Prave som sa dočítal že poslanec Urbányi navrhuje zakázať predaj cigariet na slovensku..a vraj to nie je nereálne...Nebolo by to super?? Žiadni fajciar co mi bude na zastavke alebo na ulici dymiť do tvare hehe bože ja to tak strašne chcem aby to prešlo
@11jahodka77 vynimocne nesuhlasim, bo je dost mozne, ze ked zakladal tuto temu, tak ta druha diskusia este nebola.. teda ju nezdvojoval.. aspon v tom vo svojej naivite verim.. i ked pol hodina je pol hodina..
a moj nazor.. nikdy to neprejde a momentalne je trend povolovania drog, tak preco by to zakazovali, i ked by som bol rad..
ale tiez.. ake tresty by za to boli a ako vravi i sam poslanec.. kde by stat bral prachy z dani z cigariet.. hlavne ked podporuje pestovanie tabaku..
Neviem ci by sa malo zakrocit az tak tvrdo, ze by sa mal predaj zakazat. Skor si myslim ze by sa uz konecne mohlo nebrat na lahku vahu nefajcenie v restauraciach a na podobnych miestach kde to nefajciarom vadi najviac.
Je to nerealne... Pocul si aj o tom, ze by sa asi zvysil nelegalny a paseracky dovoz cigariet a podobneho tovaru? Fajcilo by sa ajtak, to si pis.. Akurat by to bolo nedovolene. A co? Koho z naucenych vernych fajciarov by to zaujimalo? Nemyslim si, ze sa to podari, hoci v zasade by to bolo naozaj pekne.
Nechápem vás ani mediá... Načo... do riti, načo všetci rozprávate o tom, čo povedal nejaký debilný Urbanyi?? Teda pardon, milý pán poslanec Urbányi je starý prefajčený provokatér, ktorého nápad o úplnom zakázaný predaja cigariet bol iba čistá irónia! Tak sa s tým už dajte všetci vypchať, bude sa tu veselo fajčiť ďalej, tak si nájdite už konečne niečo lepšie na neustále omielanie v diskusiách... Už ma z toho napína...
ja som fajciarka..ale ja by som bola rada..bo by som si od topho odykla ehhe..aj ked som si take 3dni enzapalila..bo som doma z apalenymi mandlami hehe ale jha by som to brala
mily poslanec urbani uz toho povedal vela, slovo povedal - kludne si nahradte netrepal blbosti, spotrebna dan z predaja tabakovych vyrobkov je neuveritelne velky prinos do statneho rozpoctu, cize si neviem predstavit ze by nieco take zakazali predavat, dokonca asi by zazalovali tabakove spolocnosti slovensku republiku, ale to je moc nerealne , proste taky navrh by nepresiel ani keby co bolo, nedokazu ti debili schvalit ani poriadny antifajciarsky zakon, nieto este taketo razne opatrenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a moj nazor.. nikdy to neprejde a momentalne je trend povolovania drog, tak preco by to zakazovali, i ked by som bol rad..
ale tiez.. ake tresty by za to boli a ako vravi i sam poslanec.. kde by stat bral prachy z dani z cigariet.. hlavne ked podporuje pestovanie tabaku..
@citroon pre buducnost je moznost vyhladavania alebo ak vies ze je zduplikovana.. myslim, ze na vlastnu ziadost ti ju admini radi zmazu ;o)