potrebujem surne nejake dobre cviky na zadok ....ved ide leto ja o 3 tyzdne odchadzam na dovolenku na 2 mesiace treba do plaviek no ale s mojim zadkom hruzaaaaaa................je to neuveritelne mam 17 rokov a som ako pomaranc =..(.............nejake zar
prečo ste do toho všetci hrrrrrr iba keď ide leto? keď raz niekomu na jeho riti záleží, tak nech sa o seba stará celý rok a ne len keď ide leto sa potom týrate diétami jak sprosté a pindáte, že nežereta a aj tak nechudnete.
mať dobrú postavu neznamená mesiac pred otvorením plavkovej sezóny cvičiť. na tom treba dlhodobo makať.
myslím že 3 týždne pred dovolenkou je už neskoro a že sa už môže človek aj roztrhať aj tak to nepomôže fakt treba na sebe makať celoročne a nie len ked už sa treba ukázať v plavkách
Ked mas na to len tri tyzdne, vela toho na sebe uz nezmenis, ale skus co najviac chodit peso, mozno aj behat, striedat teplu a studenu vodu, ked sa sprchujes. Skus ties nejake cviky na spevnenie svalstva - pozri net, abo dajaky casopis, urcite nieco najdes. Trosku Ti pomoze aj spevnujuce telove mlieko od Dermacolu (aspon mne pomohlo) a hlavne si uprav jedalnicek: vela vody - minimum 2 litre a menej sladkych a mastnych jedal. Ked nic ine, tak aspon zvol spravny strih plaviek a tmavsiu farbu, ta opticky zostihluje. A nabuduce to nenechavaj na poslednu chvilku a makaj na sebe skor . Dufam, ze som aspon trosku pomohla . PA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.prezeny.estranky.cz/stranka/cviky-n...
» dievcata.blog.cz/0609/cviky-na-p...
For you
nezmestite sa do plaviek? jedzte cely den aktiviu!!!
Susenejablko: Keď už tak "jedzte každý deň activiu"
už som si myslela, že je to ten debil a chcela som mu už poriadne vynadať
Reklami nadovsetko.
Ak mas na osupanie 3 tyzdne no... pochybujem, ze nejake cviky ti pomozu za ten kratky cas. Ale mozno trochu pomoze.
mať dobrú postavu neznamená mesiac pred otvorením plavkovej sezóny cvičiť. na tom treba dlhodobo makať.