V podstate sa riadim vždy podľa seba, aj keď ma niekedy okolie považuje za blázna Nemám problém spraviť niečo stralené, hlavne keď som v cudzom meste medzi cudzími ľuďmi
Podľa mňa každému na tom záleží, lebo pomocou nich si budujeme sebavedomie a sebahodnotenie.... Ale to záleží od charakteru ľudí, pretože nám záleží väčšinou na hodnotení ľudí, ktorých si vážime alebo pre nás niečo znamenajú
V rámci pubertálnej revolty som kedysi tvrdil, že nie.
Ale jednak to bola aj vtedy blbosť a jednak som sa trochu zmenil.
V rámci fenoménu, ktorý možno nazvať ohováranie starých babiek, vplyvom ktorého sa možno za trocha starších čias stávalo, že ak sa človek nezvyklejšie obliekol, bol z neho satanista/štetka/čokoľvek je samozrejme výhodné zabezpečiť si nad tým nejaký nadhľad.
Ale toto sa podľa mňa dosť rýchlo vytráca a nastupuje presne opačný trend, kedy ľudia majú niekde a žily im netrhá absolútne nič, napriek tomu, že ich nikto neohovára len kvôli nejakej somarine.
Ak by si o mne napríklad niekto myslel, že som zlý človek, mal by som s tým problém, aj keď by som toho človeka nepoznal a pokiaľ by som nemal dojem, že hádžem hrach na stenu, chcel by som si to vydiskutovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
plus súhlas s @18
- ak mi na ňom záleží,a mám ho rada,áno záleží mi na tom,čo si o mne myslí
- ak ho skoro vôbec nepoznám,mám v piči
ale on áno
nie som zoofilka
a čo?
a to!!
Ale inak občas aj hej
aspon ciastocne na tom zalezi KAZDEMU
Ale jednak to bola aj vtedy blbosť a jednak som sa trochu zmenil.
V rámci fenoménu, ktorý možno nazvať ohováranie starých babiek, vplyvom ktorého sa možno za trocha starších čias stávalo, že ak sa človek nezvyklejšie obliekol, bol z neho satanista/štetka/čokoľvek je samozrejme výhodné zabezpečiť si nad tým nejaký nadhľad.
Ale toto sa podľa mňa dosť rýchlo vytráca a nastupuje presne opačný trend, kedy ľudia majú niekde a žily im netrhá absolútne nič, napriek tomu, že ich nikto neohovára len kvôli nejakej somarine.
Ak by si o mne napríklad niekto myslel, že som zlý človek, mal by som s tým problém, aj keď by som toho človeka nepoznal a pokiaľ by som nemal dojem, že hádžem hrach na stenu, chcel by som si to vydiskutovať.