Poznám to na vlastnej koži. Medzi nami je 5 rokov rozdiel. A rozumieme si, dovolím si povedať, že ešte viac ako keby medzi nami nijaký vekový rozdiel nebol...
pre romika....to je pravda,môj bývalý bol o 4 roky starší a rozumela som si s ním....celkovo si viac rozumiem so staršími chalanmi a s nimi mi to zvyčajne najdlhšie vydrží
podla mňa nie,láska kvitne v každom veku...a je jedno aký je vekový rozdiel keď sa tí dvaja naozaj ľúbia tedaaa pokial sa nejaká 20 ročná nevydá za 80 ročného uja len preto,že chce dediť..to je podľa mňa už choré...ale je to ich vec..
No neviem starsi skuseni vedia dobre zamotat hlavu.... vyznaju sa ,vedia hovorit co chce ten druhy pocut, daju mu pocit , ze je vyspelejsi alebo co..... toto sice nepoznam z osobnej skusenosti ale com pomerne vsimavy a vidim tie triky, co starsi partneri ovladaju...... nie je to vzdy o laske a pri volbe starsieho partnera si treba dat na to pozor.... inak to skonci sklamanim
ale to bolo od veci.... no ... nezalezi....
zakon hovori od 15 vyzsie je vsetko dovolene.....
takze proste od 15 vyzsie je vsetko dovolene a hotovo
ja nie som zatazeny na klebety o tom kto s kym co kedy ako a ake je to ""chore"" je mi to uplne jedno Kazdeho vec
to skutočne záleží na jednotlivcoch...pre jeden pár môže byť vzťah 17ročná a 26ročný úplne nereálny kvóli rozdielnym názorom a plánom do budúcnosti ale zas pre iný pár (rovnaký vek) to zas problém nemusí byť lebo 26 ročný muž túži mať opäť 17 a tak robí všetko pre to aby sa slečne vyrovnal...
Myslela som si, že nie. Že keď človek ľúbi, vek je len číslo. Ale mýlila som sa. Hlboko som sa mýlila. Neviem, možno to tak bolo iba v mojom prípade, možno to bolo tým, že na skutočnú lásku treba dvoch, a ja som na to bola sama. Možno sa stala chyba niekde úplne inde ale každopádne, aj vek sa pričinil o to, že to nefungovalo a dopadlo ako dopadlo. Predsa len, osem rokov, je osem rokov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Poznám to na vlastnej koži. Medzi nami je 5 rokov rozdiel. A rozumieme si, dovolím si povedať, že ešte viac ako keby medzi nami nijaký vekový rozdiel nebol...
ak ty mas 14 a on 41, tak ano, zalezi
tiež som toho názoru. veľké vekové rozdiely podla mňa dobrotu nerobia. Také, že je o 5 rokov starší, nepokladám za veľký vekový rozdiel.
ale to bolo od veci.... no ... nezalezi....
zakon hovori od 15 vyzsie je vsetko dovolene.....
takze proste od 15 vyzsie je vsetko dovolene a hotovo
ja nie som zatazeny na klebety o tom kto s kym co kedy ako a ake je to ""chore"" je mi to uplne jedno Kazdeho vec
Vzťahy, kde má ona 15 a on 20+ sa mi zdajú divné.