@semhamforas čo som chytro pozrela jedno video, ešte živých ich vraj hádžu do mobilného krematória alebo im dávajú taký jed, ktorý spôsobuje kŕče, takže bezbolestne ani moc nie.
to ste až teraz na to prišli ? deje sa to približne už 2 mesiace !
psov a mačky, ktoré sa túlajú po ulici strieľajú a tých, čo majú menej "šťastia" pália zaživa v peciach...
@semhamforas robia to aj so zvieratami, ktoré sa len zatúlali (majú čip, tetovanie, známku...) a nájsť ich majiteľa nieje veľký problém len oni to proste neriešia...berú všetko čo im príde pod ruky
@semhamforas a ľudia sa nemnožia ako chcú? čo im dáva ten pocit, že majú právo toto robiť, zabíjať ich? kvôli futbalu. nech majú radosť. a ty to ešte obhajuj. bože môj.
príroda sa reguluje sama, to len ľudské plemeno je také že si myslí že je boh a zasahuje do všetkého...
je to otrasné, ja by som vedela ľudí strieľať za to čo dokážu robiť zvieratám
nerozumiem ako môže byť niekto taký krutý (narážam celkovo na týranie)
totiž henten obrázok v @3 nevyzerá moc bezbolestne...to vyzerá ako keby toho psíka niekto ubil kovovou tyčou...pochybujem že neumrel krutou smrťou je mi z toho nagrcanie
@18 inak by ma zaujímalo prečo sme potom nemohli nasáčkovať celý L9 do krematória keď sa u nás konali MS v hokeji, tiež sa množia ako chcú, napadajú ľudí a nie sú trestne zodpovední, a dokonca vo väčšine prípadov sú nebezpečnejší ako hocijaky túlavý pes
@semhamforas ja neporovnávam ľudí, ja porovnávam zberbu z L9, ktorí sú často krát horší ako ktorýkoľvek pes a stačí sa pozrieť na hocijaký snímok z L9 a každému musí byť jasné, že ľudia takto nežijú
@semhamforas pre boha a čo keď sme nadradený druh ? za to máme právo takto bezcitne zabíjať zvieratá kvôli našej zábavke futbalu ? tak isto ako majú právo ľudia na život tak majú aj zvieratá . ľudia sú tiež premnožení a pre to sa zámerne nevyvražďujú . keby sú na planéte o stupeň inteligentnejšie živočíchy ako ľudia a majú potrebu nás vyvražďovať za premnoženie neviem ako by si sa cítil
a nie sú peniaze ? no to máš pravdu jasné že nie sú keď sa kúpi spaľovňa na tie zvieratá a podobné pičoviny . peniaze boli vždy len nie pre každého . jeden si s nimi vytiera riť a druhý nemá na chleba . keby ľudia nie sú také sebecké svine tak verím tomu že tie zvieratá by sa dali zachrániť . toto je jednoducho tyranie .
@semhamforas aspoň známku mať musí áno a ľudia sú bežne so svojím psom keď im zdrhne z pozemku že ? bože, máš strašne debilné názory... takže podľa teba je toto správne riešenie takéhoto problému hej ? potom musíš byť strašne obmedzený jedinec -.-"
@semhamforas tváriš sa ako keby boli tie zvieratá na vine že sú hladné a pre to útočia . toto všetko zapríčinili ľudia . ako si písal " Tu je chyba v ľuďoch čo si tých psov pokupovali a nechali voľne behať. " celu túto situáciu zapríčinili ľudia svojou jebnutosťou .
máš pravdu biely možno nie ale za chvíľu cigáni nebudú len nejaká menšina . je to väčšia pliaga ako nejaký pes . aj keď je to človek ale pokiaľ sa tak nespráva tak za človeka ho neberiem .
ale prosím ťa myslíš si že tých 75 milionov by nebolo ? len politici si pohadzujú miliony a to nehovorím ešte o tých čo sú skovaní a berú ešte viac . na všetko by bolo keby sa chce .
