vsimla som si ze vzdy ked mam zapojene repraky na notebooku a zhasnem u seba v detskej svetlo tak z reprakov sa ozve skrknutie...lampa je pritom zapojena do uplne inej zastrcky nez repraky a co je este divnejsie ked mama zhasne lampu na stoliku vo svojej
Mozem vysvetlit - mas vsetko na jednej faze resp. tom istom istici. Pokles prudu je pre repraky ako keby si do nich mierne kopla, rezonancna blana aj teleso repraku samotne je velmi citlive, tak to preto
vobec sa do toho nerozumiem, ale podla mna to nevadi, v akej to je zastrcke.. je to podla mna prepojene, skus vypnut poistky a isto vynes akurat tie zastrcky spolu
ja keď mám zapojené repráky v notebooku a zapojenú žehličku na vlasy v inej zástrčke a priblížim sa tou žehličkou ku reprákom, začnú vydávať pofidérne zvuky
@klaudiqaaa uff...zaskočený som ostal...ale podľa mňa žehlička vydáva určitý druh elektromagnetického žiarenia, pretože zdrojom zohrievania plátov bude zrejme nejaká cievka alebo špirála, ktorá takéto žiarenie vydáva. Skús to na telke, keď bude tatko pozerať futbal. O zábavu postarané DD
tak ale ta elektrika je v celom dome/byte poprepajana to je jedno ze to mas v druhej zasuvke ale to je nic nam kazdu chvilu pukaju ziarovky tak striedavo vo vsetkych izbach a podobne veci
@klaudiqaaa aaa co ty vies mozno ti tam chodi nejaky vydriduch a chodi ti po izbe a robi si z teba srandu. (uz sa tesim ako nezaspis a budes sa bat DDD)
keď už sme pri reprákoch, mne sa robí také, že keď do nich zapojím slúchatká a dám reprák na minimálnu hlasitosť, tak chytím dajaké rádio, a keď zas zvýšim, tak nepočuť nič....
@klaudiqaaa podľa mňa sa tie repráky tej žehličky boja xD a v reči reprákov sa tie pofiderné zvuky dajú preložiť ako "prosím nie, nedávaj tú žehličku bližšie!!!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale neviem pomenovat, aky je to elektrikarsky/iny problem