyrastal len saris, ale tak som si na neho zvykol, ze potom v BB som im mohol nasrat na plzen ci urpinera, vzdy saris.. alebo lavinove, to bolo take huste, menej horke, ale paradne..
To ti zavidim ...ja ani nevim ake prve vzdy mi otec v krcme nechal naspodu tak centimeter ked som bol decko saris sa da ale plzen je plzen v tom s tebou suhlasit nemozem
@torpedo08 Vacsina nesuhlasi, ale ja mam voci plzni nejaky blok, nejaku averziu a neviem preco... mne chuti napr. starobrno.. aj ked ho v Cesku volaju starohovno, aelbo starosracka.
@6q66 starobrno je v pohode to tiez nechapem co sa im nslubi aj kozel je super a na to tiez tusim nadavaju ale staropramen alebo krusovice su dokurvene uz poriadne
@torpedo08 Krusovice este zvladnem, u nas mame take jazero a je tam penuion a tam capuju krusovice, ale neskutocne dobre.. Starobrno mi velmo smakuje, ale neda sa porovnat dobry capak a 1.5l z coop jednoty.
@6q66 tak jasne no je to aj o capovani a o vsetkom moznom take dobre pivka co si spominam co som v prahe pil pekne ale za 25 korun choteboř a chodovar jooj dpc preco tu niesme pivari ako cesi
@torpedo08 Tu si na SR, tu sa slope cuco, bozkov a ti bohati si kupia aj kapitana oooo. A ked ich chces pozvat na dobru whiskey, tak nevedia co to je kurva chivas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Alebo potom ako pise @6q66 hracie automaty ta donutia smiat sa od zufalstva