Zaujímalo by ma čo si myslíte o mladistvých poprípade maloletých (aj to sa stáva) čo žijú preto aby sa so svojimi kamarátmi mohli v piatok opiť jak svine, lebo mne je to maximálne nechutné, priznávam že som si tým v 15 tiež prešla a hanbím sa za to. Nevie
...no bohuzial patrila som medzi tych zmrdov sopliakov a este neviem jak to nazvat...ale viem ze to bola chyba a dodnes to lutujem aj ked viem ze ma to neospravedlnuje
ja poznám ľudí čo to nevydržia do piatku a už vo štvrtok sa ožerú.. ale ja osobne s tým nemám skúsenosti a podľa mňa je to aj trošku na hlavu jestvujú lepšie spôsoby ako zabíjať čas...
Je mi to nechutné. Chodím von v piatok, sobotu ale v žiadnom prípade nie opiť sa. Bolo by to to posledné, čo by som do svojej 18tky urobila, lebo naši by ma dali pod zámok.
Ale pokiaľ to nevadí rodičom tých frajerov, tak prečo by nevyužili "možnosti," ktoré im mama s tatom dali?
ked sa niekto chce ozrat nech sa ozere...je to jeho vec..ja som tiez mala obdobie ked som bola kazdy piatok v liehu a prisla som sama nato ze to neni asi najlepsie riesenie problemov(lebo som pila kvoli nim)
Su to chumaji, co nevedia co so sebou. Myslia si, ze ked sa ozeru, budu "COOL" a vsetci im to budu zrat, co je bohuzial vacsinou aj pravda. Myslia si, ze su drsni a ze ked to robia aj ostatni, je to v poriadku. Bohuzial je pravdou aj to, ze idu s dobou. Nanestastie to patri k dnesnemu "modernemu" sposobu zivota. Ja ked alkohol, tak fakt len vynimocne, napr. na oslavach, aby som neurazil hostitelov a fakt len minimum.
neuznavam to,a az sa mi dviha zaludok a ruka na mlatenie,ked vidim hlavne v piatky krpate deti 12-15 ako idu do mesta, "vymodeni"-aj ked neviem ci to je spravny vyraz pre chalanov s oblecenim o 4 kusy vacsim,vlasy nagelovane a baby "vyfintene" neprimerane veku a ked ich vidim ako stoja pred diskontom celi hopkajuci na chlast... ˇ_ˇ
zažil som to nechýba mi to ^^ ale chlastal som hlavne keď už moje telo niečo vydržalo (17-18 rokov)...mne tedy s časti pomohlo to, že som mal frajerku a aj vďaka nej som na istý čas prestal, ale skôr v podstate mi prešla chuť na tvrdé, hlavne na ten hnusný fernet...
btw môj bývalý spolužiak s tým žiaľ neprestal a teraz je z neho troska (neprijali ho na vysokú a ani nepracuje)...
co ja viem...sak skusit treba setko to je pravda...ja so moc nikdy nepila ked tak raz dva krat za mesiac ked bolo nieco...aj to tak do nalady takze nepodporujem to
kazdy sa uci na vlastnych chybach nikto nieje dokonaly a mozeme ist bud vlastnou cestou alebo podla toho co sa od nas ocakava bohuzial to ze ma nekdo15 znmaena ze uz ti strasi ocakavaju ze mladas bude nasavat kazdy takto mlady je hned pre "dospelich" zasraty alkac abo blby fetak z ulice pokym neni len doma a nepsrta sa nikto uceny z neba nespadol ak sa chces naucit ake je to zle nestaci ti pocuvat co ti vravia dospeli musis to zazit sam teda aspon toto ej moj nazor
Neviem, načo sa to stále rieši dookola. Mňa sa to netýka, tak nech si pije každý ako chce, pokiaľ mne tým neubližuje. Je to nesprávne, no neuvedomujú si to. Sama píšeš, že si si tým tiež prešla, tak by si to mohla pochopiť.
A prepáčte, ale príde mi totálne smiešne, keď 18-tka píše len o 15-ročných, akí sú to sopliaci. Veď to je iba trojročný rozdiel
Možno sa správate vyzretejšie než oni, ale nadávať im do sopliakov..
@24 Úplne súhlasím, nepáči sa mi keď sa ľudia čo majú len o pár rokov viac (niekedy ani nie rokov, možno len mesiacov) tvária ako keby mali polku života odžitú a tí mladší boli len detičky, ktoré nevedia o čom život je...
ja som bol v 12 totalny alkoholi...a chapem az niekto pije z dvovod ((ako aj ja napr)uz hepijem)chvala bohu......tak ale ked niekto chlasta z fraajeriny a tak je to pi....ale zase neni podla mna ziadna katasrtofa opit sa raz zacas na chate
uznavam, tiez som to zazila a myslim si, ze to je lepsie... keby som si neprezila svoje v tom veku, tak by som len nedockavo cakala na 18tku... teraz som si svoje prezila a dalej ma to vobec nelaka...
poznala som aj holku, ktoru rodicia nechceli pustat skoro nikde, boli velmi prisni, no ked ona mala 18, odtrhla sa z retaze, teraz ma 19, ma dieta ani nevie s kym, vychovava ho jej mama, ona nedokoncila skolu a pracuje v nejakom paizli
takze ked si to tak vezmem, som rada ze som sa par krat opila ked som bola mladsia (aj ked je pravda, ze prvy krat som sa opila ako 16 rocna a nie ako dnes 13 rocne deti) a ze dnes to nepotrebujem
Akože fakt nepochopím, že čo sa tu rieši A navyše myslím, že keď niekto pije tak určite to nerobí z frajeriny ani z toho že bude cool, ale preto že prosto chce.
Ja sa opíjam, a opíjam sa často....ale v živote som si nedal ani poldeci len preto aby som bol cool....neviem akymi vašimi pseudopsychologickymi sposobmi ste nato došli.....
Súhlasím s tým, že je to nechutné a vyššie bolo spomínané, že si tým treba prejsť, aby to v dospelosti nechýbalo s čím absolútne nesúhlasím - ja som nič také nerobila a vôbec mi to nechýba! ani nechápem prečo by mi to malo chýbať.....
No opitosť človek nezakáže, skôr by to chcelo byť trochu rozumnejší a zodpovednejší.Stačilo by napr. keby sa viac dbalo už pri kúpe na otázku, máte už 18? Alebo lepšiu výchovu v rodine.Aspoň myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale pokiaľ to nevadí rodičom tých frajerov, tak prečo by nevyužili "možnosti," ktoré im mama s tatom dali?
btw môj bývalý spolužiak s tým žiaľ neprestal a teraz je z neho troska (neprijali ho na vysokú a ani nepracuje)...
Možno sa správate vyzretejšie než oni, ale nadávať im do sopliakov..
poznala som aj holku, ktoru rodicia nechceli pustat skoro nikde, boli velmi prisni, no ked ona mala 18, odtrhla sa z retaze, teraz ma 19, ma dieta ani nevie s kym, vychovava ho jej mama, ona nedokoncila skolu a pracuje v nejakom paizli
takze ked si to tak vezmem, som rada ze som sa par krat opila ked som bola mladsia (aj ked je pravda, ze prvy krat som sa opila ako 16 rocna a nie ako dnes 13 rocne deti) a ze dnes to nepotrebujem
Ja sa opíjam, a opíjam sa často....ale v živote som si nedal ani poldeci len preto aby som bol cool....neviem akymi vašimi pseudopsychologickymi sposobmi ste nato došli.....