Chcela by som vediet podla coho si chlapi vyberaju zeny ,nie len kratkodobe vztahy , ale zeny s ktorymi by chceli prezit cely zivot , a ktore by sa mali stat matkami ich deti.
nie nezaleži im len na krase... chcu aj inteligentne baby a zaleži to na vzajomnych sympatiach... aby si spolu rozumeli a tak... a pochybujem, že ked si niekto hlada partnera, tak si pomysli, hm. tato čajka by mohla byť raz matkou mojich deti a naopak... na všetko treba čas!
dobre pridam aj svoj skormny nazor ale nepridem s nicim novym bo to tu uz odznelo...takze co sa tyka dlhodobych vztahov tak si inteligentny chalan nevybera podla toho ako baba vyzera(sice aj to tam zohrava rolu ale nje tu hlavnu),ale podla toho aka ta baba je a co je v nej...
to je naozaj individualne 1000 ludi ti sem napise to iste ale aj tak sa mozes stretnut v zivote s oboma pripadmi... a sprostych ludi bohuzial na Slovensku je drviva vacsina
tak isto ako u dievcat boze nerobte z chalanov iny druh zivocisny..sak aj ty ked si niekoho najdes tak najprv ide o sympatie ak zistis ze aj v hlave cosi ma a rozumiete si tak je z toho vztah mozno a potom po dlllllllllhej dobe mozno laska a po este mozno aj dlhsej dlhodoby vztah, ci ty uvidis chalana a 1.co si pomyslis - "s nim by som mala pekne deti dame sa dokopy!"???
No mne osobne zalezi na inteligencii ktoru ty nemas lebo keby zo dva krat porolujes koleckom mysi smerom dole zistis ze takychto tem je tu milion pat + 1.. Uz fakt nemam slov tu uz nepomoze ani pisat ze si jebnuta, toto uz ani psychiater nevylieci..
nezalezi na krase sice som si to dlhu dobu myslel hehe... ale minule si kamosi zo mna vystrelili a povedali "pre mateza vyhlasujeme sutaz hlada sa najskaredsie dievca" naozaj mne sa paci dievca hlavne z vnutra mam na haku ake je z vonka
Nezalezi len na krase, no ale ta tam zohrava podstatnu ulohu. Nevyberiem si babu len preto ze je inteligentna, ale vyzera strasne, a takisto si nevyberem holku ktora vyzera brutal sexi ale hlavu ma vypatlanu.
Musi byt holka sympaticka, a clovek uz po prvom rozhovore si dokaze urovbit hrubu predstavu ze aha, cista sliepka, inteligentka alebo do pohody holka.
Cize ale prve co mna oslovilo vzdy, ked som planoval hladat si niekoho bol vzhlad a spravanie, uz podla toho ako vyzerala, ako bola zmachlena, ako sa spravala, pohybovala som si vedel spravit uplne hruby nazor, ze aha ta by mohla postupit do dalsieho "KOLA". Kde uz ked sa mi podarilo nadviazat duchaplny rozhovor( nie taky, cau, ako sa mas, odkial si) som si vedel spravit priblizny nazor. A potom to je uz na tom pare, ake pokracuju, a ci si sadnu, treba si to overit v praxi, tj nic ine len spolu chodit. Ak neskor zisitite ze vam to nevyhovuje, nic sa nedeje zivot ide dalej.
Ale hovorim, musi my byt ta holka sympaticka. Bez sympatii to nepojde. A ako niekto povedal, 100 ludi 100 chuty. Cize kazdy si pod sympatickou holkou predstavi nieco ine.
Najlepšie to vystihol Sakul a It.Keď už niekto povie že na kráse nezáleží tak už väčšie klamstvo nepovie.To možno funguje vo filmoch.JA napríklad tiež niesom príklad nádherného umeleckého diela Boha,ale pekné baby sa na mňa sem tam nalepia a zasa naopak keď sme chalani niekde kde je veľa dievčat.Ide okolo totálny príklad barby as velkými prsiami a zadkom ako s kameňa a všetci waaaaaau ako kosť,pipka a podobné amforizmy a ja sa na ňu ani nepozriem.Je to o sympati´ách a keď je aj pekná a sedí ti začneš s ňou kecať a v lepšom prípade ešte v ten deň zistíš že si nesadnete psychicky a to je už hold smola.
Tak neviem či som ti pomohol ale dúfam že stačí.šak sa ozvi keby niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ukaz mi cloveka ktoremu ani trosku nezalezi na fyzickm vzhlade. Ten clvoek by klamal keby tvrdil, ze ja nie nie nie ja taky nie som.
A kazdemu sa paci nieco ine. Su to jednoducho sympatie a musi byt. viac pisat nebudem lebo sa mi uz nece
Staci mi par minut rozhovoru a viem ci s tym dievcatom ma zmysel zacat aspon kratkodobý vztah...
Co sa týka dlhodobého...tak to chce cas...
Ja som strasne narocny clovek a najdem si x dovodov preco si vazny vztah nezacat,ale to je moj problem...
vela dievcat vyzera dobre... ale to neznamena ze su aj normalne...
poznam par normalnych a velmi si ich vazim...
s babou si musi hlavne rozumet a pacit sa mu musi tiez...
vyzor zaujme ako prvy a potom po zoznameny nastupuju sympatie, neskor priatelstvo a az potom skutocna laska...
Nezalezi len na krase, no ale ta tam zohrava podstatnu ulohu. Nevyberiem si babu len preto ze je inteligentna, ale vyzera strasne, a takisto si nevyberem holku ktora vyzera brutal sexi ale hlavu ma vypatlanu.
Musi byt holka sympaticka, a clovek uz po prvom rozhovore si dokaze urovbit hrubu predstavu ze aha, cista sliepka, inteligentka alebo do pohody holka.
Cize ale prve co mna oslovilo vzdy, ked som planoval hladat si niekoho bol vzhlad a spravanie, uz podla toho ako vyzerala, ako bola zmachlena, ako sa spravala, pohybovala som si vedel spravit uplne hruby nazor, ze aha ta by mohla postupit do dalsieho "KOLA". Kde uz ked sa mi podarilo nadviazat duchaplny rozhovor( nie taky, cau, ako sa mas, odkial si) som si vedel spravit priblizny nazor. A potom to je uz na tom pare, ake pokracuju, a ci si sadnu, treba si to overit v praxi, tj nic ine len spolu chodit. Ak neskor zisitite ze vam to nevyhovuje, nic sa nedeje zivot ide dalej.
Ale hovorim, musi my byt ta holka sympaticka. Bez sympatii to nepojde. A ako niekto povedal, 100 ludi 100 chuty. Cize kazdy si pod sympatickou holkou predstavi nieco ine.
Tak neviem či som ti pomohol ale dúfam že stačí.šak sa ozvi keby niečo