nevicvičíš, a behá, lebo asi nemá výbeh ... musíš ho raz začas pustiť, nech sa šantí, ja nemám sice zajaca ako domáce zvieratko, ale aj tie do polievky sa správajú rovnako...
Mala som bieleho, mucinka (A). A je to normálne, nemoze stale len spat. Ale ako písala @3 , nechaj ho obcas aj vybehat, ja som mala na toho mojho normálne zajači obojok, 5-metrove voditko a venčievala som ho zároveň s mojím psom
@adulicek01 ano, ved nenecham ho chudacika stale v klietke.. zatial ale behal len po byte, aby si na mna trochu zvykol a obojok mam na neho aj ja.. a nevadi mu to velmi ked to bude mat okolo krku? lebo ja som myslela ze ho necha volne pobehovat.. ale si by mi usiel, co?
@ciernaruzicka a čo konkrétne ťa ohľadom zajka trápi ? v prvom rade sa musíte zblížiť a potom by si ho mala čím skor naučiť aby nekakal všade a nerobil bordel, a ináč každý zajo má svoju povahu, ja mám už tretieho a úplne to vidieť, jeden bol dokonca úražlivý
tak to je jasné že je pojašený, veď ho máš len pár dní...ešte sa bojí...
No takže daj mu čas... dávaj mu kŕmenie iba ty, aby si zvykol na teba. Hladkaj ho, nechaj mu očuchať tvoju ruku aby poznal tvoj pach. Ale neber ho na ruky ! Najprv si ho hladkaj iba v klietke. Až keď ti začne dôverovať, tak až potom si ho opatrne môžeš brať na ruky..
Prepáč za výraz, ale mňa asi z teba jebne. Ty máš doma zajaca 3 dni a myslíš si že ťa bude počúvať ako pes??? Po prvé zajac, ťa určite počúvať nikdy nebude(rovnako ako ani mačka) a po ďalšie sprav mu výbeh. Teba keby niekto dal do klietky tak tiež by si po nej lietal jak jebnutý, pokiaľ by si si nezvykol, alebo by ťa niekto nevypustil sa trochu vybehať. Nakoniec aj keby si mal doma psa, tak veľmi pochybujem, že po 3 dňoch by ťa vôbec počúval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@martin182 zajac sa da vycvicit, to viem, ja len ci niekto neme nejake rady, kedze ho mam len tri dni
@dubakiva tak mi porozpravaj prosim ta
a je normalne, ze beha ako pojaseny. skus ho vypustit do vacsieho priestoru a uvidis tu srandu
...podakujes neskor
to nevycvičíš, len ho miluj
No takže daj mu čas... dávaj mu kŕmenie iba ty, aby si zvykol na teba. Hladkaj ho, nechaj mu očuchať tvoju ruku aby poznal tvoj pach. Ale neber ho na ruky ! Najprv si ho hladkaj iba v klietke. Až keď ti začne dôverovať, tak až potom si ho opatrne môžeš brať na ruky..
@hluzar to si mu vybavil kšeft k meninám, že?