Zdravím. Ak je tu niekto, kto mi sa tu tomu rozumie tak mu ďakujem za odpovede. Idem do 2. na gyme a rozmýšľala som nad záchranárkov. len sa tomu celkom nerozumiem som počula že je nejaká horská služba, potom záchranári v sanitke a neviem, je ešte niečo?
nemusíš ísť na medicínu, stačí urgentná zdrav.starostlivosť a stačí bakalárske a potom už môžeš robiť, keby si chcela aj Mgr., to sa mi zdá že je až niekde v Česku..prijímačky z bioly určite, z chémie to už neviem
@nikisweet ďakujem aj keď som počula že vraj ma budú v noci budiť kvôli opitým ujom čo mi budú nadávať alebo ma budú volať ľudia so zvýšenou teplotou ktorím sa nechce na pohotovosť, vraj mi nikto nepoďakuje a že je to nevďačná práca
@spacebound áno, aj policajtkou, ale nebavilo by ma to študovať. musela by som sa bifliť dejepis a nosku atď to nie je pre mňa... ale ja tiež neviem čo chcem, potrebujem niečo všestranné...ako záchranára. niečo, kde sa nebudem nudiť, každý deň budem robi´t vpodstate niečo iné.... budem sa pri tom hýbať a tak toto ja potrebujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Je odbor urgentná zdravotná starostlivosť. Zase nejako veľa ľudí sa tam nehlási a prijímačky sú ľahké takže to si počula dosť blbosti.