ahojte, jedna časť z prijímačiek má názov: základy ekonomiky a ekonómie, čo si pod tým mám predstaviť? Je ťažké sa to naučiť? A aká otázka by v tom teste napr. mohla byť?
je taka knizka ktora sa vola zaklady ekonomiky a ekonomie, treba si ju zaobstarat, otazky su napr. z historie ekonomie, tj mena nejakych ekonomov, dalej vediet grafy ako sa meni ponuka v zavislosti od dopytu a pod, rozne vzorce, hlavne terminy, ja som si knihu precital za tri dni, skusku som dal na 52% a teraz z nej uz nic neviem a to bolo pred dvoma mesiacmi
na strednej je taká knižka? O.o my sme mali normálne knižky pre odborné školy... však za tri roky sme si museli napchať do hlavy učivo OA na štyri roky O.o frustrujúce
@acvd43xa7w Manažment tohto roku a este aj prva 100vecka z toho bola, dokonca oboje nad 50%, co je celkom problem... na flakaca a 3kara na gympli celkom ujde... ako sa vravi, sprosti maju stastie
ide konkrétne o knihu, ktorú vyžadujú na prijímačkách na eubu.je to o niečo obšírnejšie ako učivo z ekonómie na strednej škole.ak chceš ísť práve na eubu,kniha sa ti zíde.Všetky otázky na teste sú z nej.Ja som si ju raz prelistovala a prijímačky som zvládla ľavou-zadnou.Ale samozrejme mala som dobré základy z ekonomiky zo strednej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a netreba sa nato ucit