Pretože výzor individuálne , no v nejakej tej miere ovplyvňuje našu povahu ... včera tu aj bola taká anketa tuším
... ale samozrejme , nie každý je taký ako píšeš.
Výnimka sú skôr tí namyslený .. to sú väčšinou taký pod 18 rokov ked je tá osobnosť ešte nevyzralá ... a potom sa niekto bude čudovať že mladým babám okolo pätnástky sa páčia muži vo vekovej hranici 26-32 ...
A k šťastiu nepotrebuješ vždy len niekoho kto vyzerá úplne cool , štýlovo alebo čo ja viem čo ešte .. si aspoň mylsím
krása je silne relatívna no ľudská myseľ ľahko ovplyvniteľná, preto každý človek svojím sebavedomím dokáže nanútiť ostatným mozgom, že on je krásny. A keďže toto robí sebavedomie, tak preto sú väčšinou namyslení ľudia aj pekní.Ale nie všetci, len väčšina! Hľadaj teda lupou ! Alebo nehľadaj vôbec. A príde to samo : )
@3 slecna, ty si myslis, ze vsetky 14ky, 15ky a podobne su asi neake strasne zrele, rozumne, a dospele, a ze preto ich nezaujimaju ich rovesnici, ci dokonca o par rokov starsi, ze? Akoze beriem to, ze dospievate v priemere o nieco skor ako my, ale mentalne to tak podla mna nie je Lebo mentalne dospievanie je proces, ktory proste potrebuje cas, zivotnu skusenost, siroky pohlad na veci, ale teda hlavne ten cas - ci uz ide o dospievajuceho chalana, alebo dievca.
Podla mna je to po prve povysenecke, ked si myslite, ze 14 rocne dievcatko, ktore chodi na zakladku je ovela dospelejsie ako 18 rocny maturant, a po druhe je to aj pre vas kontraproduktivne, lebo potom sa zalubite do neakeho 30tnika a zistite, ze o vas nema zaujem a potom su zrazu vsetci muzi svine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
... ale samozrejme , nie každý je taký ako píšeš.
Výnimka sú skôr tí namyslený .. to sú väčšinou taký pod 18 rokov ked je tá osobnosť ešte nevyzralá ... a potom sa niekto bude čudovať že mladým babám okolo pätnástky sa páčia muži vo vekovej hranici 26-32 ...
A k šťastiu nepotrebuješ vždy len niekoho kto vyzerá úplne cool , štýlovo alebo čo ja viem čo ešte .. si aspoň mylsím
krása je silne relatívna no ľudská myseľ ľahko ovplyvniteľná, preto každý človek svojím sebavedomím dokáže nanútiť ostatným mozgom, že on je krásny. A keďže toto robí sebavedomie, tak preto sú väčšinou namyslení ľudia aj pekní.Ale nie všetci, len väčšina! Hľadaj teda lupou ! Alebo nehľadaj vôbec. A príde to samo : )
Podla mna je to po prve povysenecke, ked si myslite, ze 14 rocne dievcatko, ktore chodi na zakladku je ovela dospelejsie ako 18 rocny maturant, a po druhe je to aj pre vas kontraproduktivne, lebo potom sa zalubite do neakeho 30tnika a zistite, ze o vas nema zaujem a potom su zrazu vsetci muzi svine
Včera som sa taktiež vyjadrila k tomu že u mužov ( 20+)si nerobím niaku šancu , proste sú len príťažlivejší ako 16 ročný.
Tiež som nepovedala že ma nezaujímajú rovesníci ... z niektorých sú naozaj dobrý kamoši.
a tí namyslení (v mojom okolí väčšinou "diskofilní"), nagélovaní "mačovia" sú mi totálne nesympatickí..