Stalo sa vám niekedy, že ste išli napríklad MHDčkou, prišla vám sms alebo ste si na niečo spomenuli a dostali ste nezadržateľný záchvat smiechu a vybuchli ste? Ak hej, čo to bolo a ako reagovalo okolie?
ja to prežívam denne ...keď sa v buse s mojou @janusiq18 smejeme na úplných somarinách a robíme hovadiny,potom na nás len kukajú či sme si niečo nešňupli alebo aj keď ideme domov zo školy cestou sa furt smejeme
mne sa to stalo raz v obchode .som si na niečo spomenula ale radšej som ten smiech v sebe dusila,inak by to nedopadlo dobre..a raz sa mi stalo,že som v meste sa začala na niečom smiať .a to sa už nedalo zastaviť
@12 vsak ked sa zacne bezdovodne smiat,ani sam neviem preco,a ked si uvdedomim ze sa smejem len tak na verejnosti jak magor,tak ta situacia je este smiesnejsia a smejem sa viac
jj,bezne sa mi to stava,ze sa len ak usmievam v MHD
raz som vybuchol aj v kostole(este ked som chodieval) kusok predomnou sedel jeden stary pan a mal take tie volnejsie sandale(alebo skor kozene slapky) no a ked sa malo klaknut,tak sa mu zjavila na ponozke obrovska diera cez celu patu
veľmi často, furt si na niečo spomeniem keď idem MHD a potom vyzerám ako debil ale neriešim ostatných, myslím si, že to pozná každý a človek by sa nemal zato hanbiť, je to normálne aspoň pre mňa
bežne sa mi to stáva....napríklad ked si spomeniem na to ako na hodine náboženstva učiteľ povedal že neznáša buzerantov a spolužiačka tresla po stole a zakričala: " Ja ich uznávam ! " ...na toto ked si spomeniem až mi slzy tečú...
Také čo tu čítam že " s kamarátkou sme sa chichotali" ..to sa neráta, povedal by som.
Správny blázon sa smeje sám a bez príčiny..občas mám také stavy. Alebo keď mi je smutno tak si naschvál spomeniem na niečo ukrutne vtipné a má to efekt, že sa aspoň nemračím.
a ps- rozchichotané násťročné slečny by som v električke najradšej vraždil. Také tie momenty, keď si človek kývne hlavou a pomyslí "tá motorová píla má niečo do seba"
mne sa to stalo na dejepise.... učiteľ úplná sekera ale mával dobré hlášky, vyvolal spolužiaka, ten už mál pár 5 a zas nič nevedel tak mu vravel totál bludy
a po jednom som vybuchol a nemohol sa prestať smiať všetci na mňa 5min čumeli a ja som sa len smial a smial poslal ma upokojiť sa na wc no na chodbe som streto zástupcu ktorý je ešte väčšia sekera a ten si ma podal že čo som si dal do seba, ale to už bolo menej srandy
obcas mi pride taka smska a zacnem sa smiat.. ale sa ovaldam trosicka kedze som na verejnom mieste ale len niekedy sa ovaldam a o aku vec islo? no neviem proste ma niekto rozosmial ... a ludia nech cumia.. halvne blbe stare babky ..
raz na hodine sloviny.. vsetci ticho a ja som sa nemohla udrzat, tak som uplne vybuchla.. spolusediaca potom tiez, ale tej sa dalo aspon ako tak ovladat.. no a samozrejme vsetci po nas pozerali ci sme sibnute alebo co profak nekomentoval .. len sa na nas nechapavo dival, pretoze sme sa rehotali asi desat minut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Učitelka: Váš syn namaloval na zem myš a já
se lekla ! Navrhuji dvojku z chování.
Otec: Dejte mu klidně trojku ! Včera
namaloval na sporák piču, já si spálil koule a
dědek hubu.
raz som vybuchol aj v kostole(este ked som chodieval) kusok predomnou sedel jeden stary pan a mal take tie volnejsie sandale(alebo skor kozene slapky) no a ked sa malo klaknut,tak sa mu zjavila na ponozke obrovska diera cez celu patu
Správny blázon sa smeje sám a bez príčiny..občas mám také stavy. Alebo keď mi je smutno tak si naschvál spomeniem na niečo ukrutne vtipné a má to efekt, že sa aspoň nemračím.
ale nevadí, smiech nám nikdy neškodil vždy nám dobre urobil preto bude najlepšie rehotať sa hlasnejšie
a po jednom som vybuchol a nemohol sa prestať smiať všetci na mňa 5min čumeli a ja som sa len smial a smial poslal ma upokojiť sa na wc no na chodbe som streto zástupcu ktorý je ešte väčšia sekera a ten si ma podal že čo som si dal do seba, ale to už bolo menej srandy
a reakcie od neznámych ludí pohoršené pohlady a od známych nechápavé pohlady, tak neviem čo je lepšie