jako prestavat rozumieť...Prečoo vždy ked človeka spoznam,mam ho rada/nikdy som mu nič nespravila a vždy ked mu poviem pravdu/nie priliš dobru,ale predsa pravdu,tak som ja ta najhoršia?to ludi vzdy tak nazuri pravda?
ale určite ti zostanú aj kamoši ale ked niekoho nepoznáš ešte príliš dlho tak by som mu hned nehovorila nejaké negatívne veci že aký je s tým treba počkať podla mna a zozačiatku opatrne...ked už sa s človekom poznáme dlhšie tak si môžme akoby viac dovoliť lebo vieme že to nevezme zle
sunnylady: no ved sa s nimi poznam rok aj viac...Len niekto asi proste pravdu nevie prehltnut...hlavne ak sa to tyka jeho baby.poviem mu,ze o nom,ked je nazurena vsade rozprava aky je k...t a on mi este povie,ze co ju urazam.tak to je sila
@7 lenze jako pomoct ..to este ano.ale ked ide o niekoho nazor,tak ten moj ich vobec nezaujma,ani co navrhujem ja...
p.s.ale ja uz nemam ani tych par...mozno ozaj len 4
@8 neviem ako by som ti poradil ale tym ze sa zmenis a budes im hovorit co sa im paci tak to ze ich tvoj nazor nezaujima ich nebude zaujimat uz vobec myslim ...
a ked ti mozem poradit ..ked aj pocujes ako niekedy frajerka tvojho kamosa na neho kyda nechaj to tak niekedy lepsie sa robit ze to nevies..on ju vidi inak a na teba sa bude len hnevat ..ved ked to siri o nom dozvie sa to odinakade
@11 tak vies chalan je zatemneny nou ..neuvedomuje si co robi....viem ze si to myslela dobre aj ostatni...ale niekomu to nedojde proste...a odpise od seba kamosov a ked neskor sam na vlastne oci usi zisti aka je pravda tak bude lutovat co spravil ...ale vies ako sa hovori ...z chyb sa uci...
tak dam doslovnu situaciu.ved je to nejaka anonymita...nikdo znich sem nechodiii: piseme si s nim dneska,lebo som s nimi nebola dlhsie vonku. a mali sme v plane ist na jeden festival stanovat.
ja:tak idete sobotu,alebo nejdete,lebo ja to necem na poslednu chvilu kupovat,tie listky
on:noo,ved ideme.ved my s miskou sa nikdy nehadame kvoli organizacnym veciam
ja: niekedy nie kvoli organizacnym ale inym.a potom sa nikam nejde,lebo cela partia ste pod jej nadvladou a ked ona nejde,nejde nikdo s nami
on:teraz si nas setkych urazila a z nej si spravila p.cu(off)
ked chapete poslednu vetu,tak nevim./a naozaj je to tak,ze ona je spravanim este taka pubertiacka,co setko musi byt po jej.a jediny kto jej povie pravdu do oci ,som ja.takze takto to bolo
@17 poznám také osoby a nemám veľmi ten typ v láske...také panovačné typy,musia byť všade, prví, najlepší, za každú cenu...a najhoršie že ovplyvňujú druhých a niet pred nimi úniku
No ja navrhujem, aby si sa nenechala odradiť, hlavne do budúcna, jeden je slepý, druhý kamoš možno nebude a "zachrániš" ho nejakou aj tvrdšou pravdou ...
@19 no jo..to ovplyvnovanie ma doraza...V buducnosti si tusim radsej kupim cely zverinec a zasobim sa milion-zalubami.lebo vidim,ze ,,tvor ludsky" nerad prijima realitu
Keď neviem o čo ide tak tu budem niekoho očierňovať?
A keď ja na to poukážem tak rýpem, super ... ... Ako ja si rád aj zarýpem, v rámci srandy, ale toto bolo myslené úplne vážne a nevidím na tom nič zlé ...