no a ten problém so psami sa mal riešiť už dávnejšie . dám príklad : keby má každý pes vytetované svoje číslo a každý vlastník psa by ho mal zapísaného ako evidenčnú značku auta tak by sa rýchlo prišlo na to kto ho vyhodil a bola by mastná pokuta . hej viem je to úplný nezmysel ale tých možností je určite viac ako by sa tomu dalo zabrániť . len ľudia na to nechcú prísť keďže by do toho museli ísť aj nejaké financie ale určite menšie ako budovanie tých útulkov .
nejdem sa už ďalej hádať. obidvaja máme svoju pravdu a ani jeden ju nezmeníme čiže je to zbytočné a ešte k tomu zajtra skoro vstávam .
len ešte dodám že keby ľudia chcú tak peniaze by boli aj na zaostalejšie krajiny a aj na riešenie takýchto problémov (pričom keby sa riešia od začiatku tak by ich také kvantum nebolo a nebolo by treba ani toľké financie) . a to tetovanie bol len príklad určite by sa to dalo lepšie domyslieť.
a hej človek (vždy cigán) čo dokáže zmlátiť človeka tak aby bol do konca života na vozíčku a podobne pre mňa bude vždy menej ako ten pes . (samozrejme nesmiem zabudnúť že keby toho cigána obžalovali a mal by ísť sedieť tak by sa z toho vykľula diskriminácia)
@semhamforas myslíš si, že všetci psi tam nemali obojky a známky? možno maximálne polovica a kebyže s tým začnú skôr, mali by dosť času na nájdenie majiteľov tých zaregistrovaných psov a na umiestnenie do útulkov tých ostatných...ale to by museli byť ľudia ochotnejší a menej sebeckí ... a vieš čo, nie, slaniku ani šunku nepapám celkovo nejem skoro vôbec mäso.. okrem toho, ak sa už ideme baviť o záchrane zvierat - doma mám 7 psov z toho sme 2 vzali z ulice (a to nám teda dosť skomplikovali život, ale do útulku nešli ani nepôjdu), a s ďalšími 3 by neviem čo bolo, kebyže ich nevezmeme, pomáham útulkom, každý rok tam dávajú rodičia 2%, chodím na protesty proti cirkusom, dávam rodičom podpisovať všetky možné petície za zlepšenie zvieracieho života na slovensku a vôbec vo svete etc... to len aby si pochopil, že ma nikto a nič nepresvedčí o tom, že toto je to jediné a správne riešenie ...a len tak na okraj - predstav si, že máš psa, ktorého máš nadovšetko rád, poprípade máš len jeho a nikoho iného a jedného dňa ti náhodou utečie na ulicu za mačkou a potom sa dozvieš, že ho za živa upálili kvôli vyčisteniu mesta, aby sa malo čím "chváliť" počas futbalu..ako sa asi budeš cítiť? aj potom budeš hovoriť to, čo teraz? zamysli sa
konkrétne 1:20 - kde hovoria o tom, že Ukrajina a UEFA zarobili za majstrovstvá milióny eur, stále tvrdíš, že nemali peniaze ?
a potom 3:06 - kde deti stoja nad svojím mŕtvym psom a redaktor sa ich pýta, či niekoho pohrýzol alebo niekomu ublížil a deti mu odpovedajú, že od nich len odbehol ... ale, pozri si to celé
@semhamforas trepeš 2 na 3 toto nemá význam...stále budeš mať svoju blbú pravdu proste nič to ... kašli na to, ži si vo svojom svete kde vidíš iba svet ľudí a ten svoj a buď aj naďalej v tom, že psi sú milión krát menej ako ľudia
@semhamforas dpč ty si zase jeden z tých, čo myslí len na ľudí vieš čo, vo veľa prípadoch pre mňa znamenajú zvieratá viac ako ľudia! človek si sám pomôcť vie, ale zviera je odkázané len na našu pomoc... a áno, ľudia by si zaslúžili dojedať po nich kosti, pretože všetko čo sa tu deje je vina ľudí.. ale nee proste ty nepriznáš, že by mohol mať aj niekto okrem teba pravdu a ďalej tu budeš písať tie svoje sračky a presviedčať tu každého, že niečo sa nedá, lebo preto a preto.. skús možno porozmýšľať aj ako by sa to dalo vyriešiť tak, aby boli spokojní všetci aby psi prežili a našli si nové domovy a aj aby bolo mesto "čisté" a ľudia spokojní, že im na uliciach nič nehrozí ...
vždy sa budem v takýchto situáciách zastávať psov, čiže ako som už písala - nemá to význam... zadrhni sa aj so svojimi dospelými názormi a buď spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
strašné...
kurva.
psov a mačky, ktoré sa túlajú po ulici strieľajú a tých, čo majú menej "šťastia" pália zaživa v peciach...
