Ja som si nechala v jednej kaviarni... jak som šla do druhého baru tak som to zistila až vtedy ked som potrebovala zavolať... kamoška poň skočila dobrá duša...
Ja nemozem zahlasovat, nemam kamaratov, cize nemam kde zlozit svoj mobil
Ked som bol maly, rodicia ma nechceli pustat von, nenasiel som si ziadnych kamaratov
A teraz neviem ako sa robia kamarati (((
Ja vsetko zabudam a stracam cize neprekvapivo ANO Viac krat sa mi stalo take ze som nemala vrecko na nohaviaciach, tak som poprosila sovjho chalana nech mi ho postrazi a tam aj ostal : ) alebo naopak som mu ho akoze ukradla, hrala som sa s nim a tak a nechcela vratit a aj som si ho odniesla domov, asopn som mala dovod sa s nim na druhy den stretnut : ) A este raz som si ho zabudla na benzinke, ale uz som ho viac nevidela : ) lebo na niektorych benzinkach sa dju spravit hotdogy... : D tak som si robila hotdog a mobil tam ostal : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
autobus, stanica, škola, taxík, auto (vlastné), ..
Ked som bol maly, rodicia ma nechceli pustat von, nenasiel som si ziadnych kamaratov
A teraz neviem ako sa robia kamarati (((
U koho si mozem nechat mobil?
Nejaka dobra dusa?
Nejakého šuhaja.
Samozrejme, že všetko mi vysvetlila a bolo to nakoniec v pohode