koho uz teraz zaujima co si obzalovany mysli. aj tak rozsudok to nezmeni a nezmenite to ani vy.
to je proste typ cloveka "debil". a to je uuplne zbytocne riesit.
alebo vlastne podme svorne nadavat na neho -> slovenske sudnictvo ->slovensku policiu -> slovensku politiku a ktove kam az sa da dostat (ofc len a len pohorsovat sa)
ja takeho kokta nechapem ked miloval jednu osobu a zavraždil ju tak ja by som ho zabila vlastnymirukami aby už vôbec nevidichol ale nechcem si špiniť ruky je to nanič a je mi luto tej dievky ja by sm ho poslala do basy do vietnamu a tam by si zaslužil isť ja to važne ešte stale nechapem
@pannaorleanska hovorim, nechapem preco riesite, co si mysli obzalovany.
a ty/vy aj tak len necinne sedis/te a pohorsujete sa. nic nezmenite. len virite vodu bez toho aby sa nieco pohlo. a to nie je ani filozofovanie (co keby, co ak?)
svorne nadavate na obzalovaneho, akokeby nikomu nedoslo ze je zly. a ako som uz povedala je to "debil" od neho ine necakaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nie som za trest smrti, ale toto je obyčajná hyena... smrad a potrat
dozivotie pripadne @4
za umyselne/planovane vrazdy by mohol byt trest smrti bez debaty (teda debata v pripade ze niekto prihlusi nejakeho tyrana alebo daco)
koho uz teraz zaujima co si obzalovany mysli. aj tak rozsudok to nezmeni a nezmenite to ani vy.
to je proste typ cloveka "debil". a to je uuplne zbytocne riesit.
alebo vlastne podme svorne nadavat na neho -> slovenske sudnictvo ->slovensku policiu -> slovensku politiku a ktove kam az sa da dostat (ofc len a len pohorsovat sa)
Takeho chuja, fetosa sprosteho by som umlatil na smrt byt ich foter.
My sa v prvomrade musim pohorosovat nad tym, ak z toho nedajboze vyviazne s desiatimi .....
Diery v prave a nedostatocne tresty su to, co by nas malo stvat.
Nie nazor vinneho..... ten je nepodstatny.
a ty/vy aj tak len necinne sedis/te a pohorsujete sa. nic nezmenite. len virite vodu bez toho aby sa nieco pohlo. a to nie je ani filozofovanie (co keby, co ak?)
svorne nadavate na obzalovaneho, akokeby nikomu nedoslo ze je zly. a ako som uz povedala je to "debil" od neho ine necakaj.