cez omegle.com som spoznala veľa a ešte s niektorými som v kontakte je to super hlavne keď sa s vami talian háda o tom, že Praha je hlavne mesto Slovenska a že Slovensko sa nachádza v Afrike
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Sam, Alex, Tom, Kai, John, Johnny, Justin, Ikra - Anglicko
z výmenného projektu
Imran Ansarii tuším India
Mahmoud Mamdouh z Egyptu
Lillian z Japonska, tuším
Paula z Poľska
Santiago zo Španielska
boli z www.penfriend-club.com ale stratila som s nimi kontakt.
a chlapov z talianska,polska,spanielska,anglicka,egyptu..
a potom mam este ozajstnych zahranicnych kamosov,s kt. som sa stretol abo stretavam..
srbi,chorvati,americania,kanadan,poliaci,cesi,francuz,americanka,srbka,chorvatka,cesky,polky,ukrajinky,madarky...
milujem sport..
Tri Ozhoru Kayazaki - Indonézia ( asi rok a pol venoval mne a spolužiakom par fotiek s jeho kamošmi)
Ahmed Waqas - Pakistan ale pracuje v Grécku ( tiež asi rok a pol ale spolu iba skajpujeme a naučil som ho nadavat po slovensky )
Matt - anglicko (virtuálny, cez fb ale chodil s babou z mojej školy kt. žila v anglicku)
englishbaby.com
Vlastne,mám " kamarátov " zahraničných s ktorými sa stretávam keď som v UK ... ale,to nepočítam, nie sú to kamaráti.... a nie sú z netu -spoznaní ...
a kopec zahraničných kamarátov - fínov, islanďanov, maďarov a turkov z pobytu vo fínsku...ale nikto z nich bohužiaľ nie je virtuálny
kedysi ich bolo viac, ale nejako sme stratili kontakt
Kamil-z poľska.
David-z nemecka.
Tiki-(dievča) z nórska.
Anna-anglicko.
a ešte ich pár bolo,z afriky,francúzska,anglicka,litvy ale na tých som už zanevrela.
s jedným dievčaťom som si dokonca posielala listy,ale potom som sa na ňu vyjebala,chudinka
Chatroulette
neviem už meno - z Peru
Chris - z Anglicka
spoznala som ich na pokeci, ale už si nepíšeme, lebo tam nechodím