@33 ja by som tiez..ale podla toho o co ide...pokial by slo o jeho babu a videl by som aky je do nej zazraty tak by som to nechal tak lebo by som aj tak vedel ze to nema vyznam ze sa musi ako sa hovori prebudit zo zleho sna heh
ja sm tiez vzdy vravel pravdu a bol sm za najvacsieho kkta...ted? ted nepoviem ani slovo myslim si vsak to iste ale uz to nepoviem,...poucil sm sa na urcitych veciach...v praxy to funguje asi tak ze ludom sa dobre pocuva to pekne...dobree...ale uz horsie sa im pocuva nieco co moze urazat ich samotnych alebo niekoho v ich okoli..myslim si...
no racsej poviem pravdu ako klamat. a ked som zacal uz ako fatk vraviet pravdu kazdemu tak to bolo radosti . Kazde klamstvo vyde aj tak na povrch. tak radsej pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ja k ním nepatrím, snažím sa byť tiež úprimná, ale nie vždy sa mi to vypláca.
Ale nebudem sa pretvarovať, lebo to neznášam
ale zmenit sa nezmenim- hlavne z principu a okrem toho,aj stak neviem klamat,takze by mi to nepomohlo
ja tiez hovorim co na mysli to na jazyku bez servitky na papuli ..si pripadam ako taky Slota II
@7 lenze jako pomoct ..to este ano.ale ked ide o niekoho nazor,tak ten moj ich vobec nezaujma,ani co navrhujem ja...
p.s.ale ja uz nemam ani tych par...mozno ozaj len 4
a ked ti mozem poradit ..ked aj pocujes ako niekedy frajerka tvojho kamosa na neho kyda nechaj to tak niekedy lepsie sa robit ze to nevies..on ju vidi inak a na teba sa bude len hnevat ..ved ked to siri o nom dozvie sa to odinakade
no a chváliš aj svojich kamošov za niečo či len kritizuješ?
@10 chvalit?tak ked je zaco.ale nie...tak ale urcite,ked nieco potreboval pri robote,alebo zalubach svojich,ja som mu vzdy pomohla
Ale poriadny alibizmus ... Že odinakade, paráda ...
Nemali ste šajnu o akú pravdu mohlo ísť a už tých ľudí odpisujete
ja:tak idete sobotu,alebo nejdete,lebo ja to necem na poslednu chvilu kupovat,tie listky
on:noo,ved ideme.ved my s miskou sa nikdy nehadame kvoli organizacnym veciam
ja: niekedy nie kvoli organizacnym ale inym.a potom sa nikam nejde,lebo cela partia ste pod jej nadvladou a ked ona nejde,nejde nikdo s nami
on:teraz si nas setkych urazila a z nej si spravila p.cu(off)
ked chapete poslednu vetu,tak nevim./a naozaj je to tak,ze ona je spravanim este taka pubertiacka,co setko musi byt po jej.a jediny kto jej povie pravdu do oci ,som ja.takze takto to bolo
zato ty sa mi zdas len ako VELKY MUDRC a rypkat do ludi
Nie, nechám to na iných, na ktorých sa aj tak spoľahnúť nemôžem ...
Náhodou by som ešte kamošovi pomohol, veď to by bola katastrofa!
a kolko ze ma rokov?
ja som vzdy za pomoc kamosovi...ale ked vidim ze to nema vyznam tak naco do toho rypat aj tak nebude ziadny efekt ...
No ja viac-menej chápem ...
No ja navrhujem, aby si sa nenechala odradiť, hlavne do budúcna, jeden je slepý, druhý kamoš možno nebude a "zachrániš" ho nejakou aj tvrdšou pravdou ...
Lenže ak mu to nepovieš tak sa nedozvieŠ či to nemá význam ...
Akou všeobecnosťou?
Keď neviem o čo ide tak tu budem niekoho očierňovať?
A keď ja na to poukážem tak rýpem, super ... ... Ako ja si rád aj zarýpem, v rámci srandy, ale toto bolo myslené úplne vážne a nevidím na tom nič zlé ...
vidis tam nejake meno konkretne??ja teda nie..
Vytušiť môžeš, ale naisto vedieť nie ...
Ja by som to pre kamoša kľudne riskol ... Ak bude on naschvál slepý, bude to jeho chyba, ale aspoň spravím čo sa dalo ...
Nie nevidím a ani som konkrétne nehovoril
Ale možno len potrebuje trošku postrčiť ...
Nejaké varovanie, aby si dával pozor ...
ale fakt zbytocne dalej rozoberat zalezi od situacie a dotycneho a zavaznosti
predsa aj vo vzťahoch záleží na kvalite a nie na kvantite..