no neviem kam som to mala dat tak som to dala sem...vzdy ked spievam nahlas zacnem akoby som bola zachripnuta a ked dospievam tak mi to prejde a pri tom som chodila na spevacky a odmalicka som spievala a nikdy sa mi to nestalo...nevedeli by ste mi niekto
to som aj mala... tebe sa v dvanástich ešte len vyvíja hlas, hlasový rozsah sa ti bude do takých 17-19 posúvať smerom hore... v každom prípade je známe, že aj baby mutujú hoci to tak nepočuť a ty si práve v tomto období... keď spievaš nahlas a ako vravíš si zachrípnutá, znamená to, že priveľmi tlačíš na hlasivky... ty jednoducho nespievaš, ale kričíš... nemala by spievať až tak krkom, lebo si pokazíš hlasivky.... a snaž sa mať v tomto období hlasivky v kľude
súhlasím so zemlofkou, mne sa hlas vyvinul skôr do hĺbky. Som viac altová ako sopránová, no keď aj si zachrípnutá, skús nepiť bublinkové nápoje a hlavne studené. Radšej si daj nejaký čaj, alebo zábal na hlasivky a nenamáhaj ich...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a inak ti velmi poradit neviem, mozno sa skus najprv nejak postupne rozospievat a pomoze to? vela stastia v kazdom pripade
PS: mne sa zachripnuty hlas paci
Ja viem aj pekne spievať ale ked uz mam pred niekym spievat tak je to dzivne