Minimalne uz len z toho hladiska, aby som mohol dalej sirit rod, ktory by vzisiel zo semena v dobre pokyprenej pode. Cize vo vztahu ale so schopnym partnerom
@egon hned pvy argument, ktory si napisal, bol o presviedcani mojeho presvedcenia, neznasma reci typu, uvidzis za par rokov (ach) ja svoje nazory dlhodobo nemenim
@momoglamorous to bolo veru silné presviedčanie z mojej strany
stačí je zvrat v živote (ktorý môže nastať hocikedy) a tvoje názory, ktoré tak dlhodobo nemeníš sa zrazu zvrtnú o 180 stupňov, a to nehovorím len o vzťahoch
@egon uz sa mi stalo, ze som si myslela, ze sa mi priority obratili, ale po velmi kratkej chvili sa mi vratili naspat, ja som odolna voci tymto veciam a vzdy si pojdem za svojim a tak budem aj zit, aj keby sa neviem co stalo
@iwushica júúúúúúúúj dievčence moje krásne zlatučké a kde ste to tú psychológiu a profilovanie vyštudovali, keď z jednej vety dokážete povedať aký človek je a aký má postoj a či si niekoho nájde alebo nenájde? to by ma veľmi, veľmi zaujímalo
@passko no v MA su hlavne samé piče a kurvy vypatlané , humus ... lubi sa mi ked si najdeš z MA frajirku a pulka malacek sa ti smeje že kazdemu cmulala kár. porad hnus ...
@kivany praveze je lepsi o neej vedet to co potrebujes aby si zistil jaka je a tak.. natrafit natrafis na hocijake baby ale ci je ta spravna to je ta otazka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
@synekdocha konecne niekto rozumny, kto suhlasi!
ja si zijem iba pre svoje sny a ciele a drzim sa daleko od vsetkeho tuctoveho, kde zaradzujem aj partnerske vztahy
veľa štastia
diky, nebudem ho potrebovat
narážal som na to ako si ma zhodnotila na základe, na základe vlastne čoho? asi tej ineternetovej telepatie
stačí je zvrat v živote (ktorý môže nastať hocikedy) a tvoje názory, ktoré tak dlhodobo nemeníš sa zrazu zvrtnú o 180 stupňov, a to nehovorím len o vzťahoch
I am the chosen one