@semhamforas robia to aj so zvieratami, ktoré sa len zatúlali (majú čip, tetovanie, známku...) a nájsť ich majiteľa nieje veľký problém len oni to proste neriešia...berú všetko čo im príde pod ruky
už sa to deje dosť dávno
všetkých ich chytajú a zaživa ich hádžu do špeciálnych kremníc, a vláda to celé schvaľuje.
a to len preto, aby sa kvôli majstrovstvám nepotuľovali len tak po uliciach.
je to otrasné, ja by som vedela ľudí strieľať za to čo dokážu robiť zvieratám
nerozumiem ako môže byť niekto taký krutý (narážam celkovo na týranie)
totiž henten obrázok v @3 nevyzerá moc bezbolestne...to vyzerá ako keby toho psíka niekto ubil kovovou tyčou...pochybujem že neumrel krutou smrťou je mi z toho nagrcanie
a nie sú peniaze ? no to máš pravdu jasné že nie sú keď sa kúpi spaľovňa na tie zvieratá a podobné pičoviny . peniaze boli vždy len nie pre každého . jeden si s nimi vytiera riť a druhý nemá na chleba . keby ľudia nie sú také sebecké svine tak verím tomu že tie zvieratá by sa dali zachrániť . toto je jednoducho tyranie .
máš pravdu biely možno nie ale za chvíľu cigáni nebudú len nejaká menšina . je to väčšia pliaga ako nejaký pes . aj keď je to človek ale pokiaľ sa tak nespráva tak za človeka ho neberiem .
ale prosím ťa myslíš si že tých 75 milionov by nebolo ? len politici si pohadzujú miliony a to nehovorím ešte o tých čo sú skovaní a berú ešte viac . na všetko by bolo keby sa chce .
no a ten problém so psami sa mal riešiť už dávnejšie . dám príklad : keby má každý pes vytetované svoje číslo a každý vlastník psa by ho mal zapísaného ako evidenčnú značku auta tak by sa rýchlo prišlo na to kto ho vyhodil a bola by mastná pokuta . hej viem je to úplný nezmysel ale tých možností je určite viac ako by sa tomu dalo zabrániť . len ľudia na to nechcú prísť keďže by do toho museli ísť aj nejaké financie ale určite menšie ako budovanie tých útulkov .
len ešte dodám že keby ľudia chcú tak peniaze by boli aj na zaostalejšie krajiny a aj na riešenie takýchto problémov (pričom keby sa riešia od začiatku tak by ich také kvantum nebolo a nebolo by treba ani toľké financie) . a to tetovanie bol len príklad určite by sa to dalo lepšie domyslieť.
a hej človek (vždy cigán) čo dokáže zmlátiť človeka tak aby bol do konca života na vozíčku a podobne pre mňa bude vždy menej ako ten pes . (samozrejme nesmiem zabudnúť že keby toho cigána obžalovali a mal by ísť sedieť tak by sa z toho vykľula diskriminácia)
konkrétne 1:20 - kde hovoria o tom, že Ukrajina a UEFA zarobili za majstrovstvá milióny eur, stále tvrdíš, že nemali peniaze ?
a potom 3:06 - kde deti stoja nad svojím mŕtvym psom a redaktor sa ich pýta, či niekoho pohrýzol alebo niekomu ublížil a deti mu odpovedajú, že od nich len odbehol ... ale, pozri si to celé
Boh stvoril zvierata, aby nám slúžili........pes patrí medzi nečisté zviera, tak ako had, potkan a iné......filip
vždy sa budem v takýchto situáciách zastávať psov, čiže ako som už písala - nemá to význam... zadrhni sa aj so svojimi dospelými názormi a buď spokojný