no mnohí tomu neveria lebo žijeme v 21.st. ale ked bola 1 aj 2 sv. vojna tak môže byť aj 3.sv. vojna , pred druhou sv. vojnou tiež moc ludia neverili že sa Hitler dostane k moci - ako som sa dozvedela od svojej prababky a stalo a potom sa dosmiali ako už vieme
@mefistofel vojny tu boli odjakziva a padli aj take vyspele rise ako rimska, egyptska, ci cinska. Neviem preco si dnesne ludstvo mysli, ze to bude inak.
@mefistofel áno v škole, zvíťazil vo voľbách v povojnovej kríze, práve túto látku berieme. Ak to bolo inak tak sa osprevedlňujem, ale i tak nechápem prečo by to mal byť blud. -.-
@mefistofel Je protže židia sú podľa svojej náboženskej knihy (neviem rýchlo ako sa volá) nadradený a my neveriaci sme iba sluhovia a môžu nás aj pozabíjať
@colt1911 inak podla tvojich merítok by si si zaslúžil aj kokot do riti lebo to čo si myslíš že sa v tej knihe píše máš z nejakej stránky konšpiračnej tipujem inak kokotko ešte mi raz spomen môj vzťah k weedu a povedz mi prosím o tom aká je tá tvoja el.cigareta zdravá a ako od nich nieje si závislí a či ti nerobí si kludne dať aj mesiac,dva pauzu ako mne
tu sa už ku tebe hovno ani nevyjadrím ap očkám kým zase zaseješ nejaký anti jew výkvet do nejakého fóra
bude to zniet asi neuveritelne ale @depropex viem že to nepríjmeš ale sa ti musím ospravedlniť za každý raz čo som ti nejak vynadal lebo tam ten nadomnou je další top ja niesom nácek alevlastne je čurák na birdz
@colt1911 velmi podobne je to napisane aj v ten krestanskej knihe. ale na rozdiel od toho tam neni pisane ze nadradeni, ale pozabijat vsetkych co neveria aj zeny a ich deti aj dobytok a spalit dom. neviem presne ako to tam je napisane ale takto volako.
@barky Rozmýšlal som či ti odpíšem a vysvetlím prvý príspevok ktorý nemá nič spoločné s konšpiračnými teóriami a pičovinami okolo tzv. iluminátov ale dospel som k záveru že tvoje "nízkonákladové" zmýšľanie by to nepochopilo a preto nebudem ďalej míňať svôj čas na tvoje prijebané komentáre.
@barky Čo máš proti antisemitom? Žijem si v slobodnej krajine môžem si na židov nadávať koľko chcem určite tiež nejaký vysokopostavený židovsky právnik si necháva od katolickej sekretárky vyfajčiť pod stolom a sa smeje ako s nami Izgojmi vždy vyjebe...
Okrem dvoch ste tu všetci tupý a o konfliktoch na hraniciach T-S neviete vobec nič.... V krátkosti vám to vsvetlím a mozete mi potom napísat...Mozeme sa do toho lako zapojit.... NATO (Holandsko,Nemecko,USA) umiestnuje rakety Patriot, Francúzsko,USA,Turecko,NATO a vela daslích chú vytvorit nad sýriou bezletovú zónu a vpadnúť do sýrie aby získali kontrolu na chemickými zranami ktoré asad pripravuje a mozeznimi kedykolvek zaútocit...Na strane turecka je už 7 mrtvych a to len akože sýrskymi ,,chybami´´ podla mna turecko koná dobre a sýria bude už coskoro patrit povstalcom....Asad už padá a už niet pomoci....Rusko a Irán je však proti všetkému čo Turecko a NATO podnikajú na sýriu takže o 3.svetovej vojne sa naozaj mozeme rozprávať. Turecko je druhou vojensky najsilnejsou krajinou takze no problem...Vetsia cast státov je na strane turecka ktore je clenom NATO-tak ako mi takze mi sa nemusíme báť a ked áno tak tých najsilnejsších statov- RUSKO a IRAN.... Ked zomnou chcete pokecat tak na FB v skupine turecko-sýria....venujem sa tomu už od júnu 2012 kedy bola zostrelená stíhačka a zomreli dvaja turecký piloti. Dakujem------
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
For sure.
celkom zaujímavý článok a týka sa aj tejto témy, niekde v polke článku sa dočítaš aj o tej tretej svetovej samozrejme, je to len konšpiračná teoria
Podla mna bude bud kvoli vode alebo ako nasledok nejakeho zlyhania jadrovych zariadeni USA , Ruska.
Pozri si dokument countdown a zistis ze aj relativne nedavno bola na spadnutie kvoli omylu.
tam to nasilu obsadil... si myslis zidia co boli vacsinou v hlavnych funkciach by si nechali zobrat nemecko a potom sa nechat sa zabit??
@colt1911 ma pravdu, vojna príde odtiaľ ......
filip
ekonomicka kriza tu uz je..
tretia svetova moze byt aj zo dna na den, vid blizky vychod, alebo koreu....
budme radi, ze zatial zijeme v mieri
tak je to tam doslova napísané
tu sa už ku tebe hovno ani nevyjadrím ap očkám kým zase zaseješ nejaký anti jew výkvet do nejakého fóra
bude to zniet asi neuveritelne ale @depropex viem že to nepríjmeš ale sa ti musím ospravedlniť za každý raz čo som ti nejak vynadal lebo tam ten nadomnou je další top ja niesom nácek alevlastne je čurák na birdz