Z človeka sa musí stať naozaj zákerná, skurvená sviňa aby dokázal preraziť resp. byť úspešný v dnešnom svete? Lebo sa vraví, že kurvy majú najväčšie šťastie. Kariéra ktorá je vybudovaná na intrigách voči iným je predsa tou najlepšou. Či mi chce niekto tvr
Stastie maju ti, ktorym stastie praje, to si pamataj.
clovek nemusi byt nutne zakerna svina, aby bol uspesny.
kariera vytvorena na intrigach nie je najlepsia.
rozhodne sa tym kredom niekto riadi.
nuff said.
na to aby si bol uspesny musis v prvom rade verit ze budes uspesny a povazovat akykolvek uspech za velky uspech
ked sa daco poserie nedrbat si hlavu o stenu ale riesit to
300x padnes na hubu 30x sa ti volaco podari ale ked ta tie neuspechy neodradia tak pri konecnom vysledku budu zanedbatelne
a samozrejme nakoniec nesmies ist podla toho co sa od teba vseobecne ocakava ci v skole ci v praci
ked pojdes do fabriky srobovat sroby a kazdy den tam budes chodit s tym ze dnes tu zasrobujem 20000 srobikov pojdem domov vyspim sa a dalsi den to zacne od znova tak budes teda cely zivot srobovat srobiky
ale ak si povies dobre este si tu odrobim 2 mesiace odlozim si peniaze potom si skusim napr spravit nejaky certifikat z anglictiny a popozerat sa po inej robote tak asi nebudes cely zivot stad za pasom a srobovat srobiky
a tiez budovat uspech na slovensku bez rodiny v uradoch ci brutalnym dedicstvom alebo bez dutej hlavy (herci moderatori televizny spol) je trocha nemozne
Tiež napíšem áno aj.
Ono je to tak, že kto má peniaze má moc, kto má moc má všetko. A ako sa najrýchlejšie dostane človek k peniazom? Si si odpovedal v názve témy.
@Joker75 Ak máš peniaze tak máš dvere otvorené - ak ich nemáš tak si ich musíš zadovážiť. A ako sa k nim v tomto svete plnom vlkov dostaneš? Určite nie tak, že medzi nich prídeš ako ovečka!
"najjednoduchšia cesta ako sa dostať hore je šliapať po hlavách iných"
citát hovorí za všetko, ľudia ktorí sú svine a necítia majú ľahšiu cestu v tom, že ich nič nezdržuje
Nespocetne vela krat som bral na ludi ohlad, pomahal som ako sa len dalo no strasne vela ludi ma sklamalo takze momentalne beriem ohlad len na ludi ktorých mam naozaj rad a viem ze mi moju pomoc opätuju ked to budem potrebovat no dokazem ich spocitat na prstoch jednej ruky ostatných mam na haku idem si za svojim nech to stoji co to stoji ale neklamem, nepodvadzam len som aktivny snazim sa, nerad pracujem v skupine rad sutazim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
clovek nemusi byt nutne zakerna svina, aby bol uspesny.
kariera vytvorena na intrigach nie je najlepsia.
rozhodne sa tym kredom niekto riadi.
nuff said.
ked sa daco poserie nedrbat si hlavu o stenu ale riesit to
300x padnes na hubu 30x sa ti volaco podari ale ked ta tie neuspechy neodradia tak pri konecnom vysledku budu zanedbatelne
a samozrejme nakoniec nesmies ist podla toho co sa od teba vseobecne ocakava ci v skole ci v praci
ked pojdes do fabriky srobovat sroby a kazdy den tam budes chodit s tym ze dnes tu zasrobujem 20000 srobikov pojdem domov vyspim sa a dalsi den to zacne od znova tak budes teda cely zivot srobovat srobiky
ale ak si povies dobre este si tu odrobim 2 mesiace odlozim si peniaze potom si skusim napr spravit nejaky certifikat z anglictiny a popozerat sa po inej robote tak asi nebudes cely zivot stad za pasom a srobovat srobiky
a tiez budovat uspech na slovensku bez rodiny v uradoch ci brutalnym dedicstvom alebo bez dutej hlavy (herci moderatori televizny spol) je trocha nemozne
Ja sa tým riadim :happy: :letim:
a kto tomuto nepochopí, čaká ho zlý koniec
Ono je to tak, že kto má peniaze má moc, kto má moc má všetko. A ako sa najrýchlejšie dostane človek k peniazom? Si si odpovedal v názve témy.
citát hovorí za všetko, ľudia ktorí sú svine a necítia majú ľahšiu cestu v tom, že ich nič nezdržuje