Súhlasím,naozaj je to pravda.poznám chlapa,ktorý je v 39 rokoch krajší a zrelší ako keď mal 20,ale uznám aj to,že aj jeho manželka je tak isto krajšia.čiže existujú aj výnimky ... záleží od toho,kto sa ako o seba stará
veď to je jasný výsmech zo žien že starnú (=schnú, vráskavejú, priberajú, prichádzajú o zmysel pre humor...) a muži dozrievajú (ako víno). čím starší, tým lepší (nedá sa protirečiť, podľa mňa)
@mm47 .... nevravim len o fajceny preto som dalo to .. a pod. .... ale celkovo ...aj vyskumy hovoria ze zeny su vyspelejsie (pokial sa neobili nejake nove ze by som o nich nevedela )
Sú aj ženy, čo dozrievajú a sú aj muži, čo starnú...
A potom sú takí, čo sa toho všetkého boja až tak, že absolvujú množstvo úprav (kozmetička, plastický chirurg a iné) a v konečnom dôsledku vyzerajú horšie, než keby sa s tým starnutím/dozrievaním zmierili...
vysvetlite mi, prosím, prečo všetci rozoberáte to, že dievčatá dospievajú skôr, keď to nemá s tým výrokom nič spoločné.
som z vás zmätená a chvíľu som dokonca musela uvažovať o svojej schopnosti porozumieť čítanému textu! (samozrejme tá moja je absolútne v poriadku, ako som záhy zistila)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
*uteká za svoje feministické reči pred katapultom nožíkov a iných ostrých vecí*
keby bolo po tvojom, asi by si tu nebola.
Ked nejaka baba naspuli hubu do zrkadlovky a kupuje tehotensky test v 17 podla mna to nie je vyspele.
Hovor si co chces , baby nedospievaju rychlejsie.
Alebo nebyt kurva
@h3lloman nie som feministka, len som sa pýtala na váš názor na danú vec
Ináč dospelosť, dospievanie a iné veci je diskutabilná téma
Ano je mi jasne ze nemas 41
A je uplne jedno ci fajcia nejde len o to.
keby som mal robit priekum v skole tak 90% bab uz sa raz balo ci neotehotnie s neznamim chalanom ale navarit si prazenicu by nevedela ani jedna (ROFL)
veď to je jasný výsmech zo žien že starnú (=schnú, vráskavejú, priberajú, prichádzajú o zmysel pre humor...) a muži dozrievajú (ako víno). čím starší, tým lepší (nedá sa protirečiť, podľa mňa)
A inak celkovo fajcenie je ubohe.
A potom sú takí, čo sa toho všetkého boja až tak, že absolvujú množstvo úprav (kozmetička, plastický chirurg a iné) a v konečnom dôsledku vyzerajú horšie, než keby sa s tým starnutím/dozrievaním zmierili...
kludne dospievajte rychlejsie a teste sa z toho
som z vás zmätená a chvíľu som dokonca musela uvažovať o svojej schopnosti porozumieť čítanému textu! (samozrejme tá moja je absolútne v poriadku, ako som záhy zistila)
Súhlasím s @26 - to, že dievčatá dospievajú skôr, to sa berie vo veku, keď dospievajú. To sa nedeje počas celého života.
» dagobah.net/flash/WTC_lol.s...
..kvak..
..kvak..
..kvak..
..kvak..
..kvak..