Tak čo? Mne osobne je to jedno a z predmetov z ktorých nematurujem, vždy vykryjem aspoň na trojku... nebudem predsa stresovať kvoli každej kokotine. Aj keď poznám ľudí, ktorí sú v piči keď dostanú dvojku ( ) a to ma ide vtedy rozhodiť ... čo si o to
podla toho ci to budem potrebovat , ked dostanem 4 z dejaku z nejakej pisomky je mi to pekne povedane u analu lebo nechcem sa venovat niecomu ako su dejiny
my mame percenta cize mna zaujimaju tie. skor prepadam panike ked dostanem dalsiu gulu z matiky lebo som nejako stale desivo blizko stvorke inak musim povedat ze mam celkom dobre znamky ale ked dostanem zlu nepravom tak to ma ide jebnut raz som cely den robila sceny kvoli trojke z anglictiny nehovoriac o esejach ktore mavaju u nas velmi podivne hodnotenia...
cize zalezi pri tej 5 ze aka to je 5. lebo mat 5 s 55% je ine ako mat 5 s 5%. naozaj netvy chytam len ked sa uzatvara lebo vsade som nejako na hrane (alebo si tam aspon pripadam)
Doteraz som to aj celkom riešila a snažila sa. ale tohoto roku sa neviem k ničomu donútiť a beriem to tak, že už sa to končí, stačí mi prejsť a nejako aj zmaturovať.
No ja nehovorím, že sa neučím... učím sa čo mi treba a čo ma baví. Takže len odborné predmety a anglinu. Ostatné mám dáko na háku, a mám zväčša dvojky, trojky ... takže mi je to jedno ... a matura ešte ďaleko
donedávna som sa aj snažil ale teraz ked končím sa snažím tak nedostať 4 z akého kolvej predmetu a urobiť maturitu ...tiež nemám nervy z ocele a mám jeden život , ktorý si treba užívať
nieže nezaleži.. ale tak.. keď mám možnosť maž z neho dobrú znamku, tak to využijem.. ale nejdem sa poondiť, keď mi niečo nevyda.. na výške som občas spokojna aj s tým E..
Vždy som sa učila dobre a nebola som vystresovaná kvôli nejakej dvojke. Teraz už mám priemer otrasný a je mi to v podstate jedno, hlavne, že prejdem, ak ma niečo nebaví, nerozlejem sa na kolomaž.
na strednej som mal 1 ...a po strednej som zistil ze mi boli na nic ..takze na vysokej neriesim a tiez mi to je u riti ...hlavne treba prejst ... a tiez ma ide rozhodit ked dakto povazuje rok zaniku byzancie za vseobecny rozhlad ....zivot je o dacom inom ...takze tiez si o takych expertoch daco myslim ....najviac ma nasiera ked jedna spoluziacka robi mudru na dajakej pisomke z temy ktora ju bavi ...ze jak vsetko vie a ze ide na A a podobne picoviny ... pritom z praveku mala D a latinu robila na 3. pokus aj to na E ... zeby sme boli v obraze studujem ucitelsku kombinaciu dejepis zemepis ..., ted dejepis ma strasne nebavi lebo to je od veci ...no fakty ani tak nie ..ale to filozofovanie okolo toho je strata casu ..no chapem ze keby sme len stroho preberali dejiny za rok nemame co robit na tej skole .....
som zistila, že okrem iného, aj podľa priemeru sa zvažuje, či sa človek dostane na erazmus. takže na hodnotení skúšok mierne záleží, kolokviá a zápočty mám niekde.. (stáva sa zo mňa študent!
ja som odmalicka bola vedena k tomu, aby som bola najlepsia. (ubohe bla bla bla VIEM) a skole sa to da viditelne dosiahnut známkami. ciže áno, dosť ma sere ak mám horšiu známku ako niekto iný. lebo chcem byť lepšia.
v podstate som si vzdy hovorila, ze kvoli znamkam sa nebudem stresovat a ze dako bude..ze mne stacia aj trojky..ale ako nahle som si zvykla na jednotky max. dvojky v prvom rocniku, kazdy uz odo mna cakal, ze tie znamky si udrzim cele 4 roky...a tak sa aj stalo ...isla som na vysku a zas som si len hovorila, ze sa nebudem mucit kvoli znamkam, ze je to jedno, hlavne aby som presla a je to opat tu..musim priznat ze na znamkach mi zalezi!!! hoci niekedy tvrdim opak..chcem byt proste vo vsetkom najlepsia..som perfekcionista...avsak ked je nejaky velmi tazky predmet, som rada aj za Ecko, takze nie som taka, ze by som sa isla zblaznit od nestastia za Becko, ale ked ho dostanem, potesi ma to samozrejme viac ako take Ecko..prospechove stipko vsak vo mne vyvolava este vacsiu motivaciu mat co najlepsie znamky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
cize zalezi pri tej 5 ze aka to je 5. lebo mat 5 s 55% je ine ako mat 5 s 5%. naozaj netvy chytam len ked sa uzatvara lebo vsade som nejako na hrane (alebo si tam aspon pripadam)
ale inak mi celkom zalezi na znamkach, ide maturita a daka ta jednotka z nej by sa hodila a bolo by to celkom aj sebauspokojenie
A predsa ľudia ako Ty existujú!
Už som začínal mať pocit, že takí už dávnejšie vymreli.