Neviem čo robiť... z jednej školy mi napísali, že to mám prísť najneskôr do 5.4. podpísať. A z ďalšej sa mi neozvali. Myslíte, že keď zavolám na štúdijné oddelenie, tak mi bude umožnené to dodatočne podpísať??
nic, takych bolo oni by ti mali aj sami zavolat (neskor, ked to spracuju, kludne az niekedy v lete pred prijmackami), ale pre pokoj na dusi mozes zavolat aj ty im
@lenuli no dúfam.. písala som im mail.. tak snáď sa ozvú... ale proste všetky papiere aj všetko tam je aj školou je to potvrdené.. podpis som však zabudla
@cimrman ahém, každé na inom? u nás to bolo tak, že kto si chcel nechať knihy aj po mature zaplatil zálohu - toľko, čo sa platí za stratenú knihu - a potom sa mu to vrátilo keď vrátil knihy.
@burble ale ked ja som nechodil na gympel ale hlasim sa na skolu kde take ucivo vyzaduju a potrebujem knihy .. myslis ze mi ich pozicaju ako svojmu studentovi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslim ze by sa to malo dat
ale akoze respekt DD ale tak moze sa stat
(jedine že by hodili)
a vie mi niekto povedat na akom principe poziciava gymnazium ucebnice?
S prihlaskami na vs mam skusenosti