Ktorá zbroj a meče sú najlepšie? alebo to záleží od štýlu hrania?
Napríklad ak chcem silné znamenia tak Gryfiu ale budem slabí na odolnosti?
A čo Medvedia a tak
Uplne najlepśia vzákladnej hre je Medvedia..Čo s atýka odolnosti, samozrejme na každú zbroj máš iný Štýl boja. Medvedia jeťažká takže geralta spomaľuje pri uskakovaní preto sa robia s ňou výpady. Každú zbroj si môžeš 4x vylepšiť ak máš aj datadisk o víne a krvi. Inak iba 3x. Inak úplne najlepšia zbroj z hry nieje zaklínačská ale tousianské brnenie.
a najlepši meč je diskutabilný ale veľmi dobrý získaš pri konci blood and vine, jeden získaš od pani jezera, nazvy mečov si fakt nepamatam ale rposte vždy pri boss fighte ti padne lepší... aj tak je to rozdelené od toho aku mas uroven, ja som mal to najlepsie co moze byt az na nejakej 78 urovni
@padre557 vieš čo ono to je v podstate jendo... on sa dá každý boj s každou zbrojou robiť. Jaoms preferoval vždy najsilnejšiu zbroj ale bšetky osm mal vylepšené naplno tak skús a uvidíš. Znamenia budesŠ používat neustále bez ohladu na zbroj.
@padre557 tam ide skor ze ked mas silnu zbroj nepotrebujes az tak uskakovat a zvladnes aj nejaku ranu, nepotrebujes vsetky potiony a tak... ale tak asi herny puntickar tak aj tak to tam budes mat vsetko. Ja mam wo witcher 3 odohranych okolo 250 hodin a uz to 3x hrat nemienim..zatial
@kosh ked dohras hru mozes ju zapnut znova ako new gameplus stou urovnou akou si skonicl ostanu ti aj body..v hre su silnejsi nepriatelia vsetko sa navysi staty vsetkych zbrani aj zborji, urovne nepriatelov apodobne :!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vypada v nej ako vypaseny kuly z desmodu