Tí ľudia čo už videli, the secret určite vedia o čom píšem alebo aspoň tí čo už o tom počuli, chcela by som vedieť čo si o tom myslíte. Či už sa vám stalo niečo v súvislosti s tým, ak sa nad tým zamyslíte. Naozaj neviem do akej kategórie to zaradiť.
videla, aj čítala knihy z ,,edície" secret, aj Pros a dostaneš. ja si každý deň čítam afirmácie, ktoré som si napísala a sú ako ušité na mňa a cítim sa presne tak, ako čítam z afirmácií.
vieš ono bude tu polemizovať 100ľudí ale budú na to viacmenej len frflať, ďalších 20 povie, že to má niečo do seba ale v živote to nevyskúšajú a potom dvaja možno to reálne praktizujú. potom je na mieste debata kto z nich má aký plnohodnotný, pokojný a naplnený život.
inak osobne poznám niekoľko ľudí, čo si robili napr. aj nástenky vízií a po pár rokoch zistili, že sa im vlastne všetko splnilo. ide o to, že si pomaly zhmotňuješ svoj sen a potom podvedome robíš kroky, ktoré k tomu smerujú a začnú sa diať veci, ktoré nepochopíš.
najviac sa mi lubil tam ten priklad "ked si pomyslis ze cestou do prace autom budes mat na krizovatkach iba zelenu a budes v tom uprimne verit, tak ta zelena tam bude"
dobre mame 10 ludi v rozmedzi 30 sekund za sebou v autach, vsetci na 100% rovnako veria ze bude zelena na krizovatke avsak zelena na krizovatke svieti iba 1 minutu tj iba prvi dvaja sa dostanu na zelenu a dalsi 8 nie, tak kde nastane chyba soudrozi, ked vsetci verili a vacsine sa to nesplnilo ?
je to blbost na entu, zivot si zariadujes sam a nie neviditelne sily vesmiru, ktore ti prinesu prilezitosti ked nato budes mysliet preboha.
alebo stačí jednoducho makať na sebe a nestrácať čas "nástenkami vízií". našťastie som žiadne tieto komerčné cesty k šťastiu nečítala, nevidela, nijako ma to neovplyvnilo a mám všetko čo som si priala dlhé štyri roky a nie pre to, že som si to napísala na papierik a šibrinkovalal okolo neho rukami a odriekala nejaké formulky, ale pre to, že som si vytýčila cieľ a šla za ním. Nie vždy to vyzeralo ružovo, ale pochybujem, že by mi pomohlo nejaké prosenie boha/šťastia/vesmíru...
ale tak keď k tomu všetkému niekto potrebuje afirmácie nech sa páči.
ľudská domýšlavosť (presvedčenie že chápeme niečomu o čom nevieme absolutne ako funguje) je nekonečná ... čiže efekt ,,viem čo za tým je,, ... sú to iba cheické a fyzikálne procesy, to že myslíš dva roky na kačku a o tri roky si kačku kúpiš nie je príťažlivosť ale fyzikálny proces ... myšlienky sú súčasťou reality čiže ak myslíš dva roky v kuse na kačku, tak sa tebe životené cesty prispôsobia na cestu pri ktorej kačku získaš ... hotovo, vybavené, nenamýšlajte si viac
Nie to su vyhovorky pre tych ktory su v piči. Len tak dufaju na zázrak že im sily vesmíru pomôžu len tak a vsetky problémy fuč že nájdu pred dverami balíček s 100 tisíc eurami a kupia si dom auto a krásny život
Funguje to na principe jehovizmu alebo aj napr. Scientologie...je to blud ale ludia ti budu tvrdit ze je to pravda - ozaj ved kto by nechcel len snivanim mat vsetko po com zatuzi? Netreba pracovat, netreba sa ucit - treba snivat ako hlupak ze mi to raz spadne z neba...statistiky nepustia - 0.1% ludi sa stane ze nahodou dospeju k tomu po com niekedy snivali, zvysok sniva bezvyznamne...je to nanic...mimochodom to uz mozes aj obimat stromy a kupat sa v krvi, tiez to bude fungovat na zdravie ci krasu
mne sa to uz stalo to s tym semaforom a nielen raz, ze som myslel na to v duchu a poslal som to myslienkou ako zelanie do eteru ja nevravim ze je to pravda a nikoho o tom presviedcat nebudem, kazdy veri v to svoje, vo svoj vlastny nazor, vlastne presvedcenie, niekomu to funguje alebo proste vyjde len ako nahoda, a niekto to proste vie ovladat a ja tomu hovorim dar bo talent na tu schopnost, poviem len jedno ked neverite a budete chciet v to uverit tak si to jednoducho vyskusajte sami a presvedcte sa o tom, kazdy sam tolko k mojmu nazoru na to a neberte to tak ze vas chcem poucovat o niecom, kazdy mame svoj vlastny nazor alebo znalosti
