Ano - vcera som v hodine dvanastej kompletizovala zaverecnu pracu a v poslednej chvili mi vypovedal pocitac (neuniesol dva posledne obrazky - hlavne, ze predtym mu nevadilo tych 2500 ..) a keby som nahodou v posledny moment nezalohovala este inde, stratim celu maturitu . Velmi do smiechu mi teda nebolo. Som sa dlho tak nemodlila.
* A ako o zakone schvalnosti tu hovorim predovsetkym o tom, ze keby som to robila dva tyzdne pred tym, urcite sa mi to nestane! Ale na poslednu chvilu? Samozrejme, ze musia prist komplikacie ..
u mňa sa zákon schválnosti prejavuje, keď čakám v nejakej fronte, najčastejšie na pošte - proste si vždy vyberiem tú pred najpomalšou úradníčkou, nechápem prečo, nejako ma asi ich neschopnosť a chaotizmus priťahuje
spomínam si na komosa v skole, ktorý mal neuveriteľné šťastie na stopovanie áut. Stačilo mu len postaviť sa na kraj cesty, a v priebehu krátkej chvíle si vždy stopol auto. Raz bol pracovne vyslaný aj s partiou asi 15km do hôr, aby tam urobili opravné práce na vodojeme. Firemné auto ich tam zaviezlo, a malo pre nich prísť až na konci pracovnej. V ten deň im však práca išla od ruky, a keďže s ňou skončili predčasne, dotyčný sa rozhodol, že nemieni 3 hodiny čakať na odvoz, ale radšej sa vyberie peší, že si po ceste niečo stopne. A skutočne, asi po 10 min. stopol jediné lesácke auto, ktoré v ten deň tadiaľ išlo. Ešte musím poznamenať, že lesná cesta bola pre verejnosť neprístupná a chránená uzamykateľnou závorou.
I takúto podobu máva zákon schválnosti. Z tohto príkladu môžeme dedukovať, že funguje od nášho vnútorného nastavenia na určité situácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
// Približne
I takúto podobu máva zákon schválnosti. Z tohto príkladu môžeme dedukovať, že funguje od nášho vnútorného nastavenia na určité situácie.