Ano ..jeden mi tu práve robí menší hluk ... čo sa týka smradu je to ako s každým zvieraťom ...ak mu budeš riadiť každý deň tak myslím že sa to dá v pohode prežiť ... A inak niekedy v noci je úplne kludný a drichme inokedy obhrýza klietku takže nedá sa s určitosťou povedať či robí v noci stále hluk ...mám ho od seba o izbu ďalej takže ho aj tak nepočujem
kralik nesmrdi pokialk mu pravidelne menis, hluk robi takmer vzdy, ale zalezi ako je nauceny som mal 2 a ani som o nich nevedel
teraz nedavno som mal 1 ale ten robieval dost hluk a vsak ked som mu dal dost jest na noc tak bol ticho
@dsimca Králik nesmrdí, smrdia jeho bobky ak má nesprávnu stravu, pretože v tedy to niesu bobky ale niečo tekutejšie a hlavne smrdí jeho moč, preto treba vymienať podstielku pravidelne. V tedy so smradom nieje problém.
No a či robí hluk , áno občas, robí. Závisí to od jeho charakteru a tiež od toho či mal cez deň dosť aktivít a výbehu.
ja mojmu cistim kazdym druhy, treti den dovtedy nesmrdi v poslednom case mam na neho dost nervy lebo okolo 9 večer stale hryzie klietku a kedze ho mame v obyvacke hovno v telke pocujem. a druhy krat by som uz zajaca nechcela, chlpy su všade a celkovo ma ku mne asi taky citovy vztah ze daj mi zrat pohladkaj ma a neotravuj
Mam kralicicu (aj ked Nwm či sa dá nazvať zakrslou aj ked by mala byť ) a pokial pravidelne čistiš klietku, a v noci nwm či robi hluk lebo spim ale asi ne moc lebo sa na to nebudim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale nesmrdí, keď ho pravidelne čistíš a momentálne spí. len si treba dať pozor na káble
teraz nedavno som mal 1 ale ten robieval dost hluk a vsak ked som mu dal dost jest na noc tak bol ticho
No a či robí hluk , áno občas, robí. Závisí to od jeho charakteru a tiež od toho či mal cez deň dosť aktivít a výbehu.