a este nieco v tom uplne s vami suhlasim ze nam nic z neba nespadne, treba byt aj realista, vecsinu veci hlavne dolz. potreby ako zarobit peniaze, zabezp obzivu, a byvanie platenie najmu atd.... su potrebne k zivotu teda tie uplne najzakl. veci do zivota aby mohol clovek fungovat a samoz tieto veci zelanim a snivanim z neba nespadnu,a ze budem na to cakat a tak dalej..., ako hovori jedno mudre porekadlo bez prace nie su kolace, ked chces jest musis aj robit,
ja verim tomu, ze myslienky cloveka ovplyvnuju jeho zivot. ak je niekto neustale negativny a uz vopred o vsetkom pochybuje, vsetko zatracuje a zhadzuje, tak ho vela pozitivnych veci nestretne. avsak naopak - ked si clovek veri, mysli na prijemne veci a je otvoreny vsetkemu novemu a lepsiemu, tak sa zaujimave situacie a ponuky na neho doslova hrnu.
sama som na sebe zazila takuto zmenu. odrazu ma zastavuju ludia na ulici, dari sa mi v skole, som v spravnych chvilach na spravnych miestach, doslova ziarim.. vsetko sa omnoho zlepsilo a stacilo tak malo - upratat si v tom, co nosim v hlave.
@erjedna Tvoja uvaha je logicka, ale treba si uvedomit, ze nikdy nebude 10 ludi 100% rovnako verit, ze bude zelena, cize ten priklad je uplne nerealny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vieš ono bude tu polemizovať 100ľudí ale budú na to viacmenej len frflať, ďalších 20 povie, že to má niečo do seba ale v živote to nevyskúšajú a potom dvaja možno to reálne praktizujú. potom je na mieste debata kto z nich má aký plnohodnotný, pokojný a naplnený život.
inak osobne poznám niekoľko ľudí, čo si robili napr. aj nástenky vízií a po pár rokoch zistili, že sa im vlastne všetko splnilo. ide o to, že si pomaly zhmotňuješ svoj sen a potom podvedome robíš kroky, ktoré k tomu smerujú a začnú sa diať veci, ktoré nepochopíš.
dobre mame 10 ludi v rozmedzi 30 sekund za sebou v autach, vsetci na 100% rovnako veria ze bude zelena na krizovatke avsak zelena na krizovatke svieti iba 1 minutu tj iba prvi dvaja sa dostanu na zelenu a dalsi 8 nie, tak kde nastane chyba soudrozi, ked vsetci verili a vacsine sa to nesplnilo ?
je to blbost na entu, zivot si zariadujes sam a nie neviditelne sily vesmiru, ktore ti prinesu prilezitosti ked nato budes mysliet preboha.
ale tak keď k tomu všetkému niekto potrebuje afirmácie nech sa páči.
mne sa to uz stalo to s tym semaforom a nielen raz, ze som myslel na to v duchu a poslal som to myslienkou ako zelanie do eteru ja nevravim ze je to pravda a nikoho o tom presviedcat nebudem, kazdy veri v to svoje, vo svoj vlastny nazor, vlastne presvedcenie, niekomu to funguje alebo proste vyjde len ako nahoda, a niekto to proste vie ovladat a ja tomu hovorim dar bo talent na tu schopnost, poviem len jedno ked neverite a budete chciet v to uverit tak si to jednoducho vyskusajte sami a presvedcte sa o tom, kazdy sam tolko k mojmu nazoru na to a neberte to tak ze vas chcem poucovat o niecom, kazdy mame svoj vlastny nazor alebo znalosti
majte sa zatial
sama som na sebe zazila takuto zmenu. odrazu ma zastavuju ludia na ulici, dari sa mi v skole, som v spravnych chvilach na spravnych miestach, doslova ziarim.. vsetko sa omnoho zlepsilo a stacilo tak malo - upratat si v tom, co nosim v hlave.
@erjedna Tvoja uvaha je logicka, ale treba si uvedomit, ze nikdy nebude 10 ludi 100% rovnako verit, ze bude zelena, cize ten priklad je uplne nerealny.