..som mala všetky knižky sveta vo vlastnej kráľovskej knižnici, vedľa ktorej by bola obrovská skúšobňa, vedľa ktorej by bola koncertná sála s obrovským čiernym klavírom, vedľa ktorej by bola miestnosť, kde by sa tlačili ďalšie a ďalšie knihy, ktoré by prechádzali mojim skúseným editoringom, aby pred zámkom ležal nekonečný park plný starých dubov, kde by deti mali domčeky v ich korune, aby som žila v inom storočí a mojim stálym hudobným hosťom bol Syd Barrett, ktorý by sa o moju lásku bil s Hamletom, kde by všetko fungovalo tak ako má, umelci by sa dožívali slávy ešte počas svojho života, a boli by elitou - nie odpadom doby. Kde by som bola princeznou i otrokyňou žijúcou v špine. Kde by každý mohol byť slobodne tým čím chce byť. Áno, to by sa mi páčilo.. Trochu kuku?
@stexie no, ale mne nejde len o tie stresy z rozlúčkovej a pod..to ani neriešim ja sa skôr teším na koniec tohto skvelého ročníka s hnusnými spolužiakmi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
@mort gl
@kikush25 ale pozri na to
to by bol čurbes čo?
"Zbieram smeti na predmestí Los Angeles, aby som si zarobil na odvykačku."
-Páčilo by sa mi, keby v tejto mise boli špagety... ušetrím za jedlo a keby tam bola vidlička, oškrabal by som dole vši...
@antifunebracka dufam ,ze ot je aspon zena
ludia ja som si myslela, ze zapojite fantaziu a bude ot nieco pekne mile vtipne, nei tieto smutne pseudo reci, no offence
..a keby sme sa mohli vidieť častejšie
(prvé želanie by bolo aby som mala nekonečno želaní
ako vidím aj u vás je to také ako u mňa... Koniec 9 a stresy
@mm47 si ma riadne skalmal, ja že povieš mna!
2. splnas to aj ty nie?
keby ťa jebol šlak
@margera dakujem