ako môžem zablokovať hry aby sa nedali hrať? máme doma wifi a z môjho PC by som chcela zablokovať aby sa nikto nemohol hrať hry lebo ma to strašne spomaľuje ako?? ?
Videla som to robiť jedného 13-ročného chalana v škole na pc(blokoval tam CS ) stratila som sa asi v prvých 3 riadkoch príkazov ten chalan je fakt génius (v mojom ponímaní)
keď ani heslo nevieš zmeniť, tak ako chceš zablokovať wifi na hry? okrem toho, ten internet zrejme neplatíš ty, ale tvoji rodičia a ten čo hrá hry (brat sestra) má rovnaké právo si hrať hry ako ty máš surfovať
chod do administracie routera : do weboveho prehliadaca zadaj adresu 192.168.1.1 alebo 192.168.0.1 zadaj admin heslo a v menu najdi nieco ako WLAN a tam bude password alebo pre-shared key. Ak chces zablokovat nejaku stranku tak si nastav Content filter a do keyword daj nazov alebo cast nazvu stranky a potom bude dana stranka zablokovana. A ak chces zablokovat hru - cize hranie online nejakej hry tak to by sa dalo zablokovanim portov.
Je mozne ze to nebude presne tak nazvane v tych nastaveniach, je to rozne pre ine routre takto to ja mam na mojom.
prístupové/spúšťacie práva na exáčoch danej hry, zakázať spúšťanie konkrétnemu používateľovi, ale pokiaľ bude dotyčný prihlásený ako niekto iný tak ich aj tak spustí, a pokiaľ si nainštaluje nejakú inú, tak to na nej budeš musieť zasa nastaviť. na podrobnosti sa nepýtaj, lebo ich zaprvé neviem, musel by som zisťovať, a za druhé je to aj tak veľmi pravdepodobne mimo tvojich schopností (neber ako urážku, proste odhad že to tak je). ale pokiaľ viem tak existujú aj nejaké programy ktoré by to mali vedieť, nainštaluješ program, nastavíš v ňom ktoré má zakázať, nastavíš heslo, a bez toho hesla potom daná hra nepôjde spustiť.
Hravam hru cez internet seafight a segra mi to nejako asik zablokovala lebo ak chcem ist na stranku pise ze webova stranka nieje k dispozicii ale na notebooku to ide prosim poradte ako by sa dalo odblokovat pomoze ak stiahnem novy prehliadac alebo ked resetujem wifi??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Max môžeš zmeniť heslo na wifi
Je mozne ze to nebude presne tak nazvane v tych nastaveniach, je to rozne pre ine routre takto to ja mam na mojom.
prístupové/spúšťacie práva na exáčoch danej hry, zakázať spúšťanie konkrétnemu používateľovi, ale pokiaľ bude dotyčný prihlásený ako niekto iný tak ich aj tak spustí, a pokiaľ si nainštaluje nejakú inú, tak to na nej budeš musieť zasa nastaviť. na podrobnosti sa nepýtaj, lebo ich zaprvé neviem, musel by som zisťovať, a za druhé je to aj tak veľmi pravdepodobne mimo tvojich schopností (neber ako urážku, proste odhad že to tak je). ale pokiaľ viem tak existujú aj nejaké programy ktoré by to mali vedieť, nainštaluješ program, nastavíš v ňom ktoré má zakázať, nastavíš heslo, a bez toho hesla potom daná hra nepôjde spustiť.