Nenávidím ľudí ktorí majú potrebu zakazovať a prikazovať niečo ostatným.
Ak ma hazard nebaví tak tam nejdem a nestarám sa do druhých.
Niekto zbohatol vďaka hazardu (poznám jedného týpka).
Niekto to bere ako voľnočasovu aktivitu a výhra/prehra je tak 50/50 a niekto prehráva no baví ho to keď tam aj raz za čas zanechá pár eur nevadí taktiež niekto zanechá pár eur v kine keď ho to baví.
Tie prípady keď chlap zadĺži celú rodinu kvôli hazardu sú druhá vec. No mali by sa riešiť tieto konkrétne prípady a tí ľudia by mali ísť na liečenie. Ale uvedomme si že týchto prípadov je minimum to je ako keby som zakázal autá pretože jedno z milióna zrazí chodca.
Som za zakaz vsetkych hazardnych hier, lebo vacsinou ich hraju chudaci, co maju na vyplate dvesto evri s nadejou, ze vyhraju, a nevyhraju a potom deti nemaju co do ust.
akože ved nikto tým ludom nekáže ísť a hrať, tak čo by som sa do nich mala starať? nevidím zmysel v zakazovaní automatov a podobných vecí, tak, či tak si ludia nájdu spôsob ako utrácať svoje peniaze
@girasol8 A prečo nereaguje na ostatných?
Ja ti napíšem prečo - lebo raz som ho zhejtoval a odvtedy na mňa neustále pičuje pretože som mu prehovoril do duše. @Kierkegaard JEDEN KRÁT! Jeden krát sa tvoj tatko mohol vystriekať inde a nemusel si tu byť..............
Maj sa birdz nepatrím sem
Tie automaty sú aj tak naprogramované tak, že by vyhral jeden z milióna nejakú sumu, ktorá aj stojí za to, čo tam nahádzal. Ostatné hazardné hry mi až tak nevadia, napríklad poker alebo tak.
Chodím sa zahrať, ale len občas, a vždy mám nejaký limit pod ktorý nejdem. Proste to beriem ako víkendovú zábavku a možnosť zárobku (s frajerom sme vyhrali už pekné čiastky a aj jackpot napr.).
Proste niekto sa chodí zabaviť raz za čas do kina, divadla atď. a niekto do herne. Nevidím zmysel v zakazovaní. Kto nechce, nech tam nejde. So svojimi peniazmi nech si narába každý ako chce.
To že sú ľudia, ktorí sa stanú závislí alebo tam nechajú celú výplatu, to je iná vec. Tí potrebujú liečenie.
je to úplná hlúposť to zakázať, veľa ľudí pije-tiež to ničí životy, tak spravme prohibíciu, navyše v dnešnej dobe je podľa mňa omnoho horší online hazard, lebo tam máš peniaze ktoré nedržíš v ruke a nepríde ti ich ľúto (osobná skúsenosť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak ma hazard nebaví tak tam nejdem a nestarám sa do druhých.
Niekto zbohatol vďaka hazardu (poznám jedného týpka).
Niekto to bere ako voľnočasovu aktivitu a výhra/prehra je tak 50/50 a niekto prehráva no baví ho to keď tam aj raz za čas zanechá pár eur nevadí taktiež niekto zanechá pár eur v kine keď ho to baví.
Tie prípady keď chlap zadĺži celú rodinu kvôli hazardu sú druhá vec. No mali by sa riešiť tieto konkrétne prípady a tí ľudia by mali ísť na liečenie. Ale uvedomme si že týchto prípadov je minimum to je ako keby som zakázal autá pretože jedno z milióna zrazí chodca.
Radšej idem lebo mi praskne cieva
Ja ti napíšem prečo - lebo raz som ho zhejtoval a odvtedy na mňa neustále pičuje pretože som mu prehovoril do duše.
@Kierkegaard JEDEN KRÁT! Jeden krát sa tvoj tatko mohol vystriekať inde a nemusel si tu byť..............
Maj sa birdz nepatrím sem
Proste niekto sa chodí zabaviť raz za čas do kina, divadla atď. a niekto do herne. Nevidím zmysel v zakazovaní. Kto nechce, nech tam nejde. So svojimi peniazmi nech si narába každý ako chce.
To že sú ľudia, ktorí sa stanú závislí alebo tam nechajú celú výplatu, to je iná vec. Tí potrebujú liečenie.