Čaute ľudkovia, pred troma týždňami ma nitrianski PMJ-čkari zastavili, vyzvali ma na drogové testy do nemocnice kde mi v moči zistili kokaín, marihuanu, benzodiazepíny.... Paradox je, že som bol akurát triezvy... Pokračujem v komente
Všetky tieto látky som užil pár dní predtým... Prišiel mi papier že som viedol vozidlo v takom čase, keď sa ešte dané látky nachádzali v mojom organizme.. Nebolo tam písané že som jazdil pod vplyvom... Mení to niečo na tom? Máte niekto s týmto skúsenosti? Reakcie typu "nemal si robiť pičoviny" si radšej nechajte pre seba, poprosil by som odpovedať rovno k veci.. Ľutujem to, ale nič sa už nedá robiť... Ďakujem za všetky odpovede
nenapada mi nic ine, len napisat "tak ti treba". Taki ako ty za volant nepatria. Lutujes? Si v podmienke a aj tak robis kktiny? A ano - mozu ti napriek vsetkemu prisit napr. jazdu pod vplyvom... a nariadit este aj povinne liecenie . A samozrejme pokuta. Je nacase, aby sa benevolencia SK zakonov konecne zmenila... M?EGA pokuta, zhabat vodicak aspon na 10 rokov, liecenie... a v priapde nehody zobrat papiere na dozivotie, MEGA MEGA pokuta a zavriet na tvrdo...
@salora Ale nó, ukľudni sa.. V živote by som nesadol za volant nafetovaný. Si si vedomý toho že drogy sú detekovateľné v organizme aj týždne po užití, no účinok na tvoje vedomie už nemajú žiadne? Bol by som zvedavý, či by si mal takýto istý ignorantsky názor, keby Ťa zobrali na testy a napr. týždeň predtým by si sfajčil jedno brko, a aj tak by Ti zobrali vodičák.. Mimochodom od tej udalosti som čistý, ani nepotrebujem chodiť na žiadne nezmyselné liečenie.. Je to len o človeku
@erixa To viem, lenže ide o to že niektorých zoberú na testy kvôli tomu že sú akurát pod vplyvom a je to na nich vidieť... Lenže ja som bol triezvy a zobrali ma len tak preventívne asi... Videli, že som mladý chlapec a ešte to bolo aj v noci... V papieri čo mi od nich prišiel neni nič písané, žeby som sa správal podozrivo, čo by bol dôvod na odobratie biologického materiálu... Bolo tam napísané len že hliadka ho po negatívnej dychovej skúške následne vyzvala aby sa podrobil odobratiu biologického materiálu, ale dôvod že prečo tam neni písaný žiadny...
Vezmi si fakt dobrého právnika, lebo oni sa s tým nehrajú (súdy, polícia a prokuratúra sa často sami neriadia podľa zákona, keď sa nebudeš brániť, vykašlú sa na tvoje práva alebo "nejakú" pravdu). Pokiaľ si mal v podmienke zákaz užívať takéto látky a našli ti ich v krvi, tak ti ju premenia. Každopádne s právnikom a s lekárskou správou by si mohol dokázať, že si Nebol pod vplyvom.
@james98 Nie ja som nebol v podmienke, skúšobnú dobu som myslel s vodičakom, lebo po novom je každý nový vodič 2 roky v skúšobnej dobe (ide o to že keď spravíš 2 závážné porušenia pravidiel cestnej premávky, môžu Ti odobrať vodičak a preskúšať Ťa znovu)... Testy mi robili z moču a aj v správe je písané že látky sa nachádzali v mojom organizme, nie že som bol pod vplyvom... Moja otázka bola, že či mi dajú nižší zákaz činnosti ako keby som bol pod vplyvom
@ofsplatter teraz tu budes seckym co ti napisu pravdu nadavat, ale pravda je taka, ze normalny clovek nedroguje mojenko, liecenie, vodicak zobrat a tak dalej, bud sa znormalizuj, alebo choj fetaciku dopicky
@deeo Dokonca ani čítať s porozumením nevieš... Po 1.drogy mi našli v moči a po 2.už som 3 týždne čistý od všetkého a to ani nepotrebujem chodiť na nezmyselné liečenia, je to o človeku či prestane alebo nie... Liečenie pomohlo minimu ľudí
@deeo Si frajer no, argumenty na úrovni prvého stupňa základnej školy a ešte sa aj povyšuješ nad chlapcom čo je o 10 rokov mladší.. Komplexy Ťa žerú za živa ako vidím
@deeo slaboch? Keby ti jednu trafím, ver mi že hlavu by Ti našli až na Aljaške ty internetová nula.... S tebou si len vytrieť riť a spláchnuť do záchoda, na to by si bol dobrý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov