asi posledne 3-4 dni ma trapi že po umyti vlasov alebo po prebudeni mam zaľahnute v uchu po prebudeni mi často krat odľahne až niekedy v škole na 3 hodine alebo až na druhy deň neviete čo by mi pomohlo aby mi každy deň nezaľahlo alebo aspoň ako sa toho ry
zapchat nos, skakat na lavej nohe, nakloneny na stranu kde mas zalahnute ucho a skusat vydchnut vzduch.. ale tak aby sa spravil taky tlak v usiach...... jaj sorry to je dobre na svalovicu.. skus precistit usi..
Ja som mal tiež zalahnuté....iba jedno ucho ale to bolo stále..išiel som k ušnej tá mi povedala že je to zo stálych zápalov dutín...a potom mi vopchala do nosa do jednej dierky nejaký balon čo pumpuje vzduch, upchala mi druhú dieru aj jedno ucho a stlačila mi do nosa vzduch a ten vyšiel z ucha alebo ako to bolo ...povedala že vyrovnáva tlaky a pomohlo to...ale vracia sa mi to znovu lebo to mám chronické budem musieť ísť znova....skús aj ty isť k ušnej možno je to to isté
pretlacit vzduch.. robi sa to na vyrovnanie tlaku (hlavne potapaci): chytis si nos a silno fuknes, budes mat pocit, jak keby ti siel vzduch do usi, tak to pretlac, az kym nebudes citit, ze jak keby vyfucal von.. dufam, ze sa podari.. mozes mat prvykrat pocit, jak keby to trochu bolelo, ale nemalo by moc..
chcela by som sa opýtat či niekto nevie mi poradit s tlakom v uchu,ale mám ho iba v jednom ,bola som aj u ušnej aj u neurologičky nepomáhajú mi ani lieky a neviem sa ani sústredit na prácu neviem či to je chronického pôvodu.Doktorky mi hovorili,že mám všetko v poriadku,ale jato tam stále cítim neviem už čo mám robit ,alebo akého odborníka mám vyhladat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja si viem nasilu zivnut...a to pomaha stale heh..