Na našej škole je na začiatku aj na konci šk. roka vždy omša v kostole za našu školu (býva tak asi okolo 11:00, čiže skoro všetci čo chodia na kat. náboženstvo tam musia ísť, a ostatní idú domov)
u nás nie, len na náboženských školách, ale tam sú omše pravidelne no podľa mňa je to čudné modliť sa za ten otrasný ústav ak nechodíš na jednu z tých náboženských škôl
musia ísť? nemám rád ak ma niekto do niečoho núti, tak isto ako nechcem povinný školský krúžok na slovinu a matiku, možem z vysoka osrať keď mi škola zasahuje do "súkromia"
Na nasej skole ma posledne dva roky riaditel prihovor o poslani skoly, o planoch, o tom ako nam ta banda darmozracov z KSK a Krajskeho skolskeho a kto vie este odkial pomohla, o tom ako budeme burat bariery, aj ked su tu este ziaci, ktory prisli z ineho gymnazia a tak
V podstate uplna komedia... Omsu by som asi neprezil
nechoďte na žiadne omše, veď tam učia zabíjať, piť, hrešiť, ako pluť na blýžného, ako mu strčiť priateľovi dýku do chrbta keď to vôbec nečaká, ako ohovárať, kradnúť, ako máte kydať na rodičou, že vám dávaju málo vreckového, že spíte ako svine v chlieve, že žerete pomyje a do školy chodíte vo vreci s dierami .....
to ste tu teraz všetko svojími vypovediami spomenulí...
čo ste, že pľujete na Boha, čo Vám spravil?!
hladajte vinu v sebe, či ste všetci spravodliví ?!
vy ste tí, čo budu vychovávať deti, čo z ních bude?!
vy ste tí čo budete vzlykať, v chorobe a kryčať prečo práve ja?!
vy ste tí, čo zatracujete všetko ľudské tejto zeme!
Choďte teraz von a podpaľujte autá, ničte školy, zabíjajte koho stretnete, robte revolúciu lebo
vy ste tí čo ste nepochopení a utláčaní!!!
ste obyčajní banditi a vyvrheli spoločnosti, ktorí sa tu hraju na mučeníkov:/:/:/
@zajkousko s tým podpalovaním,ničením a zabíjaním si mi pripomenul činy kresťanov proti pohanom v europe... pôvodnej viery.... a skoro každý kostol je postavený napôvodnom pohanskom svätoháji... takže by sa to malo všetko vypáliť.....
ano, máš pravdu, boli to takí istí kresťania so svojími názormi ako tieto deti čo to tu vypisujú ....
a takí kresťania Bohužial sú aj teraz, prekrúcaju 10. Božích prikázaní na svoje pohodlie, stavaju sa nad toho, ktorý bol za nich ukrižovaný, sú to novodobí farizeji a zákonníci (Mt. 23, 27)-(.......
chodila som na cirkevne gym. a tiez sme mali na zac. a konci sk. roka omsu aj cez skolu ked boli nejake sviatky mali sme to "povinne" ale kto nechcel neprisiel ... som veriaca a neprekazalo mi to a dokonca nam potom ini zavideli ze nam odpadavali hodiny na ukor omse ked bol nejaky sviatok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@majo16 check this
aj moja segra ot má ale častejšie je na cirkvenej
bad for you
V podstate uplna komedia... Omsu by som asi neprezil
inak k téme - na takú školu by ma nikto nedostal (blee)
starostó, nemáš ňáké to léstró?
tak nič
@tancu ja to robím aj keď mi niečo vyhovuje, ale ide o princíp tak trucujem
a ani som sa s tým ešte nestretla.
nechoďte na žiadne omše, veď tam učia zabíjať, piť, hrešiť, ako pluť na blýžného, ako mu strčiť priateľovi dýku do chrbta keď to vôbec nečaká, ako ohovárať, kradnúť, ako máte kydať na rodičou, že vám dávaju málo vreckového, že spíte ako svine v chlieve, že žerete pomyje a do školy chodíte vo vreci s dierami .....
to ste tu teraz všetko svojími vypovediami spomenulí...
čo ste, že pľujete na Boha, čo Vám spravil?!
hladajte vinu v sebe, či ste všetci spravodliví ?!
vy ste tí, čo budu vychovávať deti, čo z ních bude?!
vy ste tí čo budete vzlykať, v chorobe a kryčať prečo práve ja?!
vy ste tí, čo zatracujete všetko ľudské tejto zeme!
Choďte teraz von a podpaľujte autá, ničte školy, zabíjajte koho stretnete, robte revolúciu lebo
vy ste tí čo ste nepochopení a utláčaní!!!
ste obyčajní banditi a vyvrheli spoločnosti, ktorí sa tu hraju na mučeníkov:/:/:/
filip
to je smiešne, že je v cirkevnej škole omša?!...
a to čo tam má byť diskotéka s chľastom a grupen sex???
vidno, že si blondínka
filip
ano, máš pravdu, boli to takí istí kresťania so svojími názormi ako tieto deti čo to tu vypisujú ....
a takí kresťania Bohužial sú aj teraz, prekrúcaju 10. Božích prikázaní na svoje pohodlie, stavaju sa nad toho, ktorý bol za nich ukrižovaný, sú to novodobí farizeji a zákonníci (Mt. 23, 27)-(.......
filip
tieto dobré kutky sa ti píšu do Knihy života, raz sa budu čítať pred Bohom a budeš šťastná, že je to tam napísané ...........filip
a aj deviatakom pred monitorom, ale tam nikto nechodí