Nechcem tu strašiť s ďalšou diskusiou o konci sveta. Ale táto myšlienka ma v poslednom čase trápi čoraz viac, keďže z každej strany sa na nás sypú správy len o samých prírodných katastrofách.. Neverím, že bude koniec sveta, ale predsa- všetko naznačuje to
Ja som počula, že tie katastrofy sa síce dejú za asi 26 000 rokov (raz za otočenie Slnka okolo stredu galaxie, už neviem, koľko presne to je rokov), ale tuším to býva vo veku Raka a my sme na prelome Rýb a Vodnára. Ale tak uvedomujem si, že toto, čo tu teraz píšem, sú len ďalšie také "zaručené správy". Otázne však je, čo sa myslí pod civilizácia, či celý svet, alebo nie....
Ale keby mal koniec sveta naozaj prísť, tak by som rozhodne nebola spokojná s doterajším životom, však mám 21, som vo štvrtine svojho predpokladaného života, ešte som nič nestihla....
@malapohroma toto som si tiez myslel,. a aj ked sa uz mozno opakujem, ako obohrata platna, az ked miesto mna umrel moj naj kamos (sedel na sedadle, na ktorom by som sedel ja, keby som nedostal chripku) , potom som pochopil , ze zivot si treba vazit .
@malapohroma ved aj mne co si myslis,,, prihriaty, nie je to tak davno co aj poriadne vypaseny, sikanovany na skole, otec na mna jebe...... mohol by som pokracovat ale nebudem.....
poviem ti to takto ak sa chces kamaratit, mozeme , lebo ja si vazim to , coho je malo a nikto to nevidi. A ak sa nechces kamaratit, potom sa nestazuj, ze nemas kamaratov
videla som na discovery o tom dokument. tie slnečné erupcie prídu! potvrdili to i vedci nielen z NASA. nepovedali presne čo sa stane a nepovedali ani to, že sa prepóluje zem. Len povedali, že to môže poškodiť elektrické rozvody na celej zemi na niekoľko desiatok rokov. Nevylúčili zvýšenú aktivitu sopiek ani zemetrasení. ale o konci svete jasne pochybujú.
Mayský kalendár sa dá ľahko vysvetliť. Mayovia mali vždy koniec jedného veku, kedy čakali na veľké zmeny. prechod z veku na vek. Podľa nich nemá byť vôbec koniec sveta, ale má prísť veľká zmena.
@hluzar "prihriaty?" a co.. beriem ta ako normalneho cloveka, neodsudzujem homosexualov.. dokonca o nich pisem pribeh..
jedina moja ozajstna kamaratka ktora vie takmer vsetko je @velkapohroma ... s ostatnymi som sa skusala bavit ale vacsina su rozmaznane deti ktore proste nic nechapu, zradia ta.. neda sa im verit.. pretvarka.. vsetko..
"The last solar maximum was in 2001. The next solar maximum is currently predicted to occur in May 2013 and to be one of the weakest cycles since 1928.[2][3]
The unreliability of solar maxima predictions is demonstrated in that NASA had previously predicted the solar maxima for 2010/2011 and possibly to occur as late as 2012. Previously, on March 10, 2006, NASA researchers had announced that the next solar maxima would be the strongest since the historic maximum in 1958 in which the northern lights could be seen as far south as Rome, approximately 42° north of the equator.[4]"
@malapohroma nemysli si, ze normalnych ludi je malo, prave naopak mozno je nas este viac.... lenze si zijeme alone a nezoskupujeme sa, preto mame pocit, ze sme ini ako vsetci ostatni......
Ale myslim to vazne ja uz sa za tvojho kamarata povazujem (ak ti to vadi mas pech) a rad sa niekedy stretnem.
@chidori tie slnečne erupcie nastavaju v intervale 11 rokov vždy! naposledy boli v 2003 a vtedy tiež niektori ľudia ako teraz robili poplach o apokalypse NASA potvrdila že teraz v 2012 budu na vrchole, ale určite sa nič nestane, nebude to skoro o nič horšie ako predošle erupcie, akurat sa obavaju že by to mohlo porušiť satelitne zariadenia, ale tie su vraj 100% navrhnute aby vydržali aj oveľa v horšich podmienkach...
ja som fakt zvedavy skadiaľ vy beriete tie "oficialne vyhlasenia NASA" o konci sveta a neviem jakych katastrofach ... v NASE totiž nepracuju veštci a nejaki proroci, ale vedci
netrep hlúposti, nekonšpiruj a netrep dve na tri, a neviem z jakého dôveryhodného (nedôveryhodného) zdroja máš tie ifno.... Je to zbytočne a podľa mna človek všetko prežije lebo sa prispôsobí alebo ho evolúcia ničim vybaví aby prežil
@klaudiqaa@30 no ano veď to som napisal aj ja... bude maximum... ale tych bolo už kopu... a je tu civilizacia? je...
"Solar activity has a regular cycle, with peaks approximately every 11 years. Near these activity peaks, solar flares can cause some interruption of satellite communications, although engineers are learning how to build electronics that are protected against most solar storms. But there is no special risk associated with 2012. The next solar maximum will occur in the 2012-2014 time frame and is predicted to be an average solar cycle, no different than previous cycles throughout history."
ale stale si neukazala z kadiaľ si došla k celej tejto vete: "NASA prehlásila , že v roku 2011 dorazia solárne búrky na zem a v roku 2012 sa z toho stanú solárne maximá, ktoré budú tlačiť na magnetické pole zeme, až sa zem prepóluje. Tak ako každých 26-tisíc rokov. A zakaždým vyhynula civilizácia."
v roku 2011 solarne burky až na Zemi? nič take nebude, a ne z toho sa tvoria solarne maxima, ako si napisala ty...
@klaudiqaaa Nechcem odkaz na clanok. Vysvetli mi, ak ludstvo pravidelne vymiera kazdych 26.000 rokov, z coho potom znova vznikame? Odkial sa berieme? Preco sme dnes tu, ked sme podla tej teorie za posledne 2 miliony rokov museli asi 50x vymriet?
zmení sa tým niečo v tvojom živote,keď ti povedia že bude koniec sveta? lebo v mojom nič. Život sa dá naozaj prežiť len v prítomnosti a nebudem si život znepríjemňovať i vyjadreniami NASA a pod. A DÁ SA TAK žiť no málo kto to dokáže len tak žiť v prítomnosti a taký človek môže byť spokojný so svojím životom.A ja aj keď som tak nežila som s ním spokojná lebo som si uvedomila aký je čas vrtkavý a ešte pred koncom sveta ma kľudne môže zraziť auto,padnuť na mňa nejaký balvan alebo čo
@strejdabob však ja nehovorím nič o konci sveta. ale o slnečných erupciách. práve tí vedci hovorili, že pri väčšej vlne solárnej erupcii by mohlo poškodiť rozvody elektriny ale to je tak všetko. Sú to normálne javy.
následne rozoberali možné konce sveta a následky... to boli len dohady. Nikto z nich nepovedal, že bude koniec sveta.
@chidori ten druhy odsek nepatril tebe, a nenapisal som že ty širiš poplach o konci sveta
ja ešte dodam dačo z nasa.gov
"For any claims of disaster or dramatic changes in 2012, where is the science? Where is the evidence? There is none, and for all the fictional assertions, whether they are made in books, movies, documentaries or over the Internet, we cannot change that simple fact. There is no credible evidence for any of the assertions made in support of unusual events taking place in December 2012."
mňa len naštvalo to, že dakto tu rozprava o katastrofalnych koncoch a vyhynuti ľudstva a ako zdroj použiva NASA
@klaudiqaaa ale veď ja som v kľude, nech to vyzera hocijak ale tymto si ukončila konverzaciu? proste stale si nevysvetlila skadiaľ si nabrala tie bludy... a stale si neodpovedala na @43
jasné, že verím na koniec sveta ale neverím na falošné správy a dátumy. môže to byť hneď zajtra ale môže to byť aj o 2765 rokov neskôr.
ak bude však koniec sveta nedajbože zajtra, spokojný so životom by som nebol ak však neskôr (nemyslím 2012) a stihol a dokázal by som všetko po čom som sníval a túžil tak áno.
čo sa týka koncu sveta, tak nevylučujem ho, ale neverím na tie rôzne teórie a dátumy.
K živelným pohromám len toľko, že je to kvôli čoraz viac znečistenému životnému prostrediu, také pohromy boli vždy, len teraz sa kvôli tomu, že sa človek nestará o životné prostredie a to je v horšom stave opakujú častejšie a sú aj intenzivnejšie. Toto sa už dá pozorovať niekoľko rokov a s koncom sveta to nemá nič spoločné.
Teoreticky aj toto môže viesť ku koncu sveta, že človek kašle na životné prostredie, ale to potrvá veľmi veľa rokov.
A k otázke, či som spokojná so svojim životom, tak určite nie. Mám 22 a skoro žiadny mladý človek v tomto veku alebo mladši nemôže byť spokojný so svojim životom, kedže v tomto období sa len snaží robiť kroky k tomu, aby prežil život tak ako chce.
fakt je že nie sme prvou civilizaciou na Zemi , keď zmizli ostatný tak prečo nie aj my ... a asi boli tak trocha vyspelejší ...si myslím .... napr egypťania postavili pyramidy bez všetkeho ..žiadna elektrina , žeriavy a podobne....
@strejdabob neukončila som konverzáciu... a tie "bludy" mám z linkov, ktoré som sem dala.. a čo sa týka @43 neodpovedala som zámerne, pretože ten chlapec asi nevie po anglicky keď nepochopil čo znamená prepólovanie zeme a aké následky to má... (ach)
@klaudiqaaa Ja som ten clanok ani necital. Ja len reagujem na blbost co si napisala v prvom prispevku: "Tak ako každých 26-tisíc rokov. A zakaždým vyhynula civilizácia."
@klaudiqaaa ale v tom linku som sa nedočital oficialne vyhlasenie NASA, že "v roku 2011 dorazia solárne búrky na zem" a že to bude mať take nasledky, ako pišeš ty... a k tomu som tu priložil odkaz na vyhlasenie NASA, že solarne burky nijak neohrozia Zem... ani tie v roku 2012, ani žiadne ine
"až sa zem prepóluje. Tak ako každých 26-tisíc rokov. A zakaždým vyhynula civilizácia." @43 reagoval na toto... povedal pravdu.... podľa teba za posledne 2 miliony rokov fakt vyhynulo a zrodilo sa 50 civilizacii... a on sa pytal "z coho potom znova vznikame? Odkial sa berieme? Preco sme dnes tu" hmm?
moze sa stat vsetko ja osobne na 2012 verim uz len z pesimistickeho principu a jj urobila by som jednu zmenu..isla by som za niekym a srala na vsetky zakazy sveta
@klaudiqaaa teraz som si dačo ešte prečital o tom... poly by zmenili svoju polohu, najhorši (a pravdepodobny) scenar je, že by sa uplne roztopil ľad, hladina oceanov by stupla a zaplavilo by to primorske oblasti... ale žiadny koniec sveta ...
@malapohroma@kosmiklove možno keby vám išlo o život zistili by ste, čo za hlúposť ste tu napísali.. ale také niečo sa ťažko vysvetľuje, pokiaľ ste to ešte nezažili...
@klaudiqaaa Hej, neviem haluz že som si až doteraz myslela že to sú samé 12stky no nič, tak ale aj tak mi to príde komické, proste že sa to skladá s 1tiek a 2
@strejdabob tiez som sa nad tym pozastavila. Ze kazdych 26 000 rokov vyhynula civilizacia. To ako co? zakazdym potom prebehla nova evolucia s bakterie, jednobunkovca az po cloveka? To je nejake ujete. Ved doteraz vedci skumaju zaciatky evolucie a cely vyvoj, ktory trval niekolko miliard rokov. Takze je to podla mna nejaka blbost.
@klaudiqaaa ale tiez som rozmyslala nad tym s cim si prisla. V poslednom case sa deje strasne vela prirodnych katastrof, ze sa pozastavujem nad tym, ci je to vobec normalne. Ci jednoducho to tu bolo vzdy a ja som to len nejako nevnimala a az teraz zacala alebo skutocne sa to vsetko teraz tak hromadi. To ci sa stane nieco velke alebo nastane koniec sveta, neviem povedat alebo skor nad tym nechcem asi ani privelmi rozmyslat lebo sa uprimne povedane bojim.
A to ci som spokojna s doterajsim zivotom...no poviem to tak, nezalezi na to ze ci sa moj zivot skonci ked nastane koniec sveta ak sa ho vobec dozijem. Kludne mozem o zivot prist pri nejakej havarii alebo zdravotnych problemoch alebo pri comkolvek. Samozrejme ze chcem este toho kvantum stihnut a dokazat. Ale zase som celkom spokojna aj s tym co som dosiahla.
A čo si myslíte, že NASA povie pravdu do sveta, všetko taja, prekrúcaju, inák by vznikla panika a ludia by sa vyvraždili medzi sebou., je to lepšie takto ako to je!
14 rocne deti, co este ani nezacali poriadne zit, a pisu otom aky maju "zly a skazeny "zivot,ako su "sklamane" zo zivota a podobne....to je fakt dobra blbost take veci pisat, ked ma doticna len 14 rokou. zvlastne ze jej tu nikto nic na to nenapisal.
teraz k tomu co tu poniektori pisu o ....slnecnej/solarnej burke....aby bola, musia na slnku vzniknut slnecne skvrny, nasledne erupcie na slnku, a az potom moze vzniknut slnecna/solarna burka. pokial viem, tak opakuje sa to kazdych..11 rokou mislim, lenze...v sucasnosti na slnku skvrny velmy niesu, takze da sa ocakavat ze v 2011 ziadne slnecne burky nebudu. dalej....ludia tu dost dobre nechapu a nevedia, z coho je vlastne magneticke pole zeme. lebo to nema takmer nic spolocne z slnkom, ale zo zemskim jadrom. to je tekute, a magneticke. slnecne burky (alebo ako niektori anglicki-solarne) su vlastne elektromagneticke ziarenie ktore pri velkej intenzite moze poskodit elektronicke pristroje. samozrejme, existuje aj ochrana proti elektromagnetickemu vplyvu slnka. ale to si asi kazdy nebude kupovat na kazdy elektronicky pristroj.
a dalej vas ponecham vasim "odbornim" komentarom na tuto temu
@swen Ale vazne ty si nepripadas ako idiot , ked ides poucovat inteligentneho cloveka o jeho postoji k zivotu ? TY ktory nadavas na cely svet , nevies sa ani poriadne vyjadrovat a stale rozpravas o tom, ako je vsetko na prd ?
Je mi zle z ludi, ktori odsudzuju ludi za to, ze sa nevedia zmierit s falosou, pokrytectvom, pretvarkou a klamstvom.
A naopak FANDIM ludom, ktori neberu tieto akty za pravielnu sucast zivota. Fandim ludom, ktori uprednostnuju kvalitu pred kvantitou , pre ktorych je priatelstvo viac ako popularita..
Kludne mozem zverejnit tvoje dementne tajne spravy, aj keby mi to nepreslo na birdzi, mozem to hodit na vlastny blog a potom sa prepadnes od hanby.
Alebo sa do mna nestaraj a nebude problem. Ches odomna pokoj , dostanes ho a natrvalo. Ale uz v ziadnej diskusii z tvojej strany nechcem vidiet @hluzar a laskavo sa nevyjadruj ani do mojich blogov. Proste nic.
Hluzar asi prežíva predčasný prechod z muža na starca!. Vedecky je to dokázané, že sa to môže stať v tom prípade ak dotyčný veľa špekuluje, prekrúca skutočnosti, modeluje fiktívne situácie, stotožňuje sa s názormy 10 ročných chlabcov, prestala ho baviť masturbacia a potom mu semeno udrie rovno do centrálnej sústavy.
Veľmi jednoducho a výstižne napísaný profil hluzara.
@hluzar ok. ale ani ty uz nikdy nereaguj na to co pisem v diskusiach a v komentaroch inim ludom. ok? zmas vsetky moje ts, nech uz viac medzi nami nie je nic, ok?
este jednu, poslednu jedinu vec sa ta chcem spytat cez ts, mozem? odpovies mi? plsssssss
mimochodom....ja uz davno som v ziadnej diskusiii ti nec nepisal,a ani tvoj nick. jedine ze som dnes napisal v tvojom blogu " : disappointed: smutne" ktori bol o tyvojom skreckovi :/ mislel som ze to pochopis ze to bolo mislene tak ako bol-ze je to smutne. to iste aj vcera ked som ti pekne poprial vela stastia a lasky z tvojim priatelom. zial......z tvojej strany aspon "dakujem" nebolo. skoda. ja som chcel som z tebou kamarat, skoda :/ ....a klamal bi som, keby som povedal ze mi nebudes chybat :/ oblubil som si ta...aj tvoje dobre komentare v diskusiach :/ som mislel ze si tu najdem kamarata, zial nenajdem :/ (teraz myslim gay)
@swen no po pravde, písal som si s vami oboma dnes
aj so @sven aj @swen no a keďže máte podobný nick a ANI JEDEN Z VÁS NEMÁ FOTKU, tak som si až včera asi uvedomil, že sú to dva rôzne nicky DD ja som vás tiež bral, ako @hluzar ako jeden nick, boli ste veľmi podobný (keby ste mali aspoň iné fotky
vsimol som si, ale tebe sa nestava take, ze prides na forum, a vydis komentar tebe, a nieco ocom nemas ani paru lebo v tej diskusiii si nic nepisal. a mne sa to uz tu stalo....a som nechapal ze co sa deje. lebo ten sven ma dost..."obmedzene" nazory a nikdy nic co bi malo hlavu a petu asi ani nenapisal. a staci ked ja napisem napr....."SE xperiu vyraba htc pre SE."....on tam napise npr....."ten mobil je sprostost pre debilou" a hned mne pisu ludia ze ja som debil, alebo podobne....a pritom ja uplne daco ine som napisal...len oni si mislia podaktory ze sven a swen je to iste :/
@Tomas aha. no...ale ved...ty vies ze on (sven) je niekto uplne ini, nie ja. aj ked nicki....no....nestastne zvoleny nick : disappointed: mal som pozriet ked som robil, lebo som si aj dnes vsimol ze je tu viac swenou... : disappointed:
@klaudiqaaa máš nejaký dôkaz o tom že sa z toho teším? Bolo to konštatovanie. A vhlásiť niekoho za nesvojprávneho sa mi zdá vysoko nemorálne a hlavne veľmi ponižujúce pre danú osobu, ale ak raz budeš robiť ozdobu v parlamente (rozum na to máš) kludne daj návrh, že by sa mali vyhlasovať nesvojprávni ľudia a keď to bude, ja ti napíšem, pošlem kópiu rodného listu, občianskeho a ost. dokladov a môžeš ma vyhlásiť
koniec sveta? nikdy nevies co a kedy sa stane..prirodne katastrofy su ale za vacsinu z nich moze clovek.. je mnoho anglickych/ruskych a inych foriek kde ja asi 1000 teorii o tom ako a co sa prave deje niektore hovoria dokonca ze nasa zem sa ochladi a zamrzne ina ze sa prehreje atd...mam v tom uz aj ja prehlad tak trosku...a to ci som spokojny ? myslim ze ano ,kazdy den zijem naplno ako sa len da
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
Ale 21.12.2012 ked bude zimny slnovrat a zem sa priblizi k ciernej diere co ju prepoluje.
Raz sa tieto katastrofy stretnu v jednom bode.
A kludne to moze byt 2012.
Verim na koniec sveta.
Ale keby mal koniec sveta naozaj prísť, tak by som rozhodne nebola spokojná s doterajším životom, však mám 21, som vo štvrtine svojho predpokladaného života, ešte som nič nestihla....
prave preto lebo nemam nic, nemam co stratit, nech je koniec sveta aj zajtra.
ako bude ale dobrý pocit z toho nemám to je jasné
a určite nie som spokojná so svojim doterajším život však mám len (skoro) 17, toľko vecí som ešte nezažila!
takze ostatne je rukach nie bozich, ale ludi, pretoze len vdaka ludom som stastna.
poviem ti to takto ak sa chces kamaratit, mozeme , lebo ja si vazim to , coho je malo a nikto to nevidi. A ak sa nechces kamaratit, potom sa nestazuj, ze nemas kamaratov
takže dohady sú pre mňa nepodstatné.
to je proste vec, ktorá, keď sa už stane, neodvrátime, takže sa tým nejako moc netrápim.
tak isto ma môže zajtra zraziť au...aby som bola originálna, tak lietadlo.
Mayský kalendár sa dá ľahko vysvetliť. Mayovia mali vždy koniec jedného veku, kedy čakali na veľké zmeny. prechod z veku na vek. Podľa nich nemá byť vôbec koniec sveta, ale má prísť veľká zmena.
jedina moja ozajstna kamaratka ktora vie takmer vsetko je @velkapohroma ... s ostatnymi som sa skusala bavit ale vacsina su rozmaznane deti ktore proste nic nechapu, zradia ta.. neda sa im verit.. pretvarka.. vsetko..
The unreliability of solar maxima predictions is demonstrated in that NASA had previously predicted the solar maxima for 2010/2011 and possibly to occur as late as 2012. Previously, on March 10, 2006, NASA researchers had announced that the next solar maxima would be the strongest since the historic maximum in 1958 in which the northern lights could be seen as far south as Rome, approximately 42° north of the equator.[4]"
» en.wikipedia.org/wiki/Solar_maxi...
Ale myslim to vazne ja uz sa za tvojho kamarata povazujem (ak ti to vadi mas pech) a rad sa niekedy stretnem.
posledna veta plati aj pre @drejka
si ma pekne potesil
tak ok, sme kamarati
ja som fakt zvedavy skadiaľ vy beriete tie "oficialne vyhlasenia NASA" o konci sveta a neviem jakych katastrofach ... v NASE totiž nepracuju veštci a nejaki proroci, ale vedci
"Solar activity has a regular cycle, with peaks approximately every 11 years. Near these activity peaks, solar flares can cause some interruption of satellite communications, although engineers are learning how to build electronics that are protected against most solar storms. But there is no special risk associated with 2012. The next solar maximum will occur in the 2012-2014 time frame and is predicted to be an average solar cycle, no different than previous cycles throughout history."
- » www.nasa.gov/topics/earth/fe...
ale stale si neukazala z kadiaľ si došla k celej tejto vete: "NASA prehlásila , že v roku 2011 dorazia solárne búrky na zem a v roku 2012 sa z toho stanú solárne maximá, ktoré budú tlačiť na magnetické pole zeme, až sa zem prepóluje. Tak ako každých 26-tisíc rokov. A zakaždým vyhynula civilizácia."
v roku 2011 solarne burky až na Zemi? nič take nebude, a ne z toho sa tvoria solarne maxima, ako si napisala ty...
následne rozoberali možné konce sveta a následky... to boli len dohady. Nikto z nich nepovedal, že bude koniec sveta.
ja ešte dodam dačo z nasa.gov
"For any claims of disaster or dramatic changes in 2012, where is the science? Where is the evidence? There is none, and for all the fictional assertions, whether they are made in books, movies, documentaries or over the Internet, we cannot change that simple fact. There is no credible evidence for any of the assertions made in support of unusual events taking place in December 2012."
mňa len naštvalo to, že dakto tu rozprava o katastrofalnych koncoch a vyhynuti ľudstva a ako zdroj použiva NASA
ak bude však koniec sveta nedajbože zajtra, spokojný so životom by som nebol ak však neskôr (nemyslím 2012) a stihol a dokázal by som všetko po čom som sníval a túžil tak áno.
K živelným pohromám len toľko, že je to kvôli čoraz viac znečistenému životnému prostrediu, také pohromy boli vždy, len teraz sa kvôli tomu, že sa človek nestará o životné prostredie a to je v horšom stave opakujú častejšie a sú aj intenzivnejšie. Toto sa už dá pozorovať niekoľko rokov a s koncom sveta to nemá nič spoločné.
Teoreticky aj toto môže viesť ku koncu sveta, že človek kašle na životné prostredie, ale to potrvá veľmi veľa rokov.
A k otázke, či som spokojná so svojim životom, tak určite nie. Mám 22 a skoro žiadny mladý človek v tomto veku alebo mladši nemôže byť spokojný so svojim životom, kedže v tomto období sa len snaží robiť kroky k tomu, aby prežil život tak ako chce.
A aj keby mal prísť koniec sveta, tak to bude tým, že celý systém padne a ľudia sa pozabíjajú navzájom.
Evolúcia by nedovolila, aby sa jeden živočíšny druh vyvinul natoľko, aby takto fatálne ničil rovnováhu ekosystému, všetko by sa mu to vrátilo.
Jediná možnosť je, že ...
(múdrejší si dúfam domyslia, tí ostatní, keby videli celú myšlienku, pokladali by ma za blázna)
"až sa zem prepóluje. Tak ako každých 26-tisíc rokov. A zakaždým vyhynula civilizácia." @43 reagoval na toto... povedal pravdu.... podľa teba za posledne 2 miliony rokov fakt vyhynulo a zrodilo sa 50 civilizacii... a on sa pytal "z coho potom znova vznikame? Odkial sa berieme? Preco sme dnes tu" hmm?
tu je celá hypotéza o prepólovaní ak sa ti to chce čítať » en.wikipedia.org/wiki/Cataclysmi...
niekedy mi zivot ohrozoval aj moj drahy ocinko ked ma napr. skrtil
@klaudiqaaa ale tiez som rozmyslala nad tym s cim si prisla. V poslednom case sa deje strasne vela prirodnych katastrof, ze sa pozastavujem nad tym, ci je to vobec normalne. Ci jednoducho to tu bolo vzdy a ja som to len nejako nevnimala a az teraz zacala alebo skutocne sa to vsetko teraz tak hromadi. To ci sa stane nieco velke alebo nastane koniec sveta, neviem povedat alebo skor nad tym nechcem asi ani privelmi rozmyslat lebo sa uprimne povedane bojim.
A to ci som spokojna s doterajsim zivotom...no poviem to tak, nezalezi na to ze ci sa moj zivot skonci ked nastane koniec sveta ak sa ho vobec dozijem. Kludne mozem o zivot prist pri nejakej havarii alebo zdravotnych problemoch alebo pri comkolvek. Samozrejme ze chcem este toho kvantum stihnut a dokazat. Ale zase som celkom spokojna aj s tym co som dosiahla.
ja sa tak smejem...
teraz k tomu co tu poniektori pisu o ....slnecnej/solarnej burke....aby bola, musia na slnku vzniknut slnecne skvrny, nasledne erupcie na slnku, a az potom moze vzniknut slnecna/solarna burka. pokial viem, tak opakuje sa to kazdych..11 rokou mislim, lenze...v sucasnosti na slnku skvrny velmy niesu, takze da sa ocakavat ze v 2011 ziadne slnecne burky nebudu. dalej....ludia tu dost dobre nechapu a nevedia, z coho je vlastne magneticke pole zeme. lebo to nema takmer nic spolocne z slnkom, ale zo zemskim jadrom. to je tekute, a magneticke. slnecne burky (alebo ako niektori anglicki-solarne) su vlastne elektromagneticke ziarenie ktore pri velkej intenzite moze poskodit elektronicke pristroje. samozrejme, existuje aj ochrana proti elektromagnetickemu vplyvu slnka. ale to si asi kazdy nebude kupovat na kazdy elektronicky pristroj.
a dalej vas ponecham vasim "odbornim" komentarom na tuto temu
Keby staroveke Grecko malo boha komplexov, tak si nim ty
Je mi zle z ludi, ktori odsudzuju ludi za to, ze sa nevedia zmierit s falosou, pokrytectvom, pretvarkou a klamstvom.
A naopak FANDIM ludom, ktori neberu tieto akty za pravielnu sucast zivota. Fandim ludom, ktori uprednostnuju kvalitu pred kvantitou , pre ktorych je priatelstvo viac ako popularita..
mne je zle z falosnich ludii, bez charakteru....
ty mne ides daco pisat o priatelstve?! ty, ktoremu preplo a vykaslal sa namna?! ty?!....
-klamal si, ze mas brata
- klamal si, ze nie si nikeboy
-klamal si, ze nie si sven
Najprv si sa volal Andrej, potom Mato, potom si tvrdil, ze mato je tvoj brat.
Po spatnom precitani tych 1500 tsiek, ktore sme si popisali som zistil, ze si ma stihol oklamat uz minimalne 10 krat.
Tak ako by to dopadlo, keby som si s tebou aj realne nieco zacal.... dakujem pekne.
andrej?! aky andrej? si dnes ozraty ci co ......
1500 ts som neposlal dokopy, a nie ze tebe 1500 ts ....ty si uplne na hlavu...teraz som to pochopil. sa daj liecit.
Hluzar by si tak mohol reálne začať s pastierom kôz a capov, niekde pod lesom a aspom by sa niečomu priučíl !
Alebo sa do mna nestaraj a nebude problem. Ches odomna pokoj , dostanes ho a natrvalo. Ale uz v ziadnej diskusii z tvojej strany nechcem vidiet @hluzar a laskavo sa nevyjadruj ani do mojich blogov. Proste nic.
Hluzar asi prežíva predčasný prechod z muža na starca!. Vedecky je to dokázané, že sa to môže stať v tom prípade ak dotyčný veľa špekuluje, prekrúca skutočnosti, modeluje fiktívne situácie, stotožňuje sa s názormy 10 ročných chlabcov, prestala ho baviť masturbacia a potom mu semeno udrie rovno do centrálnej sústavy.
Veľmi jednoducho a výstižne napísaný profil hluzara.
este jednu, poslednu jedinu vec sa ta chcem spytat cez ts, mozem? odpovies mi? plsssssss
...Ok... tak pis
@tomas vysvetli prosimta hluzarovi, ze sven je uplne niekto ini. lebo z tym svenom ma tu spaja uz par ludiii, a pritom ani kto je ten sven.
A to môžeš mať aj viac nickov?
lebo mňa spajau s zajacom30 a ešte s nejakým Filipom!
Pekna tska Bolo by to lahsie, keby si nebol taky zlaty no. Co uz. Ale klamarov prosto nemusim.
Tak teraz mas este priestor na ,,nie som klamar bla bla bla"" a potom definitivne ukoncime tuto virutalnu telenovelu.
Pokial ide o ronika16 , tym sa uz tiez nebudem zaoberat, lebo jeho evidentne bije zivot sam.
aj so @sven aj @swen no a keďže máte podobný nick a ANI JEDEN Z VÁS NEMÁ FOTKU, tak som si až včera asi uvedomil, že sú to dva rôzne nicky DD ja som vás tiež bral, ako @hluzar ako jeden nick, boli ste veľmi podobný (keby ste mali aspoň iné fotky
vsimol som si, ale tebe sa nestava take, ze prides na forum, a vydis komentar tebe, a nieco ocom nemas ani paru lebo v tej diskusiii si nic nepisal. a mne sa to uz tu stalo....a som nechapal ze co sa deje. lebo ten sven ma dost..."obmedzene" nazory a nikdy nic co bi malo hlavu a petu asi ani nenapisal. a staci ked ja napisem napr....."SE xperiu vyraba htc pre SE."....on tam napise npr....."ten mobil je sprostost pre debilou" a hned mne pisu ludia ze ja som debil, alebo podobne....a pritom ja uplne daco ine som napisal...len oni si mislia podaktory ze sven a swen je to iste :/
Myslím ujo, že ste zle trafili a teraz sa chcete z toho anglicky vyzuť /Ja nič, ja muzikant!/
A nikto ma nebije ani ocko dokonca s maminou sa máme veľmi radi a teraz aj s mojou Zuzankou - zlatou veveričkou, s ktorou sa strašne ľubkame.
: disappointed: takze mi nedas sancu? : disappointed: