Mohli by ste mi povedať, prečo mi niekedy zalahne v uchu? Väčšinou v škole po telesnej.. a čo mám robiť aby sa mi to nestávalo? Lebo potom vždy keď rozprávam so zalahnutým uchom tak neviem ako rozprávam lebo mi to znie úplne blbo
@purenarcissism tak celkovo so zalahnutym uchom ti vsetko v hlave znie uplne inak ako navonok, vzdialenejsie zvuky a rozne sumy pocujes omnoho intenzivnejsie, a tvoj vlastny hlas ti vyznieva potom trochu inak
a myslim, ze na to existuju aj kvapky, ale tak kazdopadne by som zasla k usnemu, ten ti uz pomoze pripadne dobuducna odporuci kvapky aby si za nim nemusel stale behat
@4 presne tak vzniká to zmenou tlaku, s tým sa jednoducho nedá robiť nič počkať, alebo stlačiť si nos a tlačiť ale ono to odľahne samo, pokiaľ nie zájdi k ušnému ten ti pomože
neboj to je este dobre-mne vzdy ked ma boli hrdlo a prejde to zalahne v oboch usiach na niekolko dni a momentalne mam asi 3tyzdne zalahnute na lavom uchu,lebo po kupani som akosi hlboko strcila vatovu tycinku,a mam tam zalahnute
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a myslim, ze na to existuju aj kvapky, ale tak kazdopadne by som zasla k usnemu, ten ti uz pomoze pripadne dobuducna odporuci kvapky aby si za nim nemusel stale behat