@majky538 je to veľmi priemerné na to, aký to malo hype. core mechaniky (combat, crafting, skill management) mi prídu nedomyslené, prirovnal by som to k nie úplne šikovnému dieťaťu watch dogs a borderlands.
pluská sú vizuál, hudba a mne osobne to na mne primeraných nastaveniach ide úplne v poriadku
Ja reku to je nejaky festival nejakeho elektro-punku alebo co no kukam ze scifi hra a ta by mi neisla ani z dovodu vykonnosti storocneho PC a ani z dovodu ze som kkt dreveny ale moze to byt dobre co tak kukam
....
niekto míňa peniaze na hry, niekto na alkohol, niekto na nové topánky...
Veľmi nečakané, že rôzni ľudia majú rôzne záľuby, na ktoré míňajú svoje peniaze, však?
6 hodín do stiahnutia, a prinajmenšom 3 dni (do pondelka) kým dokončím súrnu prácu kým budem mať čas, a potom ešte asi do konca týždňa kým ... iné veci.
čiže niekedy budúci piatok okolo 16tej začínam.
teda, pokiaľ nahrabem dosť voľného miesta na disku na inštaláciu, a pokiaľ to môj notbúčik zvládne utiahnuť.
ak nie, tak asi konečne dohrám outer wilds.
@midnight podla mna o nic neprides. Dnes som to znova skusal hrat, ale je to totalne na hrane, vcera to este slo ako tak ok, dnes uz takmer nehratelne. Kotaku pisali, ze to je asi problem s day one patchom, ktory hra registruje ako nainstalovany, aj ked nie je. Hru som vymazal a cez noc sa znova stiahne, zajtra uvidim. Mozno, kym sa k tomu dostanes, vyjde dalsi patch a bude to lepsie.
@tomas@24 ma to velke technicke problemy napriec vsetkymi platformami, vid moje prispevky. Su rozne, od lagov, screen tearingu, frame dropov az po rozne graficke glitche a chyby kolizii objektov. Sranda je, ze niektorym to bezi uplne ok, zatial co iny na rovnakej platforme to ledva mozu hrat.
Však sa vyjadrite pls aj ostatní čo to hráte, či aj vám to ide tak zle, lebo to sa mi asi ani neoplatí trápiť svoj chrontavučký internet, keď je to nehrateľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pozriem si stream, na hranie by som musel kupit novy desktop a potom by som nemal cas to prechadzat
pluská sú vizuál, hudba a mne osobne to na mne primeraných nastaveniach ide úplne v poriadku
....
niekto míňa peniaze na hry, niekto na alkohol, niekto na nové topánky...
Veľmi nečakané, že rôzni ľudia majú rôzne záľuby, na ktoré míňajú svoje peniaze, však?
plus ja mávam z počítačových hier depresiu
celkovo všetko odtrhnuté od reality mi ubližuje
A nie, nehrám to, pretože sa mi ten update bude s mojím internetom sťahovať ešte asi dva dni
čiže niekedy budúci piatok okolo 16tej začínam.
teda, pokiaľ nahrabem dosť voľného miesta na disku na inštaláciu, a pokiaľ to môj notbúčik zvládne utiahnuť.
ak nie, tak asi konečne dohrám outer wilds.