No 4 roky som chodila na športovú gymnastiku no pred pár mesiacmi som skončila. Teraz jazdím raz do týždňa a ešte 1 mám výtvarnú, ale neviem nejak mi to proste nestačí prísť o 14:00 zo školy a nikam sa neponáhľať mi príde také nejaké divné a strašne rada by som zaťala tancovať. Ale je tu problém či to nie je neskoro. No napíšte čo si myslíte a ak je miesto kde by som mohla začať tancovať (Poprad a okolie najlepšie ) Tak mi dajte pls vedieť (P.S. Najradšej by som začala s baletom, spoločenským tancom alebo Hip-Hop-om )
panebože balet ... hrôza... trýznenie... to už radšej spoločenske tance... ale nie tie kde máš na sebe len šnúrky alebo bikiny len vyčačkané a válaš sa tam pozemi... myslim že je to latino
@wistingher neboj viem čo je to balet Na gymnastike sme mali kopu "baletných príprav" (ako to nazývala trénerka) a mali nám pomôcť s držaním tela a takýmito vecami. Ako vravíš trýznenie, ale bolo to trýznenie, ktoré ma bavilo no @Thunderstorm no píšeš, že si začala v 20-tke s pole dance... ale na profile máš, že si 13 ročné dievča? Ako nič v zlom, len trochu teraz nechápem 0_0
@julik-gymnastics lebo tu je 90 % ľudí čo majú kadejaký vek fotku meno a pohlavie. Kolkokrat ani po roku nevieš či je to muž či žena lebo z 5 statusov 3 napíše v ženskom rode a teraz nevieš či sa pomylil alebo je žena ale potom píše jak chlap ... no tak akože wtf. Neviem čo komu pomôže či vie alebo nevie jeho vek a pohlavie. Je to niečo čo nezmeníš a nikto ťa podľa toho nenájde ale proste každý chce pútať pozornosť a byť originálny. Lebo tu je to plné antisociálnych ľudí, prevážne z IT sektora. Čiže predstava košele okuliarov a permanentneho sedenia pri pc a komunikacie ktorej nie IT človek nerozumie nie je až taka nerealna. Sorry že som trochu odbočil a nechal sa uniesť. Keď by ťa to bavilo tak určite môžeš, síce podmienky nepoznám ale v 15 určite môžeš začať tancovať.
@wistingher aha no tak aspoň dík za vysvetlenie a povzbudenie... to s tými profilmi a tými vecami kto je kto vlastne sa mi stalo kopu krát, poznám to, a nie len odtiaľ
ak ťa to baví, začni kedy len chceš, začať s niečim novým môžeš aj v päťdesiatke
je síce dosť možné, že nedoženieš úroveň ľudí, čo sa tomu venujú celý život, ale podľa mňa záľuby majú v prvom rade prinášať radosť a nie vrcholové výkony (i keď ak sa zadarí i to, je to samozrejme super, ale netreba to brať ako prioritu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@Thunderstorm no píšeš, že si začala v 20-tke s pole dance... ale na profile máš, že si 13 ročné dievča? Ako nič v zlom, len trochu teraz nechápem 0_0
A nemôžeš veriť všetkému čo si ľudia napíšu do profilu :S
je síce dosť možné, že nedoženieš úroveň ľudí, čo sa tomu venujú celý život, ale podľa mňa záľuby majú v prvom rade prinášať radosť a nie vrcholové výkony (i keď ak sa zadarí i to, je to samozrejme super, ale netreba to brať ako prioritu