@azel na svete je vyse 200 statov, slovensko je co sa zivotnej urovne tyka okolo 40. miesta, clovek je vo svojej podstate nenazrana svina co chce stale viac a viac.. podla teba sa na slovensku zije tak neuveritelne zle? co maju povedat v indii, afrike, juznej amrike atd? vies ze z tych 7 miliard ludi by minimalne 4, skor 5 dalo vsetko za to aby si zili aspon ako obycajni slovaci?
neprisudzoval by som všetky zásluhy len jemu, ale nemalý podiel na tom má v prvom rade ho vnímam ako zjednocujúci element protimečiarovskej koalície, ktorá bezprostredne vyviedla našu krajinu z izolácie
nezaclenil, od vojny mame k vyspelym krajinam kurva daleko, a neboj nezmenil to ani dzurinda ani meciar ani nikto, ani neviem co take sa volbou dzurindu akoze stalo ked nas dostal na nohy, ale oki
@hadimistr Porovnaj si to napríklad s Nemeckom, Francúzskom atď. Jasné, že keď nás budeš porovnávať s Afrikou, tak ti vyjde, ako sa máme úžasne dobre. Takisto ako priemerný Afričan sa má oveľa lepšie ako Somálčan atď., to je všetko pravda.
A Dzurinda dostal Slovensko na nohy asi tak, že všetko, čo sme si sami vybudovali, rozdal zahraničným kapitalistom... A zo Slovákov urobil otrokov... Samozrejme, že ZOPÁR ľudí sa malo lepšie. Tí, čo vládnu, sa predsa vždycky majú lepšie...
Dzurinda je podľa mňa nenávidený viac ako si zaslúži, resp. myslím, že sú tu ľudia, ktorí by si to zaslúžili viac ako on. A to ho tiež nemám rád.
Ale páčil sa mi názor jedného človeka, neviem kde som ho čítal, asi na diskusii na Sme. Mečiar sa zdal veľký a s odstupom času je malý a bezvýznamný a Dzurinda sa zdal malý a teraz, keď odišiel, je vidno aký bol dôležitý. S čím súhlasím, lebo nech bol akýkoľvek, ale v tú chvíľu ako sa stiahol z politiky do úzadia tak opozícia na Slovensku reálne prestala existovať. Bol to jediný človek, ktorý sa vyrovnal Ficovi. A či máte Fica radi alebo nie, tak v štáte jednoducho musí existovať funkčná opozícia inak je to celé zle. ( to by som tvrdil aj keby to bolo opačne)
@micenzo veď samozrejme nieje to nič nové taká situácia sa opakoval so Slovenskom v období druhej sv. vojny... Slovensko vždy pod Nepriateľovým práporom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
*orbital facepalm cannon*
asi tak
A Dzurinda dostal Slovensko na nohy asi tak, že všetko, čo sme si sami vybudovali, rozdal zahraničným kapitalistom... A zo Slovákov urobil otrokov... Samozrejme, že ZOPÁR ľudí sa malo lepšie. Tí, čo vládnu, sa predsa vždycky majú lepšie...
Ale páčil sa mi názor jedného človeka, neviem kde som ho čítal, asi na diskusii na Sme. Mečiar sa zdal veľký a s odstupom času je malý a bezvýznamný a Dzurinda sa zdal malý a teraz, keď odišiel, je vidno aký bol dôležitý. S čím súhlasím, lebo nech bol akýkoľvek, ale v tú chvíľu ako sa stiahol z politiky do úzadia tak opozícia na Slovensku reálne prestala existovať. Bol to jediný človek, ktorý sa vyrovnal Ficovi. A či máte Fica radi alebo nie, tak v štáte jednoducho musí existovať funkčná opozícia inak je to celé zle. ( to by som tvrdil aj keby to bolo opačne)