Nejaké záhady, príbehy o ktorých kolujú konšpiračné teórie čo poznáte by ste sem mohli nahádzať, rada si prečítam (a určite nielen ja) niečo čo ešte nepoznám. Na začiatok sem dám niečo ja
Djatlovova výprava - » cs.wikipedia.org/wiki/Zánik_Dja...
ale aspoň si to pekne zoradila, od niečoho, čo sa skutočne dá považovať za záhadu až po totálnu somarinu (dokonca aj niektorí používatelia anti-illuminati.net spochybnňujú pravosť, to je už teda čo povedať)
nekukal som tie tvoje linky ale...kukni si rozne dokumenty to su fakty a veci ktore boli a stali sa a pak rokmy uvidis kam co a ako smeruje...neverim konspirackam..ale nechavam dvere otvorene stale viacej nez tomu co je v telke alebo v ramci toho co vseobecne ludia povazuju za pravdu... vacsinou je to brutal iluzia
neviem to nájsť, ale zostrelené UFO nad východnými hranicami ruska- mysleli si, že je to imperialistické špionážne lietadlo a tak ho ruská posádka protileteckého kompletu dali dole a po príchode na miesto dopadu ešte AK-čkami dorážali "imperialistických pilotov" ktorí ušli z lode...
O všetkom boli záznamy, ako narušenie vzdušného priestoru američanmi, americká loď špeciálnej konštrukcie a špeciálne vybraní piloti veľmi malého, až detského vzrastu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
story z tretieho je len creepy pasta aj ked FUCKING HELL TEN OBRAZOK NEZNASAM
ten prvy link za da povazovat za zahadu
O všetkom boli záznamy, ako narušenie vzdušného priestoru američanmi, americká loď špeciálnej konštrukcie a špeciálne vybraní piloti veľmi malého, až detského vzrastu...