Dobrý ďeň, chcem sa spýtať či tu niekto ovláda jazyk php a databázu MySQL. Ak áno ak by ste boli taký dobrí a poradili by ste mi ohladom postupu s čím začať a tak alebo ak nečomu nebudem rozumieť tak či by ste mi poradili ak tu je niekto taký čo ma na to
Nikto sa tu tebou nebude zaoberať keď nie si schopný prečítať si nejaké tutorialy alebo knihy. Čo tak niečo prečítať a potom sa pýtať na veci ktoré ti neboli jasné? Máme ti to naliať do hlavy alebo čo?
Jednoznacne kniha, a podla moznosti rovno 2 (zvlast php a zvlast mysql a to dopodrobna). Vacsina PHP programatorov si mysli, aki su dobri, no ich znalost konci pri proceduralnom programovani a jednoduchom SELECTE z databazy.. Ked sa vacsiny opytas co je to mysql trigger, ci procedura, tak budu na teba pozerat ako na hnupa..
Konkretne knihy ti neviem odporucit, kedze ja som zacinal s PHP a MySQL velmi velmi davno a vtedy boli ine standardy..
pre zaciatocnikov nieje najvhodnejsia, php tam nieje velmi rozpisane, podrobnejsie sa zaobera mysql, ale ja som spokojny, z tutorialov sa neodporucam nieco ucit, dokaze ma pobavit ked niekto si z tutorialov posklada administraciu pre vlastny webhosting a pod (vacsinou su to deti ktore nemaju co robit a vysedavaju za pc)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Najlepsie je si kupit knihu a tak sa ucit.
» knihy.cpress.cz/knihy/pocitacov... atd
No este lepsie je ak mas vela prachy tak si zaplatit neake kurzy
Konkretne knihy ti neviem odporucit, kedze ja som zacinal s PHP a MySQL velmi velmi davno a vtedy boli ine standardy..
» knihy.cpress.cz/knihy/pocitacov...
pre zaciatocnikov nieje najvhodnejsia, php tam nieje velmi rozpisane, podrobnejsie sa zaobera mysql, ale ja som spokojny, z tutorialov sa neodporucam nieco ucit, dokaze ma pobavit ked niekto si z tutorialov posklada administraciu pre vlastny webhosting a pod (vacsinou su to deti ktore nemaju co robit a vysedavaju za pc)