No som sa rozhodla zalozit tuto temu ..Lebo cim dalej tym viac sa stretavam s chalanmi ale aj babami, co su posadnuty len tym, ako opacne pohlavie vyzera...a tym si aj vybera pratnera...Je to aj pre vas prvorade alebo mate ine hodnoty vyberu? celkom by
urcite to ma nejaky efekt.. ale maximalne do urovne ci sa mi dotycna paci.. partnerku by som si len podla krasy nevyberal... pokial by bola blba alebo nedokazala zo seba dostat suvislu vetu a kazdy vtip by pochopila az na 5ty krat, tak by jej ta krasa vela nepridala
myslím že oveľa dôležitejšie je to aký je človek vnútri a čo sa týka tej fyzickej krásy - aj tak sa každému páči niečo iné (napr. kamoška považuje všetkých ľudí na ktorých sa mi niečo páči za monštrá )
Nie je dolezite ci je dotycny pekny ci sa paci vsetkym naokolo a podobne lebo nie vsetko co je krasne je aj dobre... Mne viac zalezi na vnutornej krase a ta vonkajsia nie je podstatna... a koniec-koncov clovek ktoreho lubite je pre vas ten najkrasji, alebo sa mylim???
Krása je relatívny pojem Najlepšie je, ked" je vonkajšia a vnútorná krása v súlade A človek je vyrovnaný sám so sebou a prijíma sa taký aký je, vyžaruje zo seba oveľa viac ako ten, čo sa úzkostlivo stará o to, ako vyzerá
No tak nezáležíí mi až tak na kráse, hoci mať frajera čo vyzerá ako model by nebolo na škodu Ale priznám sa, asi mi na kráse trochu aj záleží. pretože sa neviem zaľúbiť do niekoho, kto je strašne škaredý,ale normálny... Aspoň trochu pekný musí byť
@27 Hlavne je pacit sa sam sebe ... //presne ..imho ked si clowek uvedomi ze je krasny a stotozni sa s tym, bude krasny nie len pre seba sameho ae aj pre ostatnych ..mensi off topic..a k teme..myslim ze ani nie ..je jasne ze clowek musi aj nejak vyzerat ae nie je to faktor ktory ovplyvnuje moju mienku o nom:p..
podla mna je krasa harmonia medzi vsetkými castami tela ci duševnej, duchovnej a telesnej stranky..a ked je medzi nimi rovnovaha....tak pootm je ta dana osoba krasna a nejedna sa o to ci ma 2 alebo 3 prsia, kratke alebo dlhe vlasy....proste, nech je to v harmonii...
ano zalezi mi na vyzore... ved ked niekoho vidim prvykrat v zivote, neviem aku ma povahu, tak sa mi len paci/nepaci jeho vyzor... len ma fyzicky pritahuje.... ale tak zase aj keby bol dotycny uplne nadherny a povahovo strasny kokot, tak sa na krasu vykaslem nebudem chodit s blbcom ... a zase aj keby mi chalan povahovo strasne sedel ale vyzor nula bodov, tiez to chodenie zavrhujem ...cize chcem krasneho chlapa s uzasnou povahou ... a ano mam takeho, takze nie som vobec narocna
pre mňa za mňa..nech mu aj oko uteká.nech má veľké brucho..len,preboha,nech v tej hlave niečo má..a je to inteligentný muž..viac mne osobne netreba.a vravte si čo chcete..
v zivote sa mi asi milion krat osvedcilo, ze proste ten, co ma uplne vyzorovo dostal, bol fakt totalny výmol proste vzdy-vzdy-vzdy..
ale jednoducho, ta krasa, to proste nejde o to, ci ma modre oci alebo zeleno-fialové..ale proste ked sa mi niekto paci vnutorne, tak ta krasa prejde aj do toho fyzicna..takze je to v podstate "jedno s druhym"
najdôležitejšia je duchovná stránka, teda keď obaja milujú Boha a s tým je spojené mnoho, celý charakter (myslím tie vlastnosti, na ktorých skutočne záleží) a to ich na sebe priťahuje. čím viac sa blížia k Bohu, tým viac sa blížia k sebe po druhé by si mali rozumieť po tej duševnej stránke, napr. čo sa týka inteligencie, zmyslu pre humor, záľub a pod. (či je bohatý). na treťom mieste je tá telesná stránka. nemal by sa vám fyzicky nepáčiť váš druh či družka. pravda je, že každému sa páči niečo iné. myslím, že ja nie som ani trochu náročná v tom treťom, ale celkovo som aj tak náročná
@kolieskonavoze no newem newem... mne sa zda ze moj zivot je uzasny ..plny dobrodruzstiev,humoru,lasky a prestize ..k stastiu mi chyba uz len 24" iMac a Macbook Pro ...a esce by som sa cel stretnut so Stevom Jobsom ae to je malickost ..setko za mna zariadi vesmir kedze som zastancom "sekrétu" ..
Podľa mna na kráse záleží ,ale nieje to najdôležitejšia vec ,ktorú si na opačnom pohlaví všímam....prvoradá je vnútorná krása a povaha, až potom vonkajšia krása
@Petuska226226 Nie, ze by som chcela byt hnusna, ale z praktickeho racionalistickeho hladiska si musim dovolit odporevat. Ved predsa.. Vacsinou si NAJPRV cloveka vsimnes - a vsimnes si obal, az potom ho zpoznavas - teda si zacinas vsimat vnutornu stranku, povahu. Takze V PODSTATE je PRVOradý vizualny efekt
@0@Miusska ja nepoznam nikoho takeho, u koho by pri myslienke o vaznom vztahu bola posadnutost iba krasou... Krasa je dolezita skor z hladiska sexualnej pritazlivosti (vedecky!), zatial co ak ide o to, s kym by si mala stravit cely zivot, ludia rozmyslaju opacne. Ale samozrejme, ze doma asi nikto nechce mat nejaku obludu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale pacili sa mi aj skaredy aj pekny zalezi na povahe
ale je jasne ze tie stredoskolske vztahy nebyvaju casto nejaka velka laska...takze tam ten vzhlad dolezity je
ale jednoducho, ta krasa, to proste nejde o to, ci ma modre oci alebo zeleno-fialové..ale proste ked sa mi niekto paci vnutorne, tak ta krasa prejde aj do toho fyzicna..takze je to v podstate "jedno s druhym"
ale jednodocho ta chemia musi byt..
sú tým príkladom aj páriky v ktorých je chalan kráásny a baba totálna šereda..alebo naopak..
čiže toť toľko
Ale zas nebudem chodiť s niekým len preto, že je pekný... zlatý stred