Niekedy je potrebné zachovať vážnu tvár, ale ja to nedokážem ovládnuť a musím sa začať smiať. Nie vždy, ale napríklad som minule videla pani, ktorá si upravovala vlasy a potom jej odstávali na všetky strany a nemohla som to ovládnuť...snažím sa tomu rôzne
@natyfuckingo ...tu nejde o to, ja sa naozaj snažím. Ale príliš vážne situácie vo mne vyvolajú niekedy takú reakciu a chcem to už nejak vyriešiť konečne.
ja to mám tiež, vždy to príde v takej absurdnej situácii, keď sedím v čakárni u doktora, keď len tak idem po meste a idú okolo ľudia, keď sa rozprávam s profesorom o niečom akože dôležitom, keď sa s niekym hádam, keď na mňa volakto kričí, v buse, keď mi niekto hovorí niečo vážne/smutné/delikátne, u zubára, proste bárskedy keď viem, že sa nemám smiať, a hlavne si v duchu nehovor "nesmej sa, nesmej sa", vtedy je to ešte horšie ja sa skúšam tak racionálne ukludňovať, že "hej šak, nič vtipné sa nedeje, ale smej sa ďalej keď chceš" alebo staré osvedčené, si predstavím, že mi zomreli rodičia alebo dačo strašne smutné
@eutanazia no presne ak mi niekto hovorí niečo smutné. Potom to vyzerá, že som tak nevychovaná, alebo bezcitná...a ak na mňa niekto kričí tiež. Nechápem prečo to tak ale je? Iný človek by bol empatickejší.
minule bol u mňa doma technik z t-com kôli netu...omg ja som sa na ňom musel strašne smiať furt som musel odbehnúť aby som to nejako predýchal vtedy to bola fakt nevhodná chvíľa
vkuse sa mi to stava a uplne stale sa mega usmievam alebo smejem na ulici, v elektricke atd ked si na nieco spomeniem.. proste niekolkokrat denne a ked si uvedomim ze teraz sa fakt nehodi smiat sa tak sa mi chce este viac a uplne neovladam mysel a mysli na smiesne veci
neviem vobec co s tym, ja si vacsinou poviem ze taky clovek pride ludom tiez mozno len vtipny alebo mily, ze si nemyslia snad ze je kkt
inak zaujimave, ze na nete sa kazdy prizna, ako je v takych trapnych situaciach sam a potom sa k tomu vsetci pridaju, ze heeeej aj mne sa to stava. ale v realnom zivote mrtvi chrobaci. kazdy len cumi na tvoj zachvat smiechu a nechape, nech ten internet nema az take vazne vyuzitie
Omfg mne sa to stáva hrozne často, že idem po ulici a si spomeniem na dáku kkcinu a dostanem záchvat, to len hlava dole a maskovací manéver "škrabem si nos"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
neviem vobec co s tym, ja si vacsinou poviem ze taky clovek pride ludom tiez mozno len vtipny alebo mily, ze si nemyslia snad ze je